Математически турнири 1-4 клас. Тема №49

• 118 772
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
От РУО Варна все още няма публикувани списъци на децата от I- IV клас. Звънях неколкократно, най-накрая се свързах и казаха “днес до края на деня”. На въпроса, как ще отреагираме, ако някое дете липсва от списъка, ми затвориха телефона!  Срокът беше ДО 15.03!
Редактирам- публикуваха вече само брой деца от съответното училище, в кое училище-домакин са. Без имена, без стаи, пълна каша!

Последна редакция: чт, 15 мар 2018, 16:13 от Blue Turquoise

# 211
  • Варна
Изпратени са списъци по училищата, където учат децата. За всяко дете има листче с имената му и номера на стаята, в която трябва да се яви. Това е информация от класната на моето дете, сега като го прибирам от у-ще, ще получа заветното листче Simple Smile

# 212
  • Варна
Аз вече си го прибрах ученика на обяд и нищо не са ни дали. Съмнявам се, че изобщо ще им дадат.

# 213
  • Варна
В момента вече има разпределение по училища. Вече за самата стая, предполагам ще има залепени на входа листи. Някои училища на сайтовете си са предоставили тази информация, други - не.

# 214
  • Варна
Да, вече намерих разпределение на ФБ страницата  на училището (Йовков). До преди час нямаше.

# 215
  • Варна, морето, сините вълни...
Здравейте,
някой знае ли възможно ли е да се допълни по-някакъв начин дете за участие в Европейското кенгуру и по какъв начин, ако въобще може.
Записахме се за участие, когато класната ни пита, но днес тя ми каза, че го няма в списъците, нейна била грешката, както и да е. Аз казах, че не е кой знае какво.
Обаче се прибирам и мъжа ми като викна, "как не е кой знае какво, втора седмица решаваме задачи от кенгуруто" ....... и наистина решават...стана ми много кофти
... та има ли начин да се допълни, питам аз, кажете??

Последна редакция: пт, 16 мар 2018, 11:49 от _Krasita_

# 216
  • София
Това е като съобщение при нас: "Участниците се настаняват от 10:00 до 10:20 ч.
Участниците да имат готовност да запишат GSM номерата си на талона за участие.
Read more: http://www.107ou.com/"

# 217
  • ВАРНА
За Варна (предполагам, че и за другите градове) - задължително децата утре да си носят личните уч.карти.

# 218
  • София
Това е като съобщение при нас: "Участниците се настаняват от 10:00 до 10:20 ч.
Участниците да имат готовност да запишат GSM номерата си на талона за участие.
Read more: http://www.107ou.com/"
Е само телефонен номер не бяха искали на състезание. То не бяха кодове, то не бяха конспирации, сега пък телефона ще си пишат на бланките. Поне в нашето училище не са им искали нито телефони, нито лични карти. Надявам се, че познават децата си все пак и ги допуснат до състезанието!

# 219
Хм, какво ли е обяснението да искат телефони НА ДЕЦАТА?!?

а/ инспекторите от РУО лично ще се обаждат да поздравяват добре представителите си
б/ не ги искат, получил се  е развален телефон при предаване на инструкции
в/ ще се ползват за социален експеримент, който ще проверява какъв процент от мъниците вдигат на непознат номер
г/ не ги интересуват, ама така изглежда тежка  и респектираща организацията

Grinning

# 220
  • София
Е децата да не са длъжни да имат телефони,моето няма .
 За ученически карти нищо не са им казали и до сега никога не е носил на състезание,но ще му кажа за всеки случай.

# 221
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте,
някой знае ли възможно ли е да се допълни по-някакъв начин дете за участие в Европейското кенгуру и по какъв начин, ако въобще може.
Записахме се за участие, когато класната ни пита, но днес тя ми каза, че го няма в списъците, нейна била грешката, както и да е. Аз казах, че не е кой знае какво.
Обаче се прибирам и мъжа ми като викна, "как не е кой знае какво, втора седмица решаваме задачи от кенгуруто" ....... и наистина решават...стана ми много кофти
... та има ли начин да се допълни, питам аз, кажете??

гадничко Sad
срокът е минал и би трябвало вече са подадени участниците.
не съм сигурна дали поименно или само като бройка, а в училището трябва да са получили бланките...
може би могат да го запишат на мястото на болно/отказало се дете.
ама и тази учителка.... Sad

моят не ходи с телефон, но карта или бележник винаги носи.
нали изглежда по-голям, не искам да го напъдят отнякъде.
ако го накарат да даде телефон ще настоявам да е моят.
още ме втриса като се сетя как му звъняха от колекторска фирма.

# 222
  • София
Може би искат телефона на родителите.
Миналата година май на СМТ в 125 СУ се получи много неприятно. Имаше деца от целия квартал и някои се явяваха за първи път. Когато детето е готово слиза във фоайето и чака да дойде да го вземе родител. Но се събраха петнайсетина деца, чиито родители не бяха в двора и като ревна едно дете и се разреваха всичките. Тогава родители на деца от 125, които познаваме някое дете ги взехме да ги успокоим. А ако децата са имали телефоните на родителите, просто щяха да ги викнат.
Едва ли на някой му е притрябвал телефона на хлапе в първи клас. Но и на мен ми е странно как можеш да си оставиш детето в 11 и да отидеш да го вземеш точно в 12:35. Имаха практика в 125 СУ да не пускат малчовците първия час (или два), но не са забавачка.

# 223
  • Пловдив
ДАНИС са публикували резултатите на 1 клас от Московската олимпиада.
http://www.childrens-academy-bg.com/index.php?page=novini&article=450

# 224
andonovag, благодаря!

Не съм запозната с руската терминология.
"Диплом", предполагам, означава медал.
А "похвальный отзыв" какво ли ще рече?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт