"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 36

• 64 874
  • 776
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте!Закъснява ми 13ден(последния ми беше на 18януари) направих си тест показа ми втора много бледа черта незнам какво да си мисля този месец преживях доста стрес да не би от това да ми закъснява след колко дена закъснение може да се види на ехограф за сигурно?
И според мен теста е положителен!
Късмет на прегледа в понеделник, всичко ще е наред🍀

# 271
  • София
Според мен ще е рано за преглед в понеделник,  въпреки голямото закъснение. Чертата е светла и овулацията е била по-късно. Казвам го за да не се притеснява авторката , ако не се вижда още плодния сак.

# 272
  • София
Според мен ще е рано за преглед в понеделник,  въпреки голямото закъснение. Чертата е светла и овулацията е била по-късно. Казвам го за да не се притеснява авторката , ако не се вижда още плодния сак.

И на мен ми мина през акъла, но с вагинален ехограф - най-вероятно ще се види Simple Smile

# 273
А с коремен ехограф кога ще се види?

# 274
Зависи имаш ли идея кога ти е била О ? Теста с първа сутрешна урина ли го прави? Редовен ли ти е цикълът?

# 275
Не,тестът не беше с първа урина.По-принцип най-много 2дена ми закъснява,а за О не си спомням. На това дали може да се вярва

# 276
Аз не бих му вярвала, защото организмът ми не е часовник и не съм с редовен цикъл. На твое място бих изчакала седмица за да отида на лекар (примерно в петък).

# 277
Така или иначе понеделник е официален почивен ден, а не ми се вярва да отиде на дежурен кабинет за установяване на бременност. Но спокйно може да се изчака още някой и друг ден.

# 278
Ееее, ама вие ще го побъркате момичето заради една бледа черта. Бременна е и с 13 дена закъснение. Време  е за преглед.  Peace

# 279
Теста не се гледа след десетата минута ,нооо от личен опит мога да кажа ,че даже и след време отрицателните ми тестове никога не са ставали положителни и обратното. Най-добре утре сутринта направи нов тест и спази времето за изчакване. Стискам палци да е +

# 280
От тази сутрин с първа урина
Дано на ехографа да покаже,че всичко е наред.😇

# 281
Супер ти е чертичката. Хайде сега да се похвалиш и след ехографа  Peace

# 282
Момичета , здравейте! Моя приятелка се бори за бебче от 3 години , с нередовен цикъл е и ме побърква от снимки от вчера , молим ви за помощ ПРЦ на 29 януари. Престото е от току що, а лентичката от вчера [/img]

# 283
# 284

Общи условия

Активация на акаунт