Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява корейското почистване на лицето?
Какво представлява есенцията в корейската козметика?
Какво означава SPF и PA в азиатските слънцезащитни продукти?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява корейското почистване на лицето?
-
Какво представлява есенцията в корейската козметика?
-
Какво означава SPF и PA в азиатските слънцезащитни продукти?
SPF числата в азиатските слънцезащитни продукти показват защитата от UVB спектъра на слънчевите лъчи, които причиняват изгаряне на кожата, докато PA + указва защита от UVA спектъра, който е отговорен за увреждането на клетките и преждевременното стареене. Степените на PA са +, ++ и +++, като по-високата степен показва по-силна защита.
-
Какъв е срокът на годност на корейските продукти според корейското законодателство?
-
Какви са препоръките за закупуване на корейска козметика от eBay?
Иначе аз пробвам различни марки и серии и това, което ми хареса, си ползвам и си съчетавам с друго, което ми харесва. Има все пак и продукти от дадена марка, които не ми харесват особено, но пък от същата марка има продукти, които обожавам... но все пак съм склонна да дам шанс за проба на нещо от марка, от която вече съм харесала даден продукт, затова без мостри много трудно се навивам да пробвам нови марки.
Разгледах 2 серии на Missha, тях ги дават за по-зряла кожа.... Имат и тестери на почти всичко, което предлагат, това е супер, а не като тук , ако помоля за тестер ме гледат като просяк...
.