Митове за кърменето. Една по-различна тема

• 46 404
  • 1 160
  •   1
Отговори
# 810
  • София
Ако бюстът е малък, нищо чудно да си се възстанови почти напълно няколко месеца след спиране на кърменето. Е, да, не е съвсем като преди бременността, но принципно и от самата бременност нарастват гърдите, така че и без да кърмиш пак ще се поразвалят. Ама тия гърди до кръста за малък бюст са пълна измишльотина.

Ако бюстът е голям, с кърмене, без кърмене, все тая. Увисва си от гравитацията, не от кърменето.

# 811
Абсолютно вярно.Малкият бюст е по-вероятно да няма поражения след бременност и кърмене, отколкото големия.Съдя по близки приятелки с кърмчески стаж, както и по себе си.

# 812
Ей, веднъж едно предимство и за нас дъските.

# 813
  • Стара Загора
Моя бюст си е наред, а гръдната ми обиколка е 123 см. Но аз не съм ходила без сутиен никога, хайде и да не е никога, избягвам определено, вкъщи съм със свободен без чашки и банели.

# 814
Ей, веднъж едно предимство и за нас дъските.
Ха ха, аз първите седмици от кърменето бях наляла едни гърди и се бях позарадвала Party Party.....после пак ню ню но поне не висят сега на зряла възраст!!

# 815
  • София
Аз пък изобщо не се зарадвах, даже спрях да завиждам на жените с големи гърди.

# 816
Още един критерий: ако случайно родя още едно дете, хич не се виждам с лекота да го кърмя навън. Причина: изглеждам вече дърта за това. А и някак себеусещането ми вече е друго, позагубих ентусиазма да съм "млечна богиня".

# 817
Както писах - преди да забременея бях с неголям спортен бюст (по "рождение" и от фитнес тренировки). По време на бременността просто станаха по-големи, но поне бяха еднакви. Обаче кърменето им разказа играта и си останах с две видимо различни гърди, дори ареолите ми се виждат различни на големина. Тотална деформация. Сега е абсурд да тръгна без сутиен, а преди можех да си го позволя. И изобщо не говоря за провисване. Така че по моя опит - кърменето разваля бюста и още как... Естествено, за мен, това не е основание една жена да не кърми. Ако толкова я притеснява бюста след това, може да си направи лифтинг, не е толкова страшно...

# 818
Още един критерий: ако случайно родя още едно дете, хич не се виждам с лекота да го кърмя навън. Причина: изглеждам вече дърта за това. А и някак себеусещането ми вече е друго, позагубих ентусиазма да съм "млечна богиня".

Май е време за поосвежаване на външния вид и самоусещането. Ако "случайно" родиш 4-то дете, кърменето ще ти е най-малкия проблем в това отношение Simple Smile.

# 819
Аз съм си свежа, но като за 30+. Вече го няма внушението "млада и зелена". Дори и със салони и козметика, просто мутрата ми вече е прекалено циничка, няма да докарам правилното мадонско излъчване при кърмене. Може би ботокс и филъри?

# 820
Ами не знам, съвместими ли са с кърменето Simple Smile?

# 821
Аз пък съм почти на 41 и никога не стм изглеждала по-добре.Но ботокс и филъри защо не!!!:)

# 822
Аз дори хидратантен крем не ползвам, всяка година се заричам, че от сега почвам. Косата ми е с естествен цвят все още без нужда от бои. Ботокс смятам и аз след 4-тото дете чак, към 45, за да мога да си кърмя свежо по пейките, тъй като най-важното в процеса е как изглеждаме на другите. А може да си наема млада и красива дойка, щом е за имиджа.

# 823
  • Стара Загора
Първоначално ходех по тези лекции за всякакви глупости, после ми дойде акъла и спрях да ходя. Та, ми направи впечатление майките 40+ колко по адекватно изглеждаха, не знам защо. Някак си по- стилни, по- готини, начина на комуникация е друг. Чак ми се прииска и на мен на тази възраст като стана още едно детенце да си родя. Simple Smile Вижда ми се и по- логично те да кърмят, не са толкова неуверени и с някоя свекърва да им дудне на главите какво да правят.

# 824
Има голяма разлика дали на 40 ходиш на лекция с първородното си дете, облечена с професионалния си гардероб или скъпички и добре изглеждащи "лежерни" дрешки, със самочувствието на жена, която е постигнала доста навсякъде, и между това на 40 да кърмиш 4-тото си дете по клин в пейка на парка, все пак. Първата най-вероятно не е зарязала себе си в името на детето и има ресурси да не се превърне в "дърта" какво беше, както се самоописва и чувства Сирената.

Общи условия

Активация на акаунт