"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 36

• 64 891
  • 776
  •   1
Отговори
# 165
Сияна, за всяка болка по време на бременност, която те притеснява, се консултирай с лекар. Успех!

# 166
  • София
Аз до 6 г.с имах болкии като предменструални - изписаха ми но шпа, за да не се шашкам. Точно контракции се водят, но в началото не са нещо необичйно. Почивай си повече и за свое успокоение мини през АГ.

# 167
Здравейте момичета,
Днес е деня, в който трябваше да ми дойде цикъла, но имах някакво странно предчувствие и си направих тест Престо. Появи се 2-ра бледа розова чертичка и понеже не повярвах, направих и втория, където също имаше бледа черта.. Помислих, че са или дефектни, или са изпарителни чертичките и си взех Шуър чек, който също си показа бледа розова чертичка People Angel ... Прилагам и снимки. Въпроса ми е, на 08.03, рано ли е да ходя на лекар?

# 168
Здравейте момичета,
Днес е деня, в който трябваше да ми дойде цикъла, но имах някакво странно предчувствие и си направих тест Престо. Появи се 2-ра бледа розова чертичка и понеже не повярвах, направих и втория, където също имаше бледа черта.. Помислих, че са или дефектни, или са изпарителни чертичките и си взех Шуър чек, който също си показа бледа розова чертичка People Angel ... Прилагам и снимки. Въпроса ми е, на 08.03, рано ли е да ходя на лекар?
Честито!Обикновено се изчаква 10 дни закъснение и тогава,не би трябвало да е рано.Зависи от нивата на чхг,а те при всяка жена се покачват различно,за да се види нещо при лекар трябва да е над 1000,ако искаш пусни си след седмица чхг виж нивата как се покачват и ако са над 1000 спокойно можеш да отидеш.Но съм чела и че някой чакат повече преди да отидат,ако нямат никакви оплаквания.

# 169
  • Бургас
Здравейте днес годеника ми много настяваше да отидем на преглед отидохме и не видяхме нищо хем ме гледаха с вагинален ехограф и сега си пуснах кръвен
Възможно ли е да не съм бременна и да са лъжливи тестовете

# 170
Vanitaa , много благодаря Blush Толкова отдавна чакам да видя 2-те чертички, че сега не знам от къде да започна... още не мога да го повярвам Simple Smile Записах си час за 8.03, дано да е наред всичко и да се види тогава Simple Smile

# 171
Честито мила, положителни са bouquet
     Принципно се ходи на лекар след 10 дена закъснение, но като гледам на 8ми ти е точно 10ти ден... Може би е по-добре да отложиш с 2-3 дена за всеки случай, за да не ти се налага да ходиш повторно ако случайно не се види на първия преглед  Peace

# 172
  • София
За какво да пуска ЧХГ? Просто изчакай 10, че дори 15 дни закъснение и ще се види.

# 173
Здравейте днес годеника ми много настяваше да отидем на преглед отидохме и не видяхме нищо хем ме гледаха с вагинален ехограф и сега си пуснах кръвен
    Абе момичеее.... Laughing. Ти имаш ли изобщо закъснение още.... Какво очакваш да се види толкова рано... Сакчето се вижда чак при 10 дена закъснение, твърде малко е за да се види по-рано  Peace
     Като излезе кръвния пиши.... Ама за лекар се готви след 2 седмици   Peace

# 174
Тъй като съм с ПКЯ и още куп други проблеми, с които се борехме години наред, ще отида на 8.03 да ме види за всеки случай, направлението така или иначе важи за целия месец, ако не се види тогава, ще отида пак. Благодаря ви, момичета :*

# 175
  • Бургас
    Абе момичеее.... Laughing. Ти имаш ли изобщо закъснение още.... Какво очакваш да се види толкова рано... Сакчето се вижда чак при 10 дена закъснение, твърде малко е за да се види по-рано  Peace
     Като излезе кръвния пиши.... Ама за лекар се готви след 2 седмици   Peace
добре ще пиша...
Поне вие да ме успокойте

# 176
Всъщност не се залъгвайте, че при ЧХГ 1000 се вижда нещо на ехограф. Много момичета с ЧХГ 1000, дори 2000, са писали притеснени, че нищо не се вижда, а всъщност са ходили на преглед по-рано от 9-10 дни закъснение. Изводът е, че бременността се вижда в матката при над 10 (+-1-2) дни закъснение, а не при някаква определена стойност на ЧХГ. Обяснявам си го с фактът, че бременността на ранен етап се развива горе долу с еднакви темпове при всички жени(т.е. ембрионът расте горе долу еднакво), докато стойностите на ЧХГ варират при всяка бременна. Мисля, че Nandin преди го беше обяснила по-подробно.

Сияна, ти много си избързала. Пределно ясно е, че нищо няма да се види. Не знам сега за какво ти е и кръвен тест. През бременността трябва много търпение, каквото повечето момичета тук нямат.

# 177
  • Бургас
Всъщност не се залъгвайте, че при ЧХГ 1000 се вижда нещо на ехограф. Много момичета с ЧХГ 1000, дори 2000, са писали притеснени, че нищо не се вижда, а всъщност са ходили на преглед по-рано от 9-10 дни закъснение. Изводът е, че бременността се вижда в матката при над 10 (+-1-2) дни закъснение, а не при някаква определена стойност на ЧХГ. Обяснявам си го с фактът, че бременността на ранен етап се развива горе долу с еднакви темпове при всички жени(т.е. ембрионът расте горе долу еднакво), докато стойностите на ЧХГ варират при всяка бременна. Мисля, че Nandin преди го беше обяснила по-подробно.

Сияна, ти много си избързала. Пределно ясно е, че нищо няма да се види. Не знам сега за какво ти е и кръвен тест. През бременността трябва много търпение, каквото повечето момичета тук нямат.
Ама на мене ми е ясно но годеника ми се зарадва много като му казах и настояваше да ходим,неможах да изляза на глава с него и отидохме и аз се претисних като не се видя нищо... И той се претисни много

# 178
  • София
Престанете за щяло и нещяло да препоръчвате кръвни тестове. В случая не виждам да има нужда. Нека жената си изчака достатъчно закъснение и да отиде на преглед.

Vanitaa, ти която най-много настояваш за кръвни - прави ли когато теб те съветваха?

# 179
Престанете за щяло и нещяло да препоръчвате кръвни тестове. В случая не виждам да има нужда. Нека жената си изчака достатъчно закъснение и да отиде на преглед.

Vanitaa, ти която най-много настояваш за кръвни - прави ли когато теб те съветваха?

Да направих го,след което отидох на лекар и да трябваше да го направя по-рано.И няма нищо лошо в този тест,ако това ще я успокои....

Общи условия

Активация на акаунт