RYANAIR - 11

• 90 254
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Имам закупен двупосочен билет без запазени места. Чекирането започва 4 дни преди полета.
 В този случай мога ли да се чекирам и за двете посоки или само за отиването, а после за връщането отново 4 дни преди полета  ?

# 151
  • Варна
Ако връщането е в рамките на тези 4 дни, можете. Ако не е - не. Чекирането за конкретния полет започва 4 дни преди самия полет.

# 152
  • Варна
Ако връщането е в рамките на тези 4 дни, можете. Ако не е - не. Чекирането за конкретния полет започва 4 дни преди самия полет.

Благодаря много !

# 153
В стандартната цена какъв багаж можеш да носиш безплатно?
Нещо не ми стана ясно......

# 154
  • София
Прочети първа страница на темата и разгледай сайта на РЕ - ще ти се изясни.

# 155
Прочети първа страница на темата и разгледай сайта на РЕ - ще ти се изясни.

Прочетох първа страница,но се притеснявам и за това попитах,извинявам се ,ако съм подразнила Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover
Този багаж се полага на един пътник със стандартна цена нали?
Багаж

Имате право на един ръчен багаж с размери 55см-40см-20см с тегло до 10кг  и една малка чанта с размери  35см-20см-20см

Последна редакция: пт, 23 мар 2018, 07:35 от valshebna

# 156
  • на Мелмак
Да, точно !
Ако си платиш приорити го взимаш с теб в самолета, ако не куфара в багажното.

# 157
Това което ми стана ясно е ,че със стандартна цена няма гаранция ,че детето ще е до един от родителите нали?
Трябва да си платим Plus + поне за да сме сигурни ,че детето ще е до един от родителите нали ?

# 158
Това което ми стана ясно е ,че със стандартна цена няма гаранция ,че детето ще е до един от родителите нали?
Трябва да си платим Plus + поне за да сме сигурни ,че детето ще е до един от родителите нали ?
Има гаранция, разбира се. Детето (ако е до 11) е с безплатно място и на единият възрастен задължително му се "полага" платено  място. И после като избирате места, избирате едно до друго.

Последна редакция: пт, 23 мар 2018, 14:34 от Galettta

# 159
Видях, че многократно се коментира размера на багажа като обем, в сантиметри. Видях и формата, в която трябва да влиза, ако решат да проверяват, но дали се контролира и теглото - обявено до 10кг? При стандартните авиолинии, като се сложи куфара на лентата на гишето и веднага се претегля, изписва се колко тежи, там не може да се пропусне. Но в случая, след като багажа не минава от там (ръчния багаж), теглят ли го някъде въобще?

# 160
  • ...
Аз се върнах преди 2 дни от Бергамо - никой не е мерил багажа. Според мен действат на око Simple Smile

# 161
Galettta
детето е на 13г.

# 162
Така не е нужно да си купувате тарифа plus, а да си купите места. Те са по 2-3-5-11€ според мястото в самолета.
Обикновено редове 20-30 са по 2-3€. Така ще можете да се чекирате и от 60 дни преди полета. Тарифа plus включва още неща, разни намаления... Но ако мислите да не ги ползвате, няма смисъл да купувате нея.

# 163
Видях, че многократно се коментира размера на багажа като обем, в сантиметри. Видях и формата, в която трябва да влиза, ако решат да проверяват, но дали се контролира и теглото - обявено до 10кг? При стандартните авиолинии, като се сложи куфара на лентата на гишето и веднага се претегля, изписва се колко тежи, там не може да се пропусне. Но в случая, след като багажа не минава от там (ръчния багаж), теглят ли го някъде въобще?
Февруари се върнахме от Милано (Малпенса). Там ни накараха  да сложим багажа - куфар и раница на лентата(добре, че беше под 10 кг). Бяхме само с ръчен.

# 164
  • София
Досега не съм виждала кантар нито при Райън, нито при Уиз. Един единствен път видях на съседния гейт рамка на някаква друга компания, която си имаше и кантар към нея. Затова си мисля, че при Райън няма как да стане меренето, поне не и с тези рамки, които стандартно стоят на изхода на гейта.

Февруари се върнахме от Милано (Малпенса). Там ни накараха  да сложим багажа - куфар и раница на лентата(добре, че беше под 10 кг). Бяхме само с ръчен.
А какво сте търсили на лентата? Специално ли ви заведоха? При липса на чекиран багаж не се ходи там, а направо на гейта.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт