Математически турнири 1-4 клас. Тема №49

• 118 817
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
по-добре , че записването не минава през училищата, в които учат децата
но вече не знаеш къде  ще решат да публикуват информация за състезанията
един път в РУО , друг в МГ, трети на страницата на някое си училище  ooooh!
Вече има информация и на сайта на РУО - Пловдив
Във връзка с предстоящия Областен кръг на математическото състезание „Европейско кенгуру“, Ви информираме:

Скрит текст:
1.      Състезанието се организира от МОН (РУО) за учениците от първи до дванадесети клас.

2.      Състезанието е безплатно.

3.      Регламентът е публикуван на сайта на МОН в раздел „Олимпиади и състезания“.

4.      Резултатът от състезанието за учениците от IV клас НЕ Е балообразуващ за кандидатстване за прием в V клас на МГ „Акад. Кирил Попов“ – гр. Пловдив.

5.      Центрове за провеждане на областния кръг са:

СУ „Св. Патриарх Евтимий”, гр. Пловдив, ул."Иван Вазов" №19;

СУ „П. К. Яворов”, гр. Пловдив, бул. "България" № 136;

СУ „Св. Софроний Врачански”, гр. Пловдив, ЖР"Тракия", ул. Съединение 53;

СУ „Васил Левски”, гр. Карлово, ул."Стремски полк" №6;

ОУ „Петко Каравелов”, гр. Асеновград, ул. "Асен Карастоянов" №16.

6.      Областният кръг на състезанието ще се проведе на 17.03.2018 г. от 11,00 до 12,30 часа за всички ученици от I до XII клас. Учениците да се явят до 10,30 часа в съответното училище-център с ученическа карта/бележник или лична карта.

7.      Индивидуалните заявки за участие се подават онлайн до 11.03.2018 г. чрез сайта на училището-център, в което ученикът възнамерява да се яви.

8.      Учениците, които не желаят резултатите им да бъдат оповестявани, представят декларация, подписана от родител/настойник в деня на провеждането на състезанието в училището-център, в което се явяват.

# 136
Дидева и аз вчера това забелязах
още писах, че няма нищо в РУО  и пуснаха съобщение
може пък да ни четат  Joy

# 137
Дъщеря ми се е записала за Кенгуруто в нашето училище. Знач ли това, че ще се провежда там? Предишни години се провежда.

# 138
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ако е за София, записването по училища е предварително, за да разберат колко училища домакини да бъдат определени.
след това всеки лично подава заявление в училището домакин.
по спомени, училищата домакини ще бъдат определени до 27 февруари.

# 139
  • Пловдив
За Пловдив - ние се записахме в училище, после госпожата ни попита в кое от училищата-домакини желаем да се явим. Дали това е достатъчно? Така като не съм подавала заявление лично, като нямам квитанция с номер не ми е спокойно  #Crazy

# 140
  • София
Искам да напиша мейл на РУО-София, но на сайта виждам само един общ e-mail за цялото РУО. Членовете на екипа имат обявени телефони, които не вдигат. Някой знае ли електронната поща на някой от експертиете на Обучение в начален етап?

# 141
За Пловдив - ние се записахме в училище, после госпожата ни попита в кое от училищата-домакини желаем да се явим. Дали това е достатъчно? Така като не съм подавала заявление лично, като нямам квитанция с номер не ми е спокойно  #Crazy
за пловдив заявките не са ли само индивидуални
от линка  който дидева даде
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdLiFPjA-qV0hAgUbgF1eSt … bgvqqglA/viewform

# 142
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdLiFPjA-qV0hAgUbgF1eSt … bgvqqglA/viewform
За Пловдив - не са само индивидуални - госпожата попита родителите /моето хлапе е първи клас / - събра бройката и е подадена, днес е писала в фейсбук групата ни, че състезанието ще е в съседно училище, не "в нашето"

# 143
Е, те училищата-домакини са видни, както в заявката, така и в съобщението на РУО.

# 144
.

Последна редакция: вт, 27 фев 2018, 11:02 от Vanya_P

# 145
за София, "до 27.02.2018", не значи ли, че вече трябва да има обявени училищата домакини?

За Пловдив - не са само индивидуални - госпожата попита родителите /моето хлапе е първи клас / - събра бройката и е подадена, днес е писала в фейсбук групата ни, че състезанието ще е в съседно училище, не "в нашето"

аз бих написала заявката - някак ми е трудно да повярвам на уверенията "дала бройката".
 Sad

# 146
Нашата класна ме пита вчера дали сина ми ще се явява, за да го отбележи. Като я питах кои са училищата домакини, не можа да ми отговори, а е главен учител.
Не мога да разбера толкова ли е сложно да прочетеш и осмислиш един документ. 5 състезания са в годината. За какво е цялата администрация в училищата. Миналата година класната разбираше всичко от мен и пишеше анонси на вратата и за останалите родители. Тази година сме с нов директор и уж всичко сами ще си гледат и организират - пълен хаос - едно съобщение няма като хората.
Добре че е темата Heart Exl- пуснах си заявка за училището, което ми е най-близо и ми е мирна главата.

И пак за Румен Грозданов да питам - задачите на кое състезание са подобни? Никъде няма информация

# 147
Скрит текст:
за София, "до 27.02.2018", не значи ли, че вече трябва да има обявени училищата домакини?

аз бих написала заявката - някак ми е трудно да повярвам на уверенията "дала бройката".
 Sad

Предното състезание - Математика без граници - пак така протече организацията, нямахме проблеми. Не смятам за нужно да го записвам отделно. Още повече че ще има и други деца от класа, предпочитам "да е в групата" Smiley  /ПП искам си старите емотикони/

# 148
Simple Smile точно затова написах "аз не бих". Simple Smile
радвам се, че има и ангажирани учители.

# 149
  • София
За който се интересува - обявени са две дати за Пробни изпити по математика 4 клас за кандидатстване в 125 СУ ”Боян Пенев” :
http://iztok-smb.com/

Общи условия

Активация на акаунт