"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 36

• 64 854
  • 776
  •   1
Отговори
# 330
Попринцип не е рано за тест,но реално е ден преди закъснение.Пробвай утре със сутрешна урина и ако пак не се появи втора черта значи не си бременна.Успех! Simple Smile

# 331
само аз ли я виждаааам??? Hushed

# 332
Аз не я виждам. Преди колко време беше О?

# 333
само аз ли я виждаааам??? Hushed
И аз виждам нещо бледо.Не ми се вижда много розова.обаче може да е от светлината.Ако е розова-положителен ако е сива-изпарителна.Направи друг утре сутринта.

# 334
  • Blondeville
Има изключително бледа сянка, прилича сякаш на изпарителна, или мноооого ранна бременност, поне 4 дни преди закъснение. Колко дни са минали от О? Направи още един утре сутрин. Не виждам и цвета, ако не е розов, и ако не се е появила в отчетеното време, е по-скоро отрицателен.

# 335
Ами на мен ми розовее, О беше на 24 февруари. Утре ще направя още един. Но имам едно кафяво зацапване, което вчера имаше и едно като сопол. Много се притеснявам. Чертата излезе след 5-тата минута. Прикачвам още една снимка, макар че май е по зле от предишната.

# 336
  • Blondeville
На втората виждам по-скоро бялата изпарителна черта вдясно от сянката, минали са 14 дни от О, за мен в такъв случай тестът е по-скоро отрицателен, но го повтори утре все пак.

# 337
Благодаря за отговорите, утре ще повторя пак.

# 338
Miloanna, на първата снимка се вижда много много бледа розовееща черта. Рано е да се каже, но е възможно овулацията да ти е била по-късно.

# 339
Ами миналия месец бях на фоликуметрия и е била или на 24 или на 25 защото когато отидох на 27-ми фоликула се беше спукал и си имаше както доктора го описа перфектно жълто тяло. Както вече казах притеснявам се, защото имам леко кафяво течение. И не знам какво е.

# 340
  • Blondeville
Аз доколкото разбрах О е доказана с фоликуметрия, но все пак има шанс може би самата имплантация да е била по-късно, но пък има и зацапване. Утре би трябвало да стане ясно.

# 341
  • София
То от днес още е ясно, ама щом ви се ще да давате излишни пари за тестове ....

# 342
Кое е ясно?

# 343
  • София
Че тестът е отрицателен.

# 344
Ами миналия месец бях на фоликуметрия и е била или на 24 или на 25 защото когато отидох на 27-ми фоликула се беше спукал и си имаше както доктора го описа перфектно жълто тяло. Както вече казах притеснявам се, защото имам леко кафяво течение. И не знам какво е.
Възможно е самата имплантация да е била по-късно.Стискам палци.Успех! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт