Митове за кърменето. Една по-различна тема

• 46 405
  • 1 160
  •   1
Отговори
# 795
  • Стара Загора
Пфффф, само хвърлям блузата, пускам Джо Кокър, и започвам шоуто.
Събирам погледа на всички бебета Grinning

# 796
Ми аз съм виждала, в интерес на истината, на пейка в парка, ама там, където е човекопотокът. Едричка жена, свали си нацяло презрамката и половината лятна рокля и си накърми бебето. Айде да кажем, че беше лято и общо взето човек е претръпнал на кожа. Но си беше малко бебе, от тия дето още не знаят да сучат добре, иска се наместване и магии и работата не беше дискретна и елегантна, бяха си точно за фаза "домашно кърмене".

# 797
Лично аз не виждам особено разликата между нещо подобно и това детето да се тръшне да реве истерично без причина в най-неудобния момент на най-неудобното обществено място. Обикновено ми става жал за родителите, които едва ли доброволно са си нарушили комфорта, а просто се е случило нещо непланирано. И със сигурност не се спирам да зяпам какво се случва.

# 798
Новородените не реват истирично и обикновено майките познават признаците на глад доста скоро.

# 799
Новородените не реват истирично и обикновено майките познават признаците на глад доста скоро.
Не съм съгласна.И реват и доста майки чакат именно този момент, че да се сетят да му дадат да яде.В болшинството случаи спазват нечии заръки за режим на 3ч.!

# 800
Моето рева така, че от съседното отделение в болницата дойде притеснена сестра да види какво става Simple Smile.

# 801
E, някои реват, последното го оставях да я чуя, че реве, за да яде с повече хъс, не да ми се лигави. Да знам, че е изгладняла:) ама пак горе-долу се знае. Но да, някои майки кърмят с цели огромни цици навън. И то на такова място, че не може да не я видиш. Не че се зяпа, ама просто беше на една от по-панорамните пейки.

# 802
  • София
Аз вече си казах критериите - ако е хубавка, стегната и интелигентно изглеждаща, ще се приеме по-леко. Ако е дебелишкава, преляла и с кравешки поглед, повечето хора ще изтрещят от гледката.
Ама дано не си кърмила навън, че поне по две от точките не важиш. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 803
Кърмех навън така, че нямаше начин да се забележи. И наднормено тегло нямах, така че общо взето можех да мина за съвсем нормална кърмачка. Нито съм си пускала снимки във Фейса.

# 804
Съвсем нормална кърмачка бях и аз с наднормено тегло, огромни гърди, не съм чакала да се дерат, за да ги нахраня, циците ми никой не е видял , въпреки кърменето извън дома.Снимки във фейса как кърмя нямам!
Не знам въобще как може да се говори за взаимовръзка между външен вид и кърмене!!!
Сма хубаво казваше мой близък испанец; българите сте завистливи, расисти, тесногръди и много суеверни!

# 805
И какво излезе сега, дебелите да се крият вътре а слабите няма проблем да са навън. ЖДНБ ooooh!

# 806
  • Стара Загора
Ще ви кажа защо ние не ги виждаме, а те ги виждат. Виждат ги защото гледат, гледат за кърмеща жена, гледат за напукани пети, гледат дали на някой не му се подава косматата черта като се наведе и всякакви такива.
Кърмещите жени, които виждам са сестрите ми, колежката ми, приятелките ми. Като вървя по пътя как така на мен не ми изкачат цицорести каки, не знам. Може би съм дупеманка.
П.П. Тази тема от самото начало си е за ключ.

# 807
Един мит от мен: от кърменето увисват гърдите. Истината е, че увисват от рязко спиране.
И аз си мисля, че явно хората, които повече се заглеждат, забелязват такивя неща.

# 808
Тук се обсъждат друг вид митове - затова колко е велико кърменето. Иначе за този тип градски легенди има около 14 теми.

# 809
Един мит от мен: от кърменето увисват гърдите. Истината е, че увисват от рязко спиране.
И аз си мисля, че явно хората, които повече се заглеждат, забелязват такивя неща.
Това не го вярвам, веднъж увиснали няма как да станат като на девица.....каквото и да си говорим бюстът се разваля! Laughing Което не е болка за умирачка де.....

Последна редакция: ср, 07 мар 2018, 09:59 от mimi.7299

Общи условия

Активация на акаунт