"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 36

• 64 907
  • 776
  •   1
Отговори
# 135
  • somewhere over the rainbow
Според мен си отговаря за деня от цикъла ти. При мен беше малко по-наситена в деня преди М. На този етап си бременна и не ти остава друго, освен да си чакаш закъснението и да се пазиш.Simple Smile

# 136
Сияна, на толкова ранен етап, е повече от нормално да е много бледа чертата. Хванала си бременността във възможно най-ранен етап. Изчакай 10-15 дни закъснение и на преглед. По-рано от 10 дни недей да ходиш, защото е твърде вероятно да не се види нищо. Казвам го, защото забелязвам, че повечето момичета тук са нетърпеливи.

По повод търпението, намерете си занимания, които да ви разсейват. По закона на Мърфи, колкото повече го мислите, толкова повече няма да забременеете. Изпитала съм го на собствен гръб Grinning

# 137
  • Бургас
Сияна, на толкова ранен етап, е повече от нормално да е много бледа чертата. Хванала си бременността във възможно най-ранен етап. Изчакай 10-15 дни закъснение и на преглед. По-рано от 10 дни недей да ходиш, защото е твърде вероятно да не се види нищо. Казвам го, защото забелязвам, че повечето момичета тук са нетърпеливи.

По повод търпението, намерете си занимания, които да ви разсейват. По закона на Мърфи, колкото повече го мислите, толкова повече няма да забременеете. Изпитала съм го на собствен гръб Grinning
За преглед знам,че няма да се види нищо затова мисля да отида някъде кън 13,15 март хем да видя дали ще се появи по ясна черта

# 138
Нетърпелива съм,но ще изчакам два дена още
    Видяхме как ги изчака 2-та дена  Joy hahaha

# 139

Даже се изненадвам как толкова рано са отчели тестовете,което всъщност е много хубаво!Аз също започвам да си мисля,че колкото повече се вглъбяваме в тази тема и колкото повече го мислим,сякаш по-трудно става.Пожелавам успех и лека бременност!! Innocent

# 140
Здравейте момичета.
 Аз съм нова тук искам да попитам по-опитните значи ли , че съм бременна, когато теста ми показва бледа втора черта?

# 141
Здравейте момичета.
 Аз съм нова тук искам да попитам по-опитните значи ли , че съм бременна, когато теста ми показва бледа втора черта?
Да, стига да не е изпарителна, които някои тестове дават. Ако можеш качи снимка да го видим Simple Smile

# 142
Здравейте момичета.
Колкото и да е бледа,ако е розова,а не сива,си е положителен.Кой ден от закъснението го прави?

# 143
Днес го направих 4 ден от закъснението бледорозова е чертичката ,но в момента не съм вкъщи и не мога да кача снимка.

# 144
zdraveitee ot mnogo vreme sledq grupata no vse nqmam vreme za da se registrizam imam kup vaprosi ... nache minaliq  mesec pravihme opiti i bqh zabremenqla bqh na lekar toi potvardi che sam bremenna ...
sled tova mi kaza che ima risk i moje da padne bebeto taka i stana ne me e chistil s lekarstva se izchistih😊 i predi poveche ot sedmica  mai bqh pri nego da me vidi i da mi kaje koga moje da zapochem s opiti toi kaza che tai kato ne me e chistil i sam bila na 5gs moje da pochnem oshte ot tozi mesec taka se zaradvahhme🤗🤗 zapochahme s opiti toi kaza che moije tozi mesec da nqmam menstuaciq a sled 40/45dni no na kaledara mi pishe che normalniq mi period e sled 2 dni ta se chuda kwo stava 1viq pat kogato, razbrah za bebeto deto go nqma za jalost veche !!😩 Me boleha prekaleno mnogo gardite se edno me reji nsh i sega pak i se chuda dali ima bebe makar che doktora mi kaza che moje i da mi doide redoven cikal tozi mesec i ne se znaee dali shte imam ovulaciq of molq za saveti... izvinqvam se za dalgiq post 😎😇

МОЛЯ, пишете на кирилица!

Последна редакция: сб, 24 фев 2018, 21:05 от Tatti

# 145
  • София
Vanitaa според теб мога ли утре да повторя теста

Щом след 4 дни закъснение имаш положителен тест - може да изчакаш още седмица и да идеш диектно на лекар.

# 146

За преглед знам,че няма да се види нищо затова мисля да отида някъде кън 13,15 март хем да видя дали ще се появи по ясна черта

Ще се появи, разбира се. Wink

# 147

Щом след 4 дни закъснение имаш положителен тест - може да изчакаш още седмица и да идеш диектно на лекар.
Надявам се наистина да съм бременна.Много се вълнувам.Имам ПМС от две седмици и все имам чувството, че ще ми дойде.Това нормално ли е?

# 148
  • София

Надявам се наистина да съм бременна.Много се вълнувам.Имам ПМС от две седмици и все имам чувството, че ще ми дойде.Това нормално ли е?

При мен първите симптоми на ранна беменност бяха като при ПМС - болезнени гърди, предменструлни болки, кръста ме стягаше...

# 149

При мен първите симптоми на ранна беменност бяха като при ПМС - болезнени гърди, предменструлни болки, кръста ме стягаше...
Надявам се да не се разочаровам,защото вече трети месец с мъжа ми правим опити за бебе. Първите два месеца не стана и сега за това ми е много притеснено

Общи условия

Активация на акаунт