СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 64 073
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
Аз не съм сигурна дали бих различила Бракстън Хикс от чувството на разтягане на матката... знам ли, може й да направя разлика.

# 676
Има ли мами, които все още не знаят пола на бебето? Нашето детенце много мърдаше и така и не успяхме да го видим, а постоянно близки и познати ме питат какво ще е и как така не успели да го видят и почвам много да се дразня.

# 677
И аз не знам още .Днес ми предстои преглед в 15 седмицаса съм надявам де да се види нещо Simple Smile

# 678
На някой пуснаха ли му вече цитонамазка? На мен ми пусна във вторник, излезе пап2с, а микробиологията е чиста. А пък цм показва възпалителен процес. Имах гъби миналия месец и си мислех, че е нещо остатъчно, но все пак реших да се обадя. Вика ме другата седмица пак, за да ми пусне хламидия, мико и уреаплазма... Адски съм притеснена, съдя по реакцията и, че ако ги пуснем на следващия редовен преглед щяло да бъде късно.. Не знам вече какво да си мисля..

# 679
При нас на 3 прегледа (единия беше ФМ) дадоха заявка за един и същ пол, но ще се потвърди на 100% като идем на 2ра ФМ.

Cutie-pie, хич да не ти пука. Те хората постоянно си завират носа в неща, които не са тяхна работа. Като наближи раждането ще разбереш какво е истинско дразнене - всеки ден да те питат - 'еее, няма ли да раждаш вече' или 'ама ти не роди ли' - докато се вижда, че още си бременна ...

# 680
И аз не знам пола. Дори предположение нямам. Ще е ясно на 100% на ФМ в края на април. Аз казах да не ми казват, ако не е сигурно, за да не се настройвам. Предния път така предположиха момче и после като се оказа момиче на другите прегледи и ми стана тъпо...

Цитонамазка по здравна каса си направих. Ок е. И микробиологията, урината и кръвта също.

МърМяу не се притеснявай излишно. Знам, че с думи няма как да те успокоя, но все пак изчакай да излязат резултатите.

# 681
Да знам, че се психясвам излишно за момента ама за няколко дни за втори път ми казват '' да не стане късно '', което аз лично тълкувам по отвратителен начин и ми дойде малко в повече...

# 682
Аз почти ще свърша 17та седмица, също не знам пола. Не знам дали коментара на доктора 'аз съм повече "за" ' еди какво си да го считам като предположение или просто да си направи устата. Евентуално ще разбера на 4д ФМ чак към 19та седмица, но пък и не ме интересува особено, само от любопитство, пък на бабите дето питат ги гледам на криво като прекалят, след моя поглед следва ''аааа каквото и да е де, да е живо и здраво''

# 683
Аз съм в 17г.с и също не знам пола. Следващия преглед е ФМ на 23.04. тогава се надявам да кажат 🙂

# 684
Аз също съм в 17та седмица и не знам какъв пол е бебчето, любопитно ми е, но предполагам, че ще разбера на 4D прегледа. И действително най-важното е да са ни живи и здрави Heartbeat моят проблем започва да отшумява съвсем и съм много щастлива. Спането обаче започва да става все по-некомфортно ( нямам голям корем все още, но сякаш го усещам, че някак висва когато спя настрани,преди спях по корем, сега е невъзможно)  и се замислям и аз да си купя такава възглавница за бременни.

# 685
Blossomm хич не се замисляй!

# 686
Аз също съм в 17та седмица и не знам какъв пол е бебчето, любопитно ми е, но предполагам, че ще разбера на 4D прегледа. И действително най-важното е да са ни живи и здрави Heartbeat моят проблем започва да отшумява съвсем и съм много щастлива. Спането обаче започва да става все по-некомфортно ( нямам голям корем все още, но сякаш го усещам, че някак висва когато спя настрани,преди спях по корем, сега е невъзможно)  и се замислям и аз да си купя такава възглавница за бременни.
И аз съм в същото положение със спането. Имам съвсем малко стомахче по-скоро приличам на преяла не на бременна, но когато спя на лявата или дясната страна някак си сякаш ми увисва стомаха и ми е много некомфортно, преди обичах да спя по гръб, но знам, че не е препоръчително и се старая да не го правя. Чудя се за възглавница за бременни.

# 687
И аз не знам пола и наистина започва да е дразнещо това всеки да те пита какво е.

Докато пишех една циганка дойде при мен със здравец и започна да ми говори едни.... колко съм умна, как мъжът ми много е спечелил с мен и т.н. и да ми предлага да й купя здравеца. Като отказах да го купя започна да ме кълне Triumph добре че не вярвам на такива.

Между другото съм в болница вече четвърти ден. С болки съм и не спират. Идея си нямам кога ще ме изпишат.

# 688
Sollsoll в коя седмица си?

# 689
Sollsoll в коя седмица си?
  в 18 та.

Общи условия

Активация на акаунт