Математически турнири 1-4 клас. Тема №49

• 118 398
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Сега наред с отговора, ще кажат и кои деца минават на национален,нали?

# 676
Сега наред с отговора, ще кажат и кои деца минават на национален,нали?
Би било изненадващо, ако го направят:

“Очаквайте новини за Националния кръг на състезанието, участниците в който (общо 400) ще бъдат определени от Националната комисия в зависимост от получените резултати. Това ще стане през м. май 2018 г. “

# 677
Отговорите са качени вече.

# 678
Къде? Аз на мон не ги намирам...

# 679
  • София
Ето ги: https://www.mon.bg/upload/14760/keys-kenguru-170318.pdf

А някакво общо класиране май не предвиждат тия хора. Не спират да ме изумяват. Всяка година с ново 20 са....

# 680
Имайки предвид, че май сме единствената страна с измислен национален кръг, най-вероятно сме и от малкото такива ( ако има и други освен нас)  с обобщено класиране.
Ще погледна пак регламента, но мисля че там нищо не се споменава по въпроса. Най-вероятно ще пуснат направо протокол с допуснатите на национален кръг.
Мисля също, че някои РУО не пуснаха протоколите с идеята да добавят и резултата от 26. задача. Какво ще се случи с децата, които имат примерно 85+0 и са предложени за национален  и тези с 81+5, които не са - можем само да гадаем.

# 681
Аз питам за обобщено най-вече за да потвърдя резултата. Това разлепено листче на вход на училище... просто... освен това как училището,в което ще кандидатстваме,ще верифицира резултата от ЕК без онлайн списъци??

# 682
Ще му ги изпратят от РУО в електронен или хартиен вариант.
В срок до 23.03.2018 г. чрез имейл началникът на РУО изпраща на експерта в МОН окончателни протоколи в екселски таблици за всеки клас поотделно, списък на учениците, които не желаят да им бъдат публикувани резултатите и справка за броя на проверените бланки в областта. Допълнително, на експерта в МОН се изпращат и хартиени варианти на протоколите, подписани от началника на РУО.

Скрит текст:
Ще проверя как е уреден въпросът в документите, засягащи приема.
Редактирам се. Проверих.
Служебна бележка за резултатите от олимпиадата и/или състезанията в областта на математиката (Приложение № 3)

Срокът на общественото обсъждане е изтекъл преди няколко дни, значи скоро заповедта и приложенията ще се появят в окончателния си вариант.

Последна редакция: пн, 26 мар 2018, 20:30 от Анонимен

# 683
  • Русе
Ето ги: https://www.mon.bg/upload/14760/keys-kenguru-170318.pdf

А някакво общо класиране май не предвиждат тия хора. Не спират да ме изумяват. Всяка година с ново 20 са....

Благодаря Simple Smile

# 684
Аз често казано не разбрах каква е тази работа с 26 задача и защо се чака една седмица да излязат резултатите специално за нея. Не можеше ли просто да има 26 задачи и отговорите им да излязат по едно и също време?

# 685
Щот' бат' Сава и Красуната явно обичат експериментите. Joy
При нас всяка година има нещо ново, докато останалите страни си карат по един и същ регламент от години. Но те пък нямат национален кръг.

# 686
  • В офиса
Кой е Красуната?

# 687
http://bg-mam.ma/p/838232/30811473
Скрит текст:
То е достатъчно да копираш "бат' Сава и Красуната" в търсачката. Достатъчно насочващи линкове излизат.
Но пък три мнения след това срещнах твоя ник. Значи просто си забравила. Simple Smile

# 688
Имам съмнение, че е допусната грешка при отразяване на отговора на 26 задача на моето дете в списъка на училището.Всички ли бланки се изпращат в МОН или само над-определени точки?

# 689
Според регламента - 85 и нагоре.

Общи условия

Активация на акаунт