Математически турнири 1-4 клас. Тема №49

• 118 813
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
Къде мога да намера задачите от ТИМО?

# 151
  • София
За който се интересува - обявени са две дати за Пробни изпити по математика 4 клас за кандидатстване в 125 СУ ”Боян Пенев” :
http://iztok-smb.com/

Страхотно Sad с предполагаема дата на тренировъчен в СМГ 25.03, програмата е чудна

# 152
Къде мога да намера задачите от ТИМО?

Не ги дават, дори не могат да се закупят.

Последна редакция: ср, 28 фев 2018, 09:05 от Анонимен

# 153
  • Бургас
https://pmgbs.com/?p=6292
Резултати от „Акад. Никола Обрешков“ - гр. Бургас

# 154
" Европейско кенгуру" - София-град

Областният кръг на националното състезание „Европейско кенгуру“ следва да се проведе във всяко училище, в което има 20 и повече от 20 ученици, желаещи да участват в състезанието. Директорите на училищата, в които има по-малко от 20 желаещи ученици за участие в националното състезание „Европейско кенгуру“ и не провеждат състезанието, следва да създадат организация за явяване на учениците в друго училище, като осъществят контакт с директора на приемащото училище в срок до 11.03.2018 г. и осигурят необходимия брой квестори (от 1 до 4 ученици-един квестор, от 5 до 9 ученици-двама квестори, от 10 до 14 ученици-трима квестори, от 15 до 19 ученици-четирима квестори). Имената на квесторите, списък на учениците, заявили желание за участие в националното състезание „Европейско кенгуру“ и списък на учениците по класове, подали декларация, че не желаят да се публикуват резултатите им се изпращат от директора на изпращащото училище на директора на приемащото училище. В срок до 11.03.2018 г. директорите на училищата, в които има по-малко от 20 желаещи ученици за участие в на националното състезание „Европейско кенгуру“ и не провеждат състезанието, следва да подадат информация в РУО – София-град на e-mail ruo.sf.lgavrailova@gmail.com за училището, в което ще се явяват учениците от повереното им училище.

# 155
е,това е пълна лудост!!! аз ще поставям задача на директора... вярно, че той трябваше да сложи според мен и публична покана,залепена, на входа на училище, за състезанието - но като не го е направил, излиза, че ще работи за мен. това е лудост и от гл.т. родители и от гл.т. директори... за какво беше предварителното инфо, за какво беше инфото от руо, че до днес ще са ясни училищата-гнезда.....................

# 156
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
една дама не трябва да произнася думите, които напират на езика ми.

Sad

# 157
  • София
Това с ЕК някаква шега ли е? Прочетох няколко пъти текста и съм буквално в недоумение (да не кажа друга дума).

# 158
  • Sofiq
ПМС за 4 клас имат отделен регламент:
ПМС регламент 4 клас

# 159
ПМС за 4 клас имат отделен регламент:
ПМС регламент 4 клас
Да, известно е още откакто излезе заповедта на министъра за олимпиадите и националните състезание и после регламентите на ПМС по групи - преди няколко месеца. Коментирано е в темата. Когато датата за провеждане наближи, сигурна съм че ще има още обсъждания.

# 160
не разбирам, как от една страна  Състезанието е анонимно, а от друга Учениците, които не желаят техните резултати да бъдат оповестявани публично,подават декларация до директора на училището домакин

# 161
не разбирам, как от една страна  Състезанието е анонимно, а от друга Учениците, които не желаят техните резултати да бъдат оповестявани публично,подават декларация до директора на училището домакин
Както НВО в седми клас. Работите се проверяват анонимно и после резултатите се разсекретяват.

# 162
# 163
обявиха тренировъчния изпит в смг - линк.

# 164
обявиха тренировъчния изпит в смг - линк.

"Ние" вече се записахме.
Да припомня, че записването е до 22.03 или изчерпване на местата в сградата на СМГ.

Общи условия

Активация на акаунт