Азиатска козметика и грим 3

• 111 038
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • Berlin
Тъй като горе е даден линк към AliExpress, какво мислите за козметиката там? Има всякаква, виждам, но как би се разбрали дали е автентична, а не менте? По-скоро китайските неща може би.

# 571
Попринцип козметиката от aliexpress е китайска. Доста често там се срещат реплики на корейски и японски марки, така че аз лично не бих пазарувала от там козметика. Но всеки има право на своя избор от къде да пазарува.
Има достатъчно корейски сайтове, които съдържат продукти с доказан произход и качество.

# 572
  • Седмото небе
Каква чудесна тема! С азиатската козметика нямам особено голям опит, освен ако не изключим Шисейдо. Но от другите:
- имам и ползвам червения ВВ крем на Миша,
- ползвах една 30 мл опаковка от почистващото олио на DHC,
- наскоро открих и ето тези пачове за очи на Pilaten.

Супер дрениращи, изглаждащи и хидратиращи, освежаващи. Пробвах с 1 пакетче и после поръчах директно 50 бр. Сега чакам да пристигнат.

Докато дойдат ги замествам с тези.

Не съм супер очарована,но временно ми вършат работа. Приятни са,но самата материя някак ме дразни.

Записвам се да ви следя. Сигурна съм, че има много нови интересни продукти, които да открия

# 573
  • на последния етаж
*Амарилис*, от къде поръча пачовете?

# 574
  • Седмото небе
Ако кажа, че не знам,ще е смешно, но е вярно. Имам братовчед, който е много на ти с пазаруването по интернет и знае за досадата ми да се занимавам с търсене, поръчка,чакане и т.н. Та възложих задачата на него,ако искате мога да питам. Иначе първия път ги намерих случайно в makeup.bg и бяха на 0.87 лв, а сега са на 1.56, та си потърсих алтернатива. Но това е друго нещо, извинявам се за отклонението.
И да питам по темата нещо. Има ли ползвали синята хидратираща Sleeping mask-a на LANEIGE? И изобщо ме интересуват отзиви за марката!

# 575
  • София
Аз имах маската на Laniege - нежна и хидратираща, но чак някакво чудо невиждано не е. По-добре се държеше като я запечатвах със сквалан (не е тежък и не се окисляват върху кожата).
Други продукти на марката не съм ползвала

# 576
На   laniege  имам нощната маска за устни, хидратира някак по плътни са.Харесва ми.

# 577
  • София
Да, и аз я имам нощната (ванилия) - хубаво балсамче е. При мен не напомпва. Редувам я зимата с какаово натурално масло и ми е спасение за напуканите устни

# 578
Искам да помоля ако някой може да ми помогне, защото съм почти 100% убедена, че “магарешката” маска, която получих е с изтекъл срок на годност.
Сега реших да  я използвам за първи път и виждам че датата изписана на пластмасовата кутия на маската е 2080506 като сравних йероглифите изписани след нея с тези на други корейски продукти и са за “expired date”.
Много се разочаровах и много ме е яд. Посах им. Да видим какво ще предприемат. Ето снимка

# 579
  • София
Вчера за първи път ползвах шийт маска. Три стъпкова беше...... в пликчето със самата маска ми остана голямо количество от течността с която е напоена и въпроса ми вие за какво и как я използвате?

# 580
Вчера за първи път ползвах шийт маска. Три стъпкова беше...... в пликчето със самата маска ми остана голямо количество от течността с която е напоена и въпроса ми вие за какво и как я използвате?
Нанасям от остатъка по шия, надолу около гърдите, дори на ръцете....където решиш може да я нананесеш.Smiley

# 581
  • София
И на мен допълнителната течност от маската ми е чудесен бонус за шия и деколте. Понякога остава и за рамене.

Относно тониците и многостъпковото нанасяне. Препоръчвам да се насочите към хидратиращи такива. Имах семпълчета от Red Energy Tension Up Voluming Toner на Etude House (https://www.etudehouse.com/int/en/index.php/collections/red-ener … luming-toner.html). Много е добър за многократно нанасяне - гелообразен и страхотно хидратиращ, а същевременно нежен и толерантен към кожата.
Днес опитах и с хиалуроновата ампула да нанеса няколко пласта (4-5) и след това 2-3 пъти есенцията с охлюви на Corxs, но хиалуронът поизсуши малко повече кожата и есенцията беше недостатъчна за хидратация. Кожата обаче беше супер гладка и блестяща.

# 582
  • Reasonford Manor
Давам отзив - много съм доволна откъм хидратация. Без проблем го нанесох на 7 пласта. Голяма част попива в дланите, но няма начин. Освен да пробвам с гумени ръкавици Satisfied

# 583
  • София
И на мен допълнителната течност от маската ми е чудесен бонус за шия и деколте. Понякога остава и за рамене.

Относно тониците и многостъпковото нанасяне. Препоръчвам да се насочите към хидратиращи такива. Имах семпълчета от Red Energy Tension Up Voluming Toner на Etude House (https://www.etudehouse.com/int/en/index.php/collections/red-ener … luming-toner.html). Много е добър за многократно нанасяне - гелообразен и страхотно хидратиращ, а същевременно нежен и толерантен към кожата.
Днес опитах и с хиалуроновата ампула да нанеса няколко пласта (4-5) и след това 2-3 пъти есенцията с охлюви на Corxs, но хиалуронът поизсуши малко повече кожата и есенцията беше недостатъчна за хидратация. Кожата обаче беше супер гладка и блестяща.

Голяма си подстрекателка  Smile , поръчах тези минита ...
https://www.ebay.co.uk/itm/302711086893?var=601573862324

Catalano, и мен това ме дразни, че доста от продукта остава по дланите, ама щом корейките са казали така да го нанасяме, изпълнявам Sweat Smile

# 584
  • София
Тонерът остава по дланите малко повече, но по този начин може да се нанасят и есенциите, които са малко по-гелообразни и трудно попиващи. Мисля, че с времето също се учим и по-бързо да ги нанасяме, де. Всъщност не е важно като бройка 7, а да е няколко пъти.

Няма много ревюта за Red Energy. Намерих само едно тук https://www.gorgeousgirl.com/red-energy-toner-review.htmlи малко ме притеснява наличието на алкохол. Не се усеща като действие върху кожата, обаче. Явно другите съставки го неутрализират и са добри. Все пак имай едно на ум за околоочната зона.

Общи условия

Активация на акаунт