Забременели след ин витро - Тема 43

• 108 465
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
  • В сърцето на любимия човек
Така ще взема да направя. Ако трансфера ми е бил на 18 март, на 5 дневни, коя дата да им кажа за последна менструация?
При трансфер на 18.03 -> 5 дни назад -> пункция 13.03 -> 14 дни назад = ПРМ = 28.02

# 331
И на мен ми е супер странно и неадекватно лекарката, която ми е правила инвитрото да ме пита дежурно за ПРМ, при все че се счупих да повтарям как О ми е била на 11,а не на 14 ден и си знам с точност датата на оплождането, нямало било значение... При акушерката (в същата клиника) - същата работа, защо го правят не знам. Единственият док, който ми изчисли правилно г.с беше този, при който правих ФМ, като чу, че е инвитро него го интересуваше само дата на пункция и на колко дневни, а не ПРМ, а той дори не е гинеколог, а образен диагностик...Шантава работа.

# 332
Аз се водих по този калкулатор http://www.yourduedate.com 
Много е интересен и подробен,има и интересни видеа.Може да изчислява и по дата на пункция и трансфер.

# 333
Аз се водих по този калкулатор http://www.yourduedate.com 
Много е интересен и подробен,има и интересни видеа.Може да изчислява и по дата на пункция и трансфер.

И аз него ползвах. Горещо препоръчвам.

# 334
Стефи, благидаря за линкчето, този калкулатор е мн хубав.

# 335
За ПРМ си казвам 14 дни преди пункцията дата и не се обяснявам повече 😀
Някой дали знае нещо за Герда? Дано всичко е наред 🙂

# 336
Аз ще я издам Герда, че си гушка бебата и плаче от щастие!

“Цитат на: gerda1 в чт, 03 май 2018, 17:37
Ох, моето бебе все се усмихва на сън. И аз пак реввам.  Не мога да се понасям.”

# 337
# 338
  • пазарджик
Heart
Страхотно,много се радвам за Герда!

# 339
Талкова мило и аз се развълнувах! Ще заплача!

# 340
Герда, честита радост! Flowers Hibiscus

# 341
Да е честито бебчето на Герда, много се зарадвах Gift Heart

# 342
  • София/Севлиево
Нахълтвам в темата за да кажа едно голямо ЧЕСТИТО на Герда!Много се радвам за теб, пожелавам здраве и само хубави неща за теб,бебчо и цялото ти семейство.Gift Heart

# 343
Момичета, на ранната фетална казаха ли ви някакви предположения за пол или е много рано? Аз ще бъда в 12 седмица тогава.

# 344
Аз бях при д-р Чавеева в Щерев и ми каза пол, за който беше сигурна още в 12 седмица.

Общи условия

Активация на акаунт