"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 36

• 64 895
  • 776
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Благодаря ви много на всички!!! Пожелавам късмет на всички!!!:hugs:
И това че съм забременяла не означава,че ще ви забравя,благодаря ви отново!!!:hugs:

# 181
  • София

Престанете за щяло и нещяло да препоръчвате кръвни тестове. В случая не виждам да има нужда. Нека жената си изчака достатъчно закъснение и да отиде на преглед.

Vanitaa, ти която най-много настояваш за кръвни - прави ли когато теб те съветваха?

Да направих го,след което отидох на лекар и да трябваше да го направя по-рано.И няма нищо лошо в този тест,ако това ще я успокои....

Ами не, нямам спомен да си го направила. Ден след ден се тюхкаше с "положителните" си тестове (които в крайна сметка се оказаха отрицателни) и голямото закъснение и пак не отиде да пуснеш един кръвен.

# 182
Момичета напълно разбирам нетърпението ви. Аз също съм от нетърпивите. От личен опит ви казвам, бях на 10 ден от закъснението на преглед и едвам се видя плодния сак с малката точица вътре, понеже не съм с нормален 28дневен цикъл а с 30-32 дена и за това О е била по късно и 10 дена закъснение е малко за преглед. За да няма шашнати изчакайте повече време горе долу 15 дена, а тези с по дълъг цикъл даже и повече трябва да изчакат. Трудно е знам, но по добре така от колкото да отиде по рано и нищо да не се види и да сте разочаровани.

Последна редакция: пн, 26 фев 2018, 17:09 от ladymagic

# 183
  • София
....
И още нещо до третия месец не е хубаво да се гледа на вагинален ехо.

Това е пълна глупост.

# 184
Това с вагиналния ехограф е повече от НЕвярно! Анатомията на жената е така устроена, че вагиналният ехограф не може да навреди по никакъв начин, а дава много по-обективен и ясен образ от коремния. Не плашете моичета, които са били на преглед с вагинален ехограф или им предстои такъв.

# 185
Еха добре , спокойно само не се ядосваите ! Това е мое мнение и също подкрепено от много други хора, но никой не е длъжен да се съгласява с мен. Не искам да плаша никой !

# 186
  • София
Интересно от какви други хора е подкрепено Thinking Гинеколози?

# 187
Интересно от какви други хора е подкрепено Thinking Гинеколози?

И на мен ми е интересно🤔
Мен ме гледаха на вагинален ехограф до 13 седмица включително. Няма нищо опасно в това, освен това нека не забравяме, че повечето бременни водят полов живот, ако не им е изрично забранено или пък си слагат вагинално дадено лекарство, така че наистина не плашете така момичетата, на които им предстои такъв преглед.
В него няма нищо опасно, но пък в начална бременност дава повече информация.

# 188
  • София
То повечето начални бременности се следят точно с вагинален ехограф. Така че това за трите месеца е абсолютно невярно, дано не ви прочете някоя жена, на която и предстои установяване на бременност.

# 189
  • somewhere over the rainbow
Пък и след 3-тия месец защо му е на някой да гледа с вагинален ехограф?

# 190
Защото с вагинален ехограф се вижда по-добре, нещо което с коремен понякога няма как да се постигне, особено ако момичето е по-пълничко.
    Хем искате възможно по-рано да се установи дали всичко е наред с бременността, хем после що така ами не иначе.  Naughty

# 191
Пък и след 3-тия месец защо му е на някой да гледа с вагинален ехограф?
На мен са ми следели шийката . По- точно е от коремен.

# 192
Спокойно дами ! Не се притеснявайте вече няма да има уплашени редактирах си поста.

# 193
Дължината на шийката се следи с вагинален ехограф- понякога няма и опция дори за коремен, заради позата на бебето.

# 194
Еха добре , спокойно само не се ядосваите ! Това е мое мнение и също подкрепено от много други хора, но никой не е длъжен да се съгласява с мен. Не искам да плаша никой !
Това са пълни глупости и се излагаш страшно като ги пишеш.

Общи условия

Активация на акаунт