Китайски капсули за отслабване - 13

• 164 695
  • 756
  •   1
Отговори
# 285
# 286
  • ...на безопасно
А златната , която е ефективна ?

# 287
  • Sofiq
А златната , която е ефективна ?

Скрит текст:

И си избираш като поръчваш Лида Слим Стронг Голд, а не само Лида Голд.

# 288
Здравейте.
Някой забелязал ли е като страничен ефект от Лида стронг студени тръпки по цялото тяло?

# 289
Здравейте.
Някой забелязал ли е като страничен ефект от Лида стронг студени тръпки по цялото тяло?
да

# 290
Здравейте.
да
Благодаря. А отшумяват ли с времето?

# 291
при мен си ги има също от време на време тия студени вълни хаах (втора опаковка,към края... Simple Smile ако има значение)

# 292
Записвам се за темата . Изчетох всичко и поръчах Lida Gold Slim Strong , в момента пия Липовон и след като приключа с него ще започна и Лида и споделя какви са резултатите!

# 293
  • ...на безопасно
Момичета, защо спирате хапчетата по време на цикъл?
Няколко май са споделяли.

# 294
Основно се спират поради много "по-бурните" хормони. Като цяло наблюденията ми са, че каквито и хапчета да се взимат по време на цикъл, то тяхното действие бива силно притъпено. Така хем спестяваме някой лев, хем и се пречистваме ...

# 295
Аз пак с моите експерименти :

Този цикъл / по принцип ми е 5 дни / , го изкарах с Лида - всяка сутрин в 8ч с вода / не пия кафета / и цял ден само вода.
Не ми се ядеше нищо / беше голяма жега във Варна точно тази седмица / и така цикъла ми премина значително по-леко . Без подуване , без отоци , без болки в корема, нямах и силни течения , само по-малко оцветяване .
Лицето ми остана чисто / без пъпки / , както и се наспивах невероятно добре / лягах към  00.30- 1 ч и ставах без проблем в 8ч / .
Забелязала съм че когато комбинирам гладуване + цикъл , тази червена седмица минава изключително леко и без напрежение , за разлика когато ям сладко, тестено или нещо набързо / не много здравословно , млечни продукти и т.н / .
Някой Има ли друг такъв поглед над цикъла ? 

# 296
и аз ги пия по време на цикъл,разлика от по принцип не виждам...
А при друга има ли ефект върху кожата,неприятен... ? Simple Smile Гърбът ми(целия),рамене,гърди...страшен обрив..Никога не съм имала такива пъпки,май не е точно,ми вече са като ранички......

# 297
Здравейте момичета, аз ден-два преди и по време на цикъл - въобще не приемам "Лида". При мен лично не действа в тези дни.
А за проблемите с кожата съм споменавала, отвратително зачервяване на лицето Flushed

# 298
  • Sofiq
Здравейте момичета, аз ден-два преди и по време на цикъл - въобще не приемам "Лида". При мен лично не действа в тези дни.
А за проблемите с кожата съм споменавала, отвратително зачервяване на лицето Flushed

Зачервяване като обрив или просто зачервяване? Защото аз примерно вдигам леко кръвното и тогава много се зачервявам.

# 299
val_s и аз мисля, че е от кръвното, но пак е неприятно, ако се справяш по някакъв начин със зачервяването - би ли споделила Simple Smile Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт