Математически турнири 1-4 клас. Тема №49

• 118 491
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Между другото, някой освен нас, провежда ли не на 15.03?
В Канада е утре. В Сингапур - на 21 март. Със сигурност има и други държави.

а в САЩ дали се провежда? стана ми много интересно, къде да прочета?

# 331
Не знам дали е редно или не да се споделя темата тук, но който иска задачите за втори клас, да ми пише на лични, за да ви пратя линк Simple Smile
Стана ми интересно защо има Европейско кенгуру в Сингапур и Канада, но си признавам, че не съм толкова навътре с тези състезания в световен мащаб Wink

# 332
  • Пловдив
Между другото, някой освен нас, провежда ли не на 15.03?
В Канада е утре. В Сингапур - на 21 март. Със сигурност има и други държави.
На 15.03. се проведе Американското кенгуру.

В областта, от където имам инфо 90% от участниците били индийци и китайци  Laughing

# 333
Някой ако има задачите за 1 клас, моля да ми ги прати на лични.
Голямо благодаря!  bouquet

# 334
Дъждец, само отговорите не носят информация. Има различни задачи, отделно са и в различен ред.
  Perpeto, отговорът на въпроса, защо има Европейско кенгуру в Сингапур започва с въпроса какво прави КЕНГУРУ в Европа Simple Smile
Асоциацията е Кенгуру без граници. Всичко започва с австралийско състезание, а е в р о п е й с к о кенгуру май е наше изобретение. Не знам цялата история, де, но руснаци и австрийци и немци не му викат така.

Последна редакция: сб, 17 мар 2018, 21:04 от solnichka

# 335
В Европейско кенгуру децата ще получат ли някакъв сертификат или грамота, удостоверяваща получените точки?

# 336
# 337
И аз с молба за зад за 1 клас на лични.
Много Благодаря

# 338
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
някой спомена задачата с калинките за 4 клас. може ли повече инфо какво са уточнявали?
и при нашият е имало някакъв проблем - учителката казала да чете условието и не е имало разяснения.
оставил я нерешена Sad

# 339
Някой ако има задачите за 1 клас, моля да ми ги прати на лични.
Голямо благодаря!  bouquet

И аз бих се радвала, ако някой може да ми ги изпрати.

# 340
  • Варна
Славейков-Варна са залепили резултатите на входа ...зад решетки, високо, изобщо не могат да се снимат...И в Априлов ги има на входа

Последна редакция: сб, 17 мар 2018, 21:26 от dima1

# 341
Мда. Всяка година едно и също. Joy
Моля ви, не пълнете темата с безсмислени постове за задачите.
Ако някой сподели, че има задачите за определен клас и е склонен да ги изпрати другиму, пишете му лично съобщение. Никой не чете темата с единствената идея да изпрати задачите на всички желаещи.

# 342
  • Sandanski
И аз моля за задачите за първи клас

# 343
  • Varna
Славейков-Варна са залепили резултатите на входа ...зад решетки, високо, изобщо не могат да се снимат...И в Априлов ги има на входа
Случайно да имате от Априлов снимка на резултатите на 4 клас?

# 344

Общи условия

Активация на акаунт