Бъбриви айляк дами чоплят НЕМСКАТА система в 197-ма тема

• 73 546
  • 769
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
  Здравейте, някой да си е купувал чай от смрадлика в Германия? Perückenstrauch ми излиза като наименование, но не намирам нищо подобно в дрогериите.

# 256
  • Hamburg
  Здравейте, някой да си е купувал чай от смрадлика в Германия? Perückenstrauch ми излиза като наименование, но не намирам нищо подобно в дрогериите.

Няма и да намерите. Най-много в турските или руските магазини може да намерите смрадлика под наименованието тетра.

Или да си купите самия храст от някой градинарски магазин.

# 257
https://www.biorose.at/biorose_de/catalog/product/view/id/881/s/ … ria/category/129/
австрийски онлайн магазин с български продукти, вероятно доставят до Германия, проверете.

# 258
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

аз си купих един пакет от Бг, да ти пратя половината?
надявах се да има семена вътре, за да си засея, но са само листа..

# 259
  • Пловдив
   Благодаря на всички за отговорите и аз стигнах до това заключение. Имаме български магазин тук, но ме съмнява точно тетра да има. Ще взема наистина да си купя растението.
    Ася, много ти благодаря за предложението  Hug. Живот и здраве, другия месец ще ходя до България и ще се заредя.

# 260
  • Англия
Аз съм си в България в момента, мога да ти донеса, но не съм сигурна дали е разрешено изпращането по пощата.

# 261
Имам нужда от  преводач  ,който да дойде с мен на преглед в клиника .Имате ли идея как мога да намеря някой ,става въпрос за гр.Кiel в Schleswig-holstein?
Приемам всякакви идеи  Grinning

# 262
  • в сърцето на един мъж...
Ами обикновено в немско-българските групи за Германия се търсят такива услуги.

# 263
Помогнаха ми от тук
http://lekuvam.se/
Веднага ми отговориха и предложиха вариант.
Споделям линка ,може и на някой друг да бъде позен.

# 264
  • Стара Загора
Здравейте ,бихте ли ме насочили към онлайн магазин за различни  качествени брашна от типа на нахут, елда, просо .Търсих в нашите , но не намерих много избор.Имаме Едека, Алди, Лидъл, Нетто, Норма, Розман ,но от към брашна е ограничено.Hug

# 265
  • München, Deutschland
Здравейте ,бихте ли ме насочили към онлайн магазин за различни  качествени брашна от типа на нахут, елда, просо .Търсих в нашите , но не намерих много избор.Имаме Едека, Алди, Лидъл, Нетто, Норма, Розман ,но от към брашна е ограничено.Hug
Такива полезности си взимам от ДМ обикновено. Точно брашна не съм но неща тип киноа, арабски кус кус, нахут и т.н. има там.

# 266
  • Стара Загора
Благодаря ,на 20км има ДМ ще проверя и там.Зърна има доста избор ,но на брашна -не в нашите магазини

# 267
# 268
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Благодаря ,на 20км има ДМ ще проверя и там.Зърна има доста избор ,но на брашна -не в нашите магазини

в Дм има от брашно от елда, слънчоглед, нахут (не винаги), коноп, бадеми.

в нашата Едека има продукти на Алнатура, но чак толкова подобни брашна няма.
иначе има продукти на Алнатура.

от нахут си взимам от турския или азиатския магазин.

# 269
  • Стара Загора
Благодаря Hug.И в нашата Едека има Алнатура ,но повече зърна са.За сега си ги меля в Нутрибулета, горе-долу става.Спрях глутена на сина ми и ще ми трябват доста брашна ще отида до ДМ

Общи условия

Активация на акаунт