Митове за кърменето. Една по-различна тема

• 46 417
  • 1 160
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Аха, ще ви сложим за бюст контрол, да определяте коя може да кърми на открито и коя - не Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 781
Аз вече си казах критериите - ако е хубавка, стегната и интелигентно изглеждаща, ще се приеме по-леко. Ако е дебелишкава, преляла и с кравешки поглед, повечето хора ще изтрещят от гледката.

# 782
По-важно е как кърми.

# 783
  • Стара Загора
Защо кърмещата навън трябва да е хубава и стегната, да задоволява болните фантазии за самозадоволяване на някой ли?

# 784
Малко се изтъркахте вече. Не знам как изобщо на някого може да му хрумне, че кърмачките целенасочено си показват гърдите, за да привлекат внимание. Съгласна съм, че има и такива, които го правят демонстративно, но причината не е за да си показват гърдите, а по-скоро да пропагандират кърменето. Не съм привърженик на демонстрациите и привличането на внимание, но смятам, че тези жени са много малко(лично не съм срещала такава). Поради тази причина е повече от смешно да се критикува кърменето по някакъв начин заради единици жени, които сте видяли някъде някога си. Не знам кого и в какво се опитвате да убедите. Когато човек е настроен толкова нападателно към нещо, изглежда че се опитва да оправдае собствения си избор и да убеди сам себе си.

# 785
Защо кърмещата навън трябва да е хубава и стегната, да задоволява болните фантазии за самозадоволяване на някой ли?

Питай тия дето се сравняват с деколтетата от Оскарите. Те би трябвало да знаят, щом ги гложди този въпрос.

# 786
Защо трябва човек навън да няма напукани пети? За да задоволи вкуса на ССФ, която ще го одума във форума?

# 787

Питай тия дето се сравняват с деколтетата от Оскарите. Те би трябвало да знаят, щом ги гложди този въпрос.

Всъщност тези рокли са много подходящи за кърмене. Няма да сваляш дрехи, блузи, та о,ужас - да се закриваш с шал.

# 788
  • над кукувичето гнездо
Тази тема вече заприлича на виц...

Повече бих се възмутила и погнусила от кучкарите, които си изхождат кучетата където им падне, без да се съобразят, че е гнусно, а и да не им изчистят след това, отколкото от едрогабаритна кърмачка с развети балкони, напукани пети и кравешка муцка, осмелила се при толкова гнусливи моралистки да си нахрани детето извън дома...

# 789
А какво общо има едното с другото?

# 790
  • над кукувичето гнездо
А какво общо има едното с другото?
Гнусно е за някого.

# 791
Деколтето от Оскарите беше майтап.

Явно и тук има хора дето гърдите са им фикс идея. Сори, ама ако ще мрънкате за хранене на децата извън къщи, правете го и за храненето със шишета. Бибероните все пак приличат на зърна - сакън да не би някоя "снежинка" да изпадне в истерия.

Аз постоянно се съобразявам - отделям време да изцеждам, стерилизирам, размразявам. Ако не нося кърма в шише, се крия в колата. Обаче, тия постоянни истерии за 1та жена в града, която не се чуди как да се скрие, ми идват нанагорно. Не може само кърмещите да се съобразяваме.

# 792
Ние как да се съобразявам? Да не излизаме или да ходим със затворени очи?

# 793
  • Стара Загора
Че като видиш нещо, което не ти харесва защо зяпаш? Ако не ми харесва нещо извъртам очи, не се натискам да гледам. Ще речеш, че са дошли да ви предложат и вас да накърмят. Съвсем изтрещяхте.

# 794
Сериозно, къде ви се провиждат тия разголени кърмачки? Аз една такава не съм видяла.

Имаме куче от три години и сме все по парковете и ни една цица не е "изпаднала". Даже, сега като се замисля, на живо не съм виждала друга жена да кърми.

Общи условия

Активация на акаунт