СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 64 096
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, днес бях на преглед и се видя полът - 100 процентов мъж Grinning другото, лекарката установи, че съм с ниска плацента, която покрива канала за момента. Заради високия PAPP-A протеин моята АГ ме съветва за втори биохимичен с фетална, който мога евентуално да направя тази събота и неделя, защото докторът идва само за уикендите, а идват и празници. В събота ще съм 17+5. Според вас рано ли е? АГ казва, че не е проблем.

# 631
Здравейте, днес бях на преглед и се видя полът - 100 процентов мъж Grinning другото, лекарката установи, че съм с ниска плацента, която покрива канала за момента. Заради високия PAPP-A протеин моята АГ ме съветва за втори биохимичен с фетална, който мога евентуално да направя тази събота и неделя, защото докторът идва само за уикендите, а идват и празници. В събота ще съм 17+5. Според вас рано ли е? АГ казва, че не е проблем.
Второто БХС се прави от 14+4 - 20+6, което задължително е придружено с фетална морфология, така че няма да имаш проблем с това. А колко ти е PAPP-A, че то обикновено е по-страшно ако е нисък.

# 632
Papp-a беше 9.9 при референтни 0.65 до 4.83. МоМ на Papp-a e 2.60

# 633
Papp-a беше 9.9 при референтни 0.65 до 4.83. МоМ на Papp-a e 2.60
А на колко ти беше изчислен биохимичния риск (това е първия ред от допълнителната информация за консултиращия лекар)  от БХС-то, не комбинирания, а биохимичния той се изчислява само от PAPP-A и ЧХГ-то. Извинявам се, че разпитвам така, понеже съм чела много за занижени стойности на PAPP-A  и завишени на ЧХГ, но не съм се интересувала досега за завишени стойности на PAPP-A.

# 634

Риска е <1:10 000, питах АГ за повишения протеин, тя каза, че ще следим кръвното. Не разбрах каква е връзката, ще разпитам специалиста. В интерес на истината, винаги съм била с много ниско кръвно, а сега се е вдигнали.
Не се притеснявай за разпитването, всички сме тук да обменяме информация
Relieved

# 635
Да, нисък е риска, когато PAPP-A e занижен е по-страшно тогава излизат някакви рискове от порядъка на 1:250 примерно. Сигурна съм, че е наред всичко.
Твоето БХС сякаш не е правено в майчин дом, интересно ми е просто сравнявам резултати от други лаборатории и майчин дом Simple Smile)) Човек в болничен съм и си търся занимавки.

Последна редакция: вт, 27 мар 2018, 23:30 от Mn.nikol

# 636
Здр и от мен 😊 моят термин е 20.09, втора бременност с момиченце 🤗

# 637
Как разбра че е момиченце не е ли рано Simple Smile моят термин ми е 23 ,но не ми е казал още Simple Smile

# 638
Когато ми прави фетална морфология спомена пол момиче , но и при първата бременност ми каза още в 3 месец, че ще е момче и позна. Явно има някакви показатели 😊😊

# 639
И на мен на фм ми каза че има вероятност да е момче но каза със сигурнос 18 19 седмица чак

# 640
На мен в 11гс си ми каза след едно салто, което направи 80% момче 😃😃😃

# 641
Аз съм 16+ почти 17 седмица, но още незнам какво е, доктора иска да е сигурен на 100% преди да ми каже.

# 642
Здравейте,днес записах час за 21 април ,тогава ще съм 18г.с +6 дена дано да не е проблем, това беше единствения свободен час... Другия чаак към края на май:rolling_eyes: имам въпросчее Blush на вас хапва ли ви се чипс жилирани бонбонии колаа , слънчоглед напоследък умиираам за тези неща, вие хапвате ли си ? Chocolate Bar

# 643
Умирам за желирани бонбони когато съм бременна обаче, през другото време не ги поглеждам. Купувам си от време на време.

# 644
  • Пловдив
на вас хапва ли ви се чипс жилирани бонбонии колаа , слънчоглед напоследък умиираам за тези неща, вие хапвате ли си ? Chocolate Bar

Не,налитам на по-вредни  Joy
Чипс и желирани от време на време си взимай.Слънчогледът е даже полезен,защо го избягваш.Колата е много кофти

Общи условия

Активация на акаунт