"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 36

• 64 891
  • 776
  •   1
Отговори
# 240
Според мен отчитат най-рано 4 дни преди М, но не е на 100% сигурно. По-добре изчакай поне 2 дни преди М

# 241

Престанете за щяло и нещяло да препоръчвате кръвни тестове. В случая не виждам да има нужда. Нека жената си изчака достатъчно закъснение и да отиде на преглед.

Vanitaa, ти която най-много настояваш за кръвни - прави ли когато теб те съветваха?

Да направих го,след което отидох на лекар и да трябваше да го направя по-рано.И няма нищо лошо в този тест,ако това ще я успокои....

Ами не, нямам спомен да си го направила. Ден след ден се тюхкаше с "положителните" си тестове (които в крайна сметка се оказаха отрицателни) и голямото закъснение и пак не отиде да пуснеш един кръвен.
Здравейте!Първо,Честите Баба Марта на всички,бъдете живи и здрави и нека всички две чертички да ни се сбъднат в най-скоро време!!!  Sparkling Heart
Направих теста,просто не съм ви писала,когато го направих,за това нямаш спомен.След което се убедих,че няма бременност.Лъжливите тестове бяха престо,който често чета,че дава грешни резултати.След това веднага отидох на лекар и както бях написала нямах никакъв проблем,за щастие.

# 242
На мене цикълът ми е след 8 дена но не се сдържах и направих тест днес беше отрицателен възможно ли е просто толкова рано да не може да покаже бременност и за това да е отчел такъв резултат

# 243
На мене цикълът ми е след 8 дена но не се сдържах и направих тест днес беше отрицателен възможно ли е просто толкова рано да не може да покаже бременност и за това да е отчел такъв резултат
8 дни преди менструация е много рано да отчетат тестовете!Изчакай поне 1/2 дни преди това.Най-сигурно е когато има закъснение.

# 244
8 дни преди М, даже и имплантация няма все още. Няма как тестовете да ти отчетат  Peace

# 245
  • Blondeville
8 дни по-рано е безкрайно рано, и  абсолютно безсмислено...То дори и да има оплодена яйцеклетка, тя още пътува из тръбите и не се е имплантирала в матката, съответно няма как да се отчете. На мен с първата бременност ми отчете 2 дни по-рано, с втората 4, но съм си засичала овулацията и знаех кога изобщо има смисъл да правя тест, макар и рано. На някои тестове пише 7 дни след акта (а трябва да пишат след овулацията, че така още повече се ширят заблуди), но те се осланят на презумпцията, че оплодената яйцеклетка се имплантира около седмица след оплождането, което невинаги е така, и на 7-ми ден след О редултатът би бил - в повечето случаи, дори и при бременност. Едва след имплантация се отделя ЧХГ, което тестовете засичат. Не бързайте с тези тестове, колкото и да сте нетърпеливи.

# 246
Flowers Four Leaf Clover Честита Баба Марта , момичета Simple Smile бъдете здрави и баба Марта да раздаде повече такивка мартенички тази година Flowers Four Leaf Clover

# 247
Честита Баба Марта на всички !

Аз съм от нетърпеливите и няма как да изчакам закъснение и тогава да си направя тест , сега съм си поръчала тестове от амазон с голяма чувсвителност - 10mIU/ml излизат много евтино , до сега съм взимала на clear blue с такава чувствителност . Пише до 6 дена мреди М , но аз си правя 2-3 дни преди това , въпреки нетърпението 5-6 дена са наистина мн рано и пак стоиш в напрежение дали е верен резултата или не .

# 248
Честита Баба Марта на всички !

Аз съм от нетърпеливите и няма как да изчакам закъснение и тогава да си направя тест , сега съм си поръчала тестове от амазон с голяма чувсвителност - 10mIU/ml излизат много евтино , до сега съм взимала на clear blue с такава чувствителност . Пише до 6 дена мреди М , но аз си правя 2-3 дни преди това , въпреки нетърпението 5-6 дена са наистина мн рано и пак стоиш в напрежение дали е верен резултата или не .
Дали са надеждни тези от амазон тестове,щото и аз не съм от най-търпеливите.

# 249
  • София
Момичета, като почнете с това нетърпение... и като го препикаете 4 дни по -рано,примерно, и не Ви покаже нищо... започва шашкането. Дайте си време да си се покачи достатъчно чхг, че да ви отчете ясно чертичката и да сте спокойни.
Все пак Ви желая успех и стискам палци за малки бебоци!

# 250
  • София
тези от амазон не са надеждни
Приятелка миналата година ги тества 4 пъти (последния за щастие успешен) и бременността се хващаше когато чхг беше около 50 (10-11ден след О или 3-4 дни преди цикъла).

Аз също ги тествах когато забременях след трансферите, въпреки че нямах успешна бременност, първия път на чхг 15 теста беше абсолютно бял, а втория път на чхг 28 също беше отрицателен. На следващия ден от това 28 се видя чертата.

Т.е. искам да кажа, че не са толкова чувствителни. Все пак едно е чхг в кръвта, друго е в урината.

# 251
При инвитро назначават кръвен тест за 14 ден след пункция/овулация. При повечето момичета това е денят на очакваната менструация. Нивата на ЧХГ за този ден са обичайно около 50-70. 2 дни по-рано следва да са около 35, а 4 дни преди менструацуя- 17. Аз съм далеч от мисълта, че който и да д тест отчита такива стойности. На мен тест с чувствителност 10 ми е показвал почти въображаема втора черта при чхг 90. Нямам им доверие.

# 252
Лично аз няма как да се променя и да чакам закъснение , въпреки всичко ,такава съм си .Който както се чувства добре тогава да си прави . Има много коментари в амазон за тях и положителни и отрицателни и нищо не губя да пробвам , за 2 паунда 20 теста . Естествено имам в къщи и shure chek и clear blue както и сигурно ще си взема и clear blue с дисплей , но той чак при закъснение и след други положителни тестове живот и здреве Simple Smile Успех на всички !

# 253
  • София
Grumpy_Cat - аз съм си имала съвсем нормални примери за много чувствителен тест.
1-в случай:
Ден 6ти от ЗЕТ, без ЧХГ тригер. Бледа розова черта на теста, веднага бягане към лаб - ЧХГ 7.6
2-ри случай:
Ден 5-ти от трансфер (пак без тригер), черта хубава отчетлива на теста, на другия ден ЧХГ 28 в кръвта. Предния ден колко да е било ЧХГ - около 12-14 наааай-много.

Всичко зависи от урината и колко бърза е обмяната и кога е започнала имплантацията и тнт
При инвитро е много по-ясно кога какво се случва, при естествено забременяване имплантацията зависи от пътуването на ембриона в тръбата. При инвитро ембриона вече е "пристигнал" в матката.

# 254
  • София
Нямате търпение за няколко дни... А как ще изкарате 9 месеца?

Общи условия

Активация на акаунт