СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 64 109
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Винагии съм обоожавала ,кола знам че е вредна но някой път не издържам , докато не си кусам, в нас хладилника държа 1 малка бутилчица, и като ми се допие по 1 глътка...Joy

# 646
Аз от 8-ма до 12- та седмица някъде умирах за сок от вишна, сега премина тая вълна и търся кола да си пийна, но се спирам да не прекалявам. Интересното е, че никакво сладко не ми се яде, дори шоколад, просто не ме влече. Виж дай ми нещо със саламче(баща му е мръвкар), кисело, люто...умирам. Особено като се прибера от работа и съм гладна, ако опитам за залъжа глада с плодове, някак си не приема залъгалката 😁Иска си нещо по-стабилно. Чипс рядко ям, но то пак е защото не ми се  дояжда, не че се ограничавам.

# 647
Ухх, като споменахте сок ... Обожавам сок от червен портокал на капи, и от него винаги има в хладилника Joy

# 648
И аз минах през периода с желираните бонбони...Бях си купила 3-4 вида и направо притрепервах за тях. Криех се от дъщеря ми, че ям. Не съм предполагала, че толкова от нас ще се изкушат Smile
Чипс също ми се дояжда Flushed

Снощи след вечеря имах страшно подут корем и се чудя от какво ли може да съм се подредила така...Седях на дивана 1ч и пъшках като преяла крава. Беше ужасно. Според вас възможно ли е от половин обелен домат да се получи такъв ефект ?

На мен все още ми се гади всеки ден. Гърдите и те ме наболяват Rolling Eyes

Купих си възглавница за бременни и поне спането не ми е такава мъка. С предишната бременност ползвах обикновена възглавница, която си слагах между краката, но тази специалната е дълга и с формата на банан..хахаха...идеално си пасваме FlushedLaughing

# 649
Аз пък, всяка сутрин като по часовник си повръщам стомашни сокове 🙁

# 650
В коя седмица си?

# 651
Купих си възглавница за бременни и поне спането не ми е такава мъка. С предишната бременност ползвах обикновена възглавница, която си слагах между краката, но тази специалната е дълга и с формата на банан..хахаха...идеално си пасваме FlushedLaughing
На мен ми дадоха такава- една приятелка, още като бях във втория месец уж за по- нататък като ми порасне доста коремчето просто да си виси в нас в бойна готовност. Да ама взема да ми става неудобно вече спането, нищо, че не съм с огромен корем, все се въртя докато намеря удобен ъгъл. Ей, вярвай ми, в неделя по обяд я извадих ей така за проба, да направя една следобедна дрямка - ама то няма такова вълшебство, страхотна е. Имам чувството даже, че щом я помириша и я допра до себе си, на момента заспивам, колкото пъти я гушна, толкова пъти заспивам 😁😁😁

# 652
Момичета, някоя пие ли магнезий?
В 14 седмица съм, вчера бях на ЖК, споменах на доктора, че имам чести и постоянни тъпи болки долу в дясно, както и по-остри от време на време и той ми изписа диаспорал и нош па ей така профилактично...
Опитах се да му дообясня, че болките са търпими и предпочитам да не пия лекарства, ако не са необходими наистина за сигурността на бебче и той каза нош па не е задължително, но магнезия почвай да го пиеш.
Ще послушам това, което ми каза, защото му имам доверие и се вслушвам в нещата, които казва, но се зачудих дали има други, на които са го изписали "профилактично" толкова рано...

# 653
Момичета, някоя пие ли магнезий?
В 14 седмица съм, вчера бях на ЖК, споменах на доктора, че имам чести и постоянни тъпи болки долу в дясно, както и по-остри от време на време и той ми изписа диаспорал и нош па ей така профилактично...
Опитах се да му дообясня, че болките са търпими и предпочитам да не пия лекарства, ако не са необходими наистина за сигурността на бебче и той каза нош па не е задължително, но магнезия почвай да го пиеш.
Ще послушам това, което ми каза, защото му имам доверие и се вслушвам в нещата, които казва, но се зачудих дали има други, на които са го изписали "профилактично" толкова рано...

На мен сега ми изписаха магнезий но не профилактично а защото 3-4 дни получавах контракции за което е доста рано аз съм в 17г.с.

Така че не казвам че и при теб е за това но може би доктора се подсигурява.

А но шпа пия от време на време като имам някои съвсем нетърпими болки.

Успех и дано всичко е на ред.

# 654
В коя седмица си?

15 седмица

# 655
Добро утро Nature Sunny

На мен док ми изписа Магнерич. Предполагам превантивно.

Va$ilev@, радвам се, че и ти си намерила удобната възглавница Simple Smile Като съм чела отзиви преди, бях попаднала на мнение, че толкова си обичала възглавницата въпросната бременна, че още малко лице ще й нарисува и ще си я прегръща като жива Smile На мен също ми е много удобна - седи ми отляво, а като се обърна надясно си я намествам така, че да ми подпира гърба.

Много се радвам, че времето ни се усмихна! Липсваше ми слънцето!
Утре дъщеря ми има тържество в училище и после почва Априлската ваканция Party Time

# 656
Добро утро и от мен! Nature Sunny
А по принцип всяка ли жена получава тези Бракстън хикс подготвителни контракции или не е задължително? И как се разпознават ... Thinking
Снощи ми се стори, че докато се разхождахме с ММ получих нещо като леко стягане ниско долу, но не се повтори и затова отхвърлих вероятността да е това. В 16 седмица съм.

Последна редакция: чт, 29 мар 2018, 08:50 от va$ilev@

# 657
А по принцип всяка ли жена получава тези Бракстън хикс подготвителни контракции или не е задължително? И как се разпознават ... Thinking
Снощи ми се стори, че докато се разхождахме с ММ получих нещо като леко стягане ниско долу, но не се повтори и затова отхвърлих вероятността да е това. В 16 седмица съм.

Тези контракций не се ли получават към 9-я месец Thinking

# 658
По принцип знам, че започват от 20та седмица подготвителните контракции, но не е изключено и по-рано. Аз до сега май съм нямала - 17 седмица.

Който е измислил тази възглавница ще го разцелувам. Мисля, че в момента си е обичам повече от мъжа ми, апък сме заедно само от 2 дни Grinning

# 659

Тези контракций не се ли получават към 9-я месец Thinking
Аз не съм запозната, но от приложението за бременност се информирам какво е характерно за всяка гестационна седмица и снощи като изпитах това непознато усещане се допитвам до вас тук във форума. Има майчета с опит, с втора, трета бременност, разчитам на тях да споделят от опита си. Извинявайте, ако се изразявам неподготвена.

Общи условия

Активация на акаунт