Забременели след ин витро - Тема 43

• 107 852
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Здравейте,
Опитвам се да открия информация отностно педиатрите в София, но всичко което откривам е доста старо като данни.
Знам, че не е тук мястото, но моля който има информация да ме насочи към подходящата тема.
Благодаря предварително.
Можете да пуснете тема в  Здравни заведения, специалисти

# 436
Здравейте, знаете ли за колко време излизат резултатите от кръв и урина, които назначават от ЖК?

# 437
Още същия ден излязоха моите.

# 438
Още същия ден излязоха моите.
Моите още ги няма, правих ги вчера на обяд. В Надежда :/

# 439
  • София
Ellie DD, ако това е първото пускане на кръв и урина от пакета за ЖК се бави 2-3 дни. Кръвната група става бавно и докато тя не е готова не качват нищо в системата.

# 440
Ellie DD, ако това е първото пускане на кръв и урина от пакета за ЖК се бави 2-3 дни. Кръвната група става бавно и докато тя не е готова не качват нищо в системата.

Благодаря, Адашче Flowers Cherry Blossom

# 441
Здравейте, да се допитам да вас какво може да значи изоставане с 3-4 дни в 31+2 г.с, при положение, че бебето досега винаги е вървяло напред? Доцента по образна диагностика, който ми прави 3тата ФМ каза, че не било обезпокоително, защото допустимото изоставане било до 25 дни (?!?!?). Това хич не ми звучи сериозно и ми се струва, че ми спестява нещо, защото знам, че всяко изоставане е алармен сигнал. Какво е вашето мнение? Би трябвало да съм в 31+2 г.с, а то отговаря на 30+5 г.с.

# 442
  • София
Ани, всичко е на ред.
3-4 дни изобщо не са за отбелязване

# 443
Здравейте, моята Г , която следи бременноста ми след инвитро счита, че изоставането до 2 седмици и изпреварването с 2 седмици, се считат за норма. Мисля, че няма проблем при вас. В момета съм в 19-та седмица, имах и изоставане, и изпреварване. Всеки плод е индивидуален и не се развива по общоприетите правила.

# 444
Благодаря ви, Нандинка и Amaretti, наистина ме успокоявате Hug

# 445
  • В сърцето на любимия човек
В тези седмици понякога е трудно да се премери добре коремчето или бедрото, защото на бебето вече му е тясно. От там и разликите от няколко дни напред/назад.

# 446
Здравейте мами.. извинявам се че така нахълтвам в темата ви, но да ви попитам...

Тези от вас които са били прогестан 0,50 , бихте ли казали каква ви е била дозата и как се слагат.. предстои ми трансфер и съм се западила с няколко ампули.. ако нещо се случи да мога да реагирам.. и през колко време да пускам прогестерон за изследване?

# 447
Непосредствено преди трансфер.
Ако е под 9, увеличават дозата на приемания прогестерон.
Прогестан в какви мерни еденици?

# 448
Днес ми е 0лев ден.. на 9ти ми е трансфера. Днес прогестерона е 0,40ng/ml.
Имам прогестан от 50mg/ml.
Непременно ще пусна отново прогестерон и в деня на трансфера.. а после през колко дни?

# 449
Прогестеронът се мери в деня на трансфер.

Общи условия

Активация на акаунт