"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 36

• 64 854
  • 776
  •   1
Отговори
# 375
Ами честно да ви кажа не знам дали ми закъснява, понеже миналия месец цикъла ми беше 38 дни,а по принцип ми е 30-32. Този цикъл засякохме с доки ову на 15-16 ден ову, днеска ми е 29 ден от МЦ.

# 376
Аз не съм чувала за изпарителна при Шуър чек. И според мен е положителен.
Аз съм имала, но май рядко се случва.

# 377
Честито момичета bouquet

# 378
Miloanna, положителен е. Още вчера се виждаше, че розовее и бях почти сигурна, но днес е по-ясна чертичката. Определено не прилича на изпарителна, защото е розова. Или О ти е била по-късно, или ЧХГ при теб се натрупва по-бавно в урината(което е съвсем нормално). Лекарят вероятно ще ти изпише нещо за зацапването, а на ехограф ще се види след около 12-13 дни. Успех!

# 379
Много благодаря момичета!  Още не мога да повярвам.

# 380
  • Blondeville
Положителен е Simple Smile

# 381
Аз не съм чувала за изпарителна при Шуър чек. И според мен е положителен.
Аз съм имала, но май рядко се случва.
Може. Общо ми се събират около 6-7 теста шуър чек до сега.😊
Никога не съм имала изпарителна, дори час след тестването.
Но не съм представителна извадка естествено. 🤗
Милоана ще посъветвам, ако зацапването продължава, да отиде още утре на лекар. Успех.

# 382
Благодаря за подкрепата!  Аз вече чакам пред кабинета.

# 383
  • София

Да споделиш после, но имай предвид, че на ехограф ще се види нещо, след 10ина дни заксънение. Сега може да ти пусне кръвни вероятно. Стискам палци всичко да е ток и жица, една лека и безпроблемна бременност!

# 384
Това че няма да се види съм наясно. Чудя се само дали въобще ще гледат вагинално?? 

# 385
  • София
Това че няма да се види съм наясно. Чудя се само дали въобще ще гледат вагинално?? 

Не знам, с вагинален са ме гледали най-рано в 5 + 3 дни г.с и се видя малката шушулка, сакче и там всичко според седмичките, но според мен при теб е твърде рано да се види, каквото и да е.

# 386
  • Варна
Добре де, наясно си, че няма да се види нищо, ти си на 14-ти ден след овулация. Какво точно очакваш от прегледа и защо изобщо си отишла на лекар?

# 387
Месечинка, има зацапване, доколкото разбрах.

# 388
Имам зацапване, което ме притеснява.

# 389
  • София
Какво ти каза доктора?

Общи условия

Активация на акаунт