СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 64 503
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Покажете какви възглавници сте си купили точно.И аз ще си търся такава.За момента нямам проблем със спането,но се очаква

# 661
Моята е тази - не съм чела, проучвала. Пипнах я и ми допадна. Като цена е в средата. Калъфката се пере.

# 662
Момичета, някоя пие ли магнезий?
В 14 седмица съм, вчера бях на ЖК, споменах на доктора, че имам чести и постоянни тъпи болки долу в дясно, както и по-остри от време на време и той ми изписа диаспорал и нош па ей така профилактично...
Опитах се да му дообясня, че болките са търпими и предпочитам да не пия лекарства, ако не са необходими наистина за сигурността на бебче и той каза нош па не е задължително, но магнезия почвай да го пиеш.
Ще послушам това, което ми каза, защото му имам доверие и се вслушвам в нещата, които казва, но се зачудих дали има други, на които са го изписали "профилактично" толкова рано...

На мен сега ми изписаха магнезий но не профилактично а защото 3-4 дни получавах контракции за което е доста рано аз съм в 17г.с.

Така че не казвам че и при теб е за това но може би доктора се подсигурява.

А но шпа пия от време на време като имам някои съвсем нетърпими болки.

Успех и дано всичко е на ред.
И аз пия Магнерот от 2 седмици. Имам болки, не мисля че са контракции, защото нямам втвърдяване на корема. Доктора ги изписа за всеки случай, слагам си и Утрогестан и Но-шпа пия.

# 663
Моята пък е http://www.detetovteb.com/bremenni-i-karmene/vazglavnitsi-za-kar … remenni-u-obrazna .

Нямах време да ходя по магазини, влезнах в интернет, поръчах 1вата, която видях.

# 664
Моята пък е http://www.detetovteb.com/bremenni-i-karmene/vazglavnitsi-za-kar … remenni-u-obrazna .

Нямах време да ходя по магазини, влезнах в интернет, поръчах 1вата, която видях.

Твоята направо те гушка отвсякъде Hug

# 665

Твоята направо те гушка отвсякъде Hug

Вярно е, мъжа ми ревнува Grinning. Смятам да купя и на него да има мир хахаха Grinning

# 666
Здравейте септемврийски мами , най-после успях да се регистрирам , моят термин е на 05.09., първа бременност Heartpulse.

Искам да попитам за съвет по-опитните от вас за една случка, която много ме притесни .
В 17та седмица съм. По-миналата нощ след полов акт получих кървене, беше ярко и страшно много се изплаших, цяла нощ не можах да се успокоя.Обадих се на майка ми и тя каза да се наблюдавам дали няма да получа болки и контракции и каза , че ако ги няма не е страшно и Слава Богу не получих такива.
За мой късмет на следващия ден имах преглед при АГ и той каза, че бебето е напълно добре (сърцето ми щеше да експлодира докато чакам да го каже) , но ми изписа да пия Магнерот и забрани контакти в бъдещите 2 месеца, но аз така се изплаших , че не знам изобщо как бих се и престрашила след това до края на бременността.
 Вчера през деня имах кафяво зацапване и днес сутринта също малко.
Случвало ли се е на някоя от вас в предишни бременности или имате ли някаква информация опасно ли е много и кога трябва да спре изцяло? Disappointed Relieved

# 667
Магнезият е много полезен за всички, не само за бременните. Скоро може да започнат болезнени крампи особено вечер и за това е хубаво да се пие по-рано. Много помага и за болки в гърба мускулите и даже действа успокояващо на нервната система 😀
За контракциите мисля че почти всички ги получават. Аз с първото дете отидох без багаж в родилното с 5см разкритие защото бях сигурна че са бракстън хикс .. Joy

# 668
Blossomm, докторът каза ли ти от къде е това кървене?  Това, че вече е кафеникаво е добър знак, но най-добре се чуй с АГ, ако трябва иди и на втори такъв.

# 669
Здравейте септемврийски мами , най-после успях да се регистрирам , моят термин е на 05.09., първа бременност Heartpulse.

Искам да попитам за съвет по-опитните от вас за една случка, която много ме притесни .
В 17та седмица съм. По-миналата нощ след полов акт получих кървене, беше ярко и страшно много се изплаших, цяла нощ не можах да се успокоя.Обадих се на майка ми и тя каза да се наблюдавам дали няма да получа болки и контракции и каза , че ако ги няма не е страшно и Слава Богу не получих такива.
За мой късмет на следващия ден имах преглед при АГ и той каза, че бебето е напълно добре (сърцето ми щеше да експлодира докато чакам да го каже) , но ми изписа да пия Магнерот и забрани контакти в бъдещите 2 месеца, но аз така се изплаших , че не знам изобщо как бих се и престрашила след това до края на бременността.
 Вчера през деня имах кафяво зацапване и днес сутринта също малко.
Случвало ли се е на някоя от вас в предишни бременности или имате ли някаква информация опасно ли е много и кога трябва да спре изцяло? Disappointed Relieved
Кървенето винаги е притеснително, а Утрогестан не ти ли изписа, обикновено е едно от първите неща, които изписват при кървене. Не ти ли посочи евентуална причина за това кървене?

# 670
Благодаря много за съветите  . Hearts
Вчера на прегледа каза само, че бебето е добре, но трябва да се пазя и по тази логика следва , че е най-вероятно поради самия полов акт .След 2 седмици каза пак да отида .
Дано да отмине съвсем днес , сега много внимавам с хапчетата понеже нямам навика да пия лекарства и по принцип все ги забравям , но вече не се отнася само за мен, а и за бебето .
Утрогестан не ми е изписал , само този Магнерот и другите , които си пиех преди това- Биоцин мама.

# 671
Благодаря много за съветите  . Hearts
Вчера на прегледа каза само, че бебето е добре, но трябва да се пазя и по тази логика следва , че е най-вероятно поради самия полов акт .След 2 седмици каза пак да отида .
Дано да отмине съвсем днес , сега много внимавам с хапчетата понеже нямам навика да пия лекарства и по принцип все ги забравям , но вече не се отнася само за мен, а и за бебето .
Утрогестан не ми е изписал , само този Магнерот и другите , които си пиех преди това- Биоцин мама.

попринцип съм чела на места, че матката по време на бременност е много кръвоснабдена и е възможно при полов ак да се получи кървене, въпреки че се случва рядко. Това, че кръвта е кафява означава, че е стара, т.е. се изчистваш от тази кръв, която не се е изхвърлила навън при случката, а е останала в организма.

# 672
Благодаря много за съветите  . Hearts

попринцип съм чела на места, че матката по време на бременност е много кръвоснабдена и е възможно при полов ак да се получи кървене, въпреки че се случва рядко. Това, че кръвта е кафява означава, че е стара, т.е. се изчистваш от тази кръв, която не се е изхвърлила навън при случката, а е останала в организма.

Дано да е наистина само това , но си изкарах акъла.

# 673
Тази, която ползвам е такава https://www.baby.bg/lorelli-vazglavnitsa-za-bremenni-i-karmene-s … -bears-beige.html  обаче ме дразни, че в двата края има едни лепки(явно за случаите, в които се използва за кърмене), които докато я гушна ми дразнят понякога на крака и ръката. Обмислям да си купя такава без лепенки и да върна тази.

# 674
  • Across the Multiverse
Не е задължително на имате Бракстън-Хикс, не при всеки се случва. Иначе могат и много рано да се появят, но бременната обикновено не ги усеща.

Магнезий има добавен във витамините, които си пия по принцип, не съм чела какво количество, но предполагам съобразено. В една статия пише, че  360 мг. е препоръчитлният дневен прием за бременни;

Общи условия

Активация на акаунт