"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 36

• 64 924
  • 776
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря. Най-вероятно в понеделник ще отида. Ще пиша и тук. Весел ден Simple Smile

# 121
  • Бургас
Едната снимка е с светкавица другата без ето я и другата
Добър ден!!
Сега си правих тест и е + обаче е пак бледа не толкова колкото предишния,напратив повече си личи

# 122
Ами честито тогава. Изчакай 10 дена закъснение и отиди на лекар да се види... Peace

# 123
  • Бургас
Ами честито тогава. Изчакай 10 дена закъснение и отиди на лекар да се види... Peace
аз досега се нъчих да го снимам с моя телефон ама не излиза както е на живо

# 124
  • Варна
Ееее, в по-тъмен ъгъл не можа ли да отидеш да го снимаш Laughing

# 125
Здравейте на всички!
Бихте ли ми дали някакъв съвет ?
Вече менструацията ми закъснява с 13 дни, направих 2 теста- отрицателни.
Възможно ли е да съм бременна?
Благодаря!

# 126
  • Варна
Теоретично да, ако си била с мнооого късна овулация. На практика не е много вероятно при редовен цикъл. Причини за закъснението има много, най-добре иди на лекар.

# 127
  • Бургас
еми на само на тази снимка се виждаше

# 128
Абе как се справяте с чакането 😁😁 И кои от нас ще се отчитат март? Никога до сега не са ми минавали по-бавно дните 😒 На 3ти март ще правя тест ,а остава цяла седмица 😭

# 129
Благодаря

# 130
  • Бургас
Абе как се справяте с чакането 😁😁 И кои от нас ще се отчитат март? Никога до сега не са ми минавали по-бавно дните 😒 На 3ти март ще правя тест ,а остава цяла седмица 😭
не питай аз докато чаках тези 12 дена все едно минават 12 месеца

# 131
Опитвам се да не го мисля, а и не е като да може да се направи нещо. Даже като не го мислиш минава по-бързо. Съксът също помага. Да не говорим, че притесненията влияят.
Знам, че е лесно да се каже "не го мисли", но не е като да има друг начин, а от боцкането всеки месец няма смисъл, още повече не скъсява чакането особено много.

# 132
  • Бургас
ето с нов тест и по светло
какво мислите вие дали е +

# 133
  • somewhere over the rainbow
Тестът е положителен. Но кога трябва да ти дойде, че е толкова бледа чертичката?

# 134
  • Бургас
Тестът е положителен. Но кога трябва да ти дойде, че е толкова бледа чертичката?
на 28.02

Общи условия

Активация на акаунт