"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 36

• 64 944
  • 776
  •   1
Отговори
# 75
Не сме правили само на 14 , а 9 дена . Въпросът ми отначало беше само за 14 . А в неделя 4 пъти цял ден .

МК 9 -13

# 76
  • Австрия
Съгласна съм с теб, Брайда. В този случай се подразбира, но често - не става съвсем ясно.

А в неделя 4 пъти цял ден

Гинеколозите най-често препоръчват секс през ден и то в седмицата, когато се предполага, че ще настъпи овулация. При много мъже спермата губи от качеството си при много чести сексуални контакти.

# 77
  • София
Не сме правили само на 14 , а 9 дена . Въпросът ми отначало беше само за 14 . А в неделя 4 пъти цял ден .

МК 9 -13

Сперматозоидите могат да оцелеят в подходяща среда няколко дни, така че , ако този МЦ имаш закъснение можеш да си направиш тест. Обикновено 2 дни закъснение са напълно достатъчни, за да отчетат бременност.

# 78
А между др. аз не съм в БГ и това с репродуктивната медицина ме плаши.
Тук смених 3-ма гинеколога и на трите места ми казаха че съм млада и трябва да имам търпение

# 79
  • София
Ако си здрава и вече над година нямате положителни резултати( ако следите точно овулация, тестове за овулация и тн- демек пробвате си под график), то може би е ок да се консулатираш с репродуктивен специалист.
А имай предвид, че не винаги проблема е в жената, ако имаш съмнения, партньорът ти също може да направи нужните изследвания.

# 80
  • София
това, че не си в БГ не отговаря защо репродуктивната медицина те плаши....
Та тези клиники не ти приготвят инвитрото още от вратата, търсят причината да не става.

Просто си купи тестове за овулация и правете секс когато е тя. Също така не правете секс през целия месец всеки ден, камо ли 4 пъти на ден, защото количеството на спермазоидите ще е намален при толкова редовна еякулация.
Правете секс през ден и може в деня на положителния тест и деня след него да правите два поредни дни. Може и 3 поредни, но само толкова.

Явно, че щом за 1 година не е станало, нещо или имате проблем (може да е в теб, може да е в мъжа ти) или нещо не оцелвате както трябва периодите.
Ако искаш попрочети още малко, ако искаш следи овулацията и тнт

# 81
Направихме си . Аз хормонални а той спермограма . Гениколожката ми предложи цветна снимка но аз и отказах поне за сега. Другата седмица във вторник ще отидем да ни види резултатите.

# 82
  • София
късмет от мен Simple Smile

# 83
Момичета аз имам съмнения за бременност от седмица и нещо вече имам си някакви симптоми въпреки че е рано за такива а днес имам страшни болки в яйчниците направо умирам едвам ходя от болка според вас на какво се дължи това

# 84
Тест за бременност направи ли си?

# 85
Много е рано за тест половият акт беше преди 2 седмици, трябва да изчакам да ми закъснее (ако изобщо ми) просто тази болка днес е непоносима

# 86
А кога очакваш М

# 87
Очаквам да ми дойде на 6 някъде, обаче моят цикъл е толкова странен винаги ми идва различно или рано или късно преди имах проблеми че ми идваше два пъти в месеца сега се пооправи, затова не мога да си изчисля и овулацията и сега не знам дали са станали нещата или не са, ама тези болки ме съмняват че може и да има нещо

# 88
Кога ти беше цикъла, каква продължителност е? О кога ти е било? На колко време ти идва?

# 89
Очаквам да ми дойде на 6 някъде, обаче моят цикъл е толкова странен винаги ми идва различно или рано или късно преди имах проблеми че ми идваше два пъти в месеца сега се пооправи, затова не мога да си изчисля и овулацията и сега не знам дали са станали нещата или не са, ама тези болки ме съмняват че може и да има нещо
    По-вероятно е точно днеска да си в О, и болките да са от това. Случва се понякога да боли повечко. Ако болката продължи и утре, съветът ми е да посетиш лекар.

Общи условия

Активация на акаунт