"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 36

• 64 907
  • 776
  •   1
Отговори
# 150
Хората с години правят опити и не се оплакват, вие има-няма три месеца. Я, по-спокойно, ще станат нещата.

# 151
Vanitaa според теб мога ли утре да повторя теста
След като ти е 4 ден и имаш дори и бледорозова черта,значи няма какво повече да го мислиш.Ако искаш повтори утре теста с първа урина за твое успокоение.Препоръчвам шуърчек!Изчакай още една седмица и отивай на лекар.Успех Simple Smile

# 152
Надявам се да не се разочаровам,защото вече трети месец с мъжа ми правим опити за бебе. Първите два месеца не стана и сега за това ми е много притеснено

Ти мислиш, че задължително от първия път ли се забременява? Жената не може да забременее през целия си МЦ, а само по време на овулация, т.е. един месец=един опит. В този смисъл, 3 месеца са нищо и никакво време.

Един съвет: малко е обидно, за много момичета тук, да имаш положителен тест и да се вайкаш, че цели 3 месеца не сте успели. Много жени не успяват да забременеят толкова бързо.

# 153

Vanitaa според теб мога ли утре да повторя теста
След като ти е 4 ден и имаш дори и бледорозова черта,значи няма какво повече да го мислиш.Ако искаш повтори утре теста с първа урина за твое успокоение.Препоръчвам шуърчек!Изчакай още една седмица и отивай на лекар.Успех Simple Smile
Това е теста,който направих тази сутрин с първа урина

# 154
  • Бургас
Надявам се да не се разочаровам,защото вече трети месец с мъжа ми правим опити за бебе. Първите два месеца не стана и сега за това ми е много притеснено

Ти мислиш, че задължително от първия път ли се забременява? Жената не може да забременее през целия си МЦ, а само по време на овулация, т.е. един месец=един опит. В този смисъл, 3 месеца са нищо и никакво време.

Един съвет: малко е обидно, за много момичета тук, да имаш положителен тест и да се вайкаш, че цели 3 месеца не сте успели. Много жени не успяват да забременеят толкова бързо.
ние с годеника ми правим опити от 1 година и нещо и пак сме 60/40 заради бледата черта даже и от сегашния тест нищо,че се появавя за 1 минута пак не сме сигорни на 100%,
че е станало

# 155
Сияна, разбери че за да отчете теста положителен резултат , в организма трябва да се отделя определено количество ЧХГ. Обикновено тестовете успяват да го засекат чак на 12ти ден след О, и то със бледа черта, тъй като количеството му на този етап е все още ниско. Цяло чудо е че на тебе ти е отчел теста толкова рано. Наситена втора черта очаквай след датата на която трябва да ти дойде. Нужно е време все пак за да нарастне ЧХГто.

# 156
Мами, горният тест е от вчера, долния е пресен от преди 5 мин. Днес трябва да ми дойде.Какво мислите?

# 157
  • Бургас
Сияна, разбери че за да отчете теста положителен резултат , в организма трябва да се отделя определено количество ЧХГ. Обикновено тестовете успяват да го засекат чак на 12ти ден след О, и то със бледа черта, тъй като количеството му на този етап е все още ниско. Цяло чудо е че на тебе ти е отчел теста толкова рано. Наситена втора черта очаквай след датата на която трябва да ти дойде. Нужно е време все пак за да нарастне ЧХГто.
разбрах аз сега правих на шуър чек и излезе по наситена

# 158
Мами, горният тест е от вчера, долния е пресен от преди 5 мин. Днес трябва да ми дойде.Какво мислите?
Скрит текст:

Положителни са. Изчакай 10-15 дни закъснение и отиди на преглед.

# 159
Честито за положителните тестове.Лека и безпроблемна бременност.Както Happy_mommy каза изчакайте деситина дни закъснение и отивайте на преглед.Аз колко чакам тези две черти,това изобщо даже не са бледи,а идеални,не знам какво им се чудите!Дано всички,които го искаме ни се случи в най-скоро време! Simple Smile Simple Smile

# 160
  • Бургас
Извинявам се пак съм аз..
Заболяме ниско доло всее едно ще ми идва,малко ми е претиснено

# 161
До колкото знам е нормално,получава се от разширяването на матката.Важно е болките да не са силни и продължителни и да не са съпътствани от кървене.

# 162
  • Бургас

До колкото знам е нормално,получава се от разширяването на матката.Важно е болките да не са силни и продължителни и да не са съпътствани от кървене.
не нямам кървене и не са силни  много са рядко ама ги осещам просто се претисних все пак ми е първо бебе

# 163

не нямам кървене и не са силни  много са рядко ама ги осещам просто се претисних все пак ми е първо бебе
Щом е така не се притеснявай,най-вероятно е от разширяването на матката.Не се шашкай много,не е добре сега да се напрягаш.За твое успокоение можеш да прочетеш в нета за тези болки,има и мнения на лекари и са доста изчерпателни.

# 164
Ако няма кървене не е нещо притеснително. Доста момичета се оплакват от ПМС в начална бременност.
     Консултирай се утре със лекар за всеки случай. На някой момичета им изписват нош-па за болките, но лекар трябва да прецени  Peace

Общи условия

Активация на акаунт