Забременели след ин витро - Тема 43

• 108 518
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
А приемахте ли нещо като имуностимулатор ???Какво каза другия доктор.Другата седмица ,когато съм на прегледа ще се консултирам в клиниката.Четох ,че вливане на имуновенин предотвратява поява за дълъг период.

# 406
Аз правих вливки с интралипид в началото, но по други причини. Изписваха ми само биозин мама, ацикловир за локално лечение или нещо сходно. Не помогна. След месеци лечение и не спане една нощ отидох при другия АГ, с когото уговорихме операцията за след 2 дни, беше 3 дни преди термин. Той е върл привърженик на естественото раждане, но в случая ми разказа как един изтъкнат негов преподавател ги е учил да постъпват в тази ситуация, въобще не подлежеше на дискусия, беше ясно, че не го ли извадим през корема, рискът от увреда, дори и да е един процент, ако засегне нас, ще е фатален.

# 407
И аз така знам за херпеса. Щом някога е излизал, значи винаги може да се появи и задължително се прави секцио независимо дали в момента е изявен или не.

# 408
А няма ли значение къде е? Защото, ако е на устата, каква връзка има с раждането? Съвсем лаишки въпрос сигурно, ама наистина нямам представа Blush

# 409
Докато аз раждах чух друга бременелка да говори с лекаря на визитация. Той беше категоричен, че при активиран херпес е секцио.
Херпесът на устата бил друг вид.

# 410
Абе секциото да ми е проблема .И дори да не е активиран пак ще го направя.Има много време до тогава .Искам просто да спя спокойно и да не се притеснявам.И без това ,през какви неща съм минала, за да стигна до тук не искам един херпес да ми развали спокойствието .

# 411
Абе секциото да ми е проблема .И дори да не е активиран пак ще го направя.Има много време до тогава .Искам просто да спя спокойно и да не се притеснявам.И без това ,през какви неща съм минала, за да стигна до тук не искам един херпес да ми развали спокойствието .

Споко, леля ми имаше много генитални херпеси, братчедката е съвсем нормална Simple Smile

# 412
  • София
Докато аз раждах чух друга бременелка да говори с лекаря на визитация. Той беше категоричен, че при активиран херпес е секцио.
Херпесът на устата бил друг вид.
Все е симплекс, само че тих 2. Но това не означава, че тип 1 ве може да излезне и на друго място

# 413
Момичета, от коя седмица започнахте проследяване в ЖК?

# 414
  • София
Момичета, от коя седмица започнахте проследяване в ЖК?
12

# 415
Момичета вчера правих пълна  ПКК и показанията на захарта ми бяха в горна граница даже от максимум 6.11 моята беше 6.14. Днес доктора ми каза да направя  тест с глюкоза , някой правил ли го е

# 416
  • София
Момичета вчера правих пълна  ПКК и показанията на захарта ми бяха в горна граница даже от максимум 6.11 моята беше 6.14. Днес доктора ми каза да направя  тест с глюкоза , някой правил ли го е
На гладно ли е тази стойност?
Коя седмица си?

# 417
  • В сърцето на любимия човек
Здравейте,
забравила съм колко часа след тироксина се пиеше желязото. 4 ли бяха или 8? Изписаха ми 2х1 Сорбифер и се чудя как да ги наглася през деня.

# 418
Здравейте,
забравила съм колко часа след тироксина се пиеше желязото. 4 ли бяха или 8? Изписаха ми 2х1 Сорбифер и се чудя как да ги наглася през деня.

Пънче, 8 часа.

# 419
  • В сърцето на любимия човек
Мерси, Дънди Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт