Забременели след ин витро - Тема 43

• 107 711
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Мерита, честита ви радост Purple Heart С перфектни мерки е Божидар пу-пу! Иначе напълно ти вярвам, черните мисли не ни напускат до последно... дано оттук нататък  се радвате на безоблачни дни и детски смях! Ако може да споделиш къд е ражда и също дали се оказаха верни мерките на бебето според това, коеот ти казваха на ехографа.

# 541
Мерита честито щастие. Бързо възстановяване и скоро да се гушкате у дома.

# 542
Да ти е честито момченцето,живо и здраво merita❤

# 543
Честито Blush

# 544
  • София
Здравейте.
След 5 години опити инвитро, най-после съм бременна в 13 г.с.
Видях темата и реших да се запиша. Пожелавам на всички положителни тестове и лек път до тях. 🌍🙏🏼🤗

# 545
Честито.♥

# 546
Мерита, честито бебче!  Heart Eyes
Буена, напълно те разбирам.  Hug И аз минах през какво ли не по време на моята Б - кървене, ниска плацента, бактерии в урината, пих АБ 4 пъти...Не мога да кажа, че всичко се забравя, но да кажем остава на заден план като мине раждането. Ти разбира се това го знаеш много добре, защото вече си имаш едно съкровище. Стискам палци за спокойни последни седмици!  Praynig

# 547
  • София
Мерита, честито бебче!  Heart Eyes
Буена, напълно те разбирам.  Hug И аз минах през какво ли не по време на моята Б - кървене, ниска плацента, бактерии в урината, пих АБ 4 пъти...Не мога да кажа, че всичко се забравя, но да кажем остава на заден план като мине раждането. Ти разбира се това го знаеш много добре, защото вече си имаш едно съкровище. Стискам палци за спокойни последни седмици!  Praynig

Liv, много ти благодаря, че сподели! Тия АБ дето ги изпих мира не ми дават и само се моля поне да не се налага пак да пия до раждането. Тормозя се и за тоя б12, сега ще го пускам пак тия дни, но дано Мистик е права , че си взима бебето от дозата, кяоот пия и не остава за мен и затова стой малко в кръвта. Благодаря за стиснатите палци Purple Heart

# 548
Да, вярно е - бебето си взима каквото му е нужно, дефицитът е за майката.

Честито на Мерита Simple Smile

# 549
Здравейте, това важи ли и за желязото. В 17 г.с. съм с желязо 10 и хемоглобин 107.

# 550
Буена, споко. Аз накрая бях така не само с в12, но и с желязото. Въпреки че пиех, пак падаше. За това лекарите казваха, че ако се изтърват нещата, към края нямат компенсиране.

# 551
  • София
Буена, споко. Аз накрая бях така не само с в12, но и с желязото. Въпреки че пиех, пак падаше. За това лекарите казваха, че ако се изтърват нещата, към края нямат компенсиране.

Аз пия желязо и Б12 от ореди да забременея досег а без бикаква пауза, въптеки, че на доста места пише б12 да не се взима преди 20гс, но просто като знам какви стойности поддържам нямаше как да не взимам. Тази Б хемоглобинът ми е бил винаги над 120, обикновено около 130, заразлика от миналата, когато пиех само желязо, тогава не подозирах за проблема ми с б12. Хемоглобинът тогава ми беше все около 105. Ще пускам контрола след седмица, сега пия по 6000мг б12, дано го вдигна и най-важното на бебето да му стига!

# 552
Всичко отива при бебето. Липсите са за нас.

# 553
Здравейте, момичета!

Отдавна не съм писала и наминавам да ви "видя" Hug Преди всичко, моля тези от вас, които не си виждат имената и бебенцата на първата страница, да ми драснат набързо на лични, тъй като надали ще ми остане време да изчета всичко... (извинявам се, ако звучи надуто)
Честито на всички нови маминки и на всички, които си бременеят Simple Smile Много стиснти палчета Flowers Four Leaf Clover
Да си кажа малко и за мен Blush Бебоците на 25-ти направиха 5 месеца Grinning Досега всичко беше изключително изпитание, а всичко тепърва предстои Joy Както казваше баба ми: малки деца - малки ядове... Още от 3-та седмица след изписването сме със зверски колики, та и до ден днешен, с тази разлика, че като че ли са само вечер преди лягане (досеха бяха долу-горе постоянно). Започнаха да си пропускат нощното хранене, та вече се и наспивам Stuck Out Tongue Winking Eye Иначе с двамата нямаше да се справя без наш'те, които дават дежурства вкъщи. Бабата понякога ме изкарва извън релси, защото много се изживява като тяхна майка. Понякога се чувствам като заложник, защото хем ме дразни много, хем осъзнавам, че без нея на децата няма да им се обръща толкова внимание и ще страдат. Но за бебоците и в огъня се хвърлям, така че стискам зъбки и им се радвам Heart Eyes Е, да си кажа, че по-голямо щастие от това няма, ама вие си го знаете. Растем, гукаме си, смеем се, пеем си песнички, гушкаме се... какво по-прекрасно от това Blush
Да не ви бръщолевя повече. Отново много ви стискам палчета на всички Simple Smile

# 554
Буена,
За б12 мога да кажа, че при мен приема през устата нямаше никакъв ефект, даже падаше. Затова и през бремеността взимах назален спрей метилкобаламин и стигнах супер нива и ми просветна.
Ани,
изследвай си б12 щом хемоглобина ти е нисък.
Мерита, честито! Бъдете здрави и щастливи!
Сиси, честито и лека!

Общи условия

Активация на акаунт