Азиатска козметика и грим 3

• 111 299
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
Harpalike, колко излезе доставката за тези неща, колко тежат горе-долу?

# 256
  • София
1.230 кг. тежат, а доставката е оклоло 18 долара (малко повече). никога не съм плащала такава доставка и се чудя дали не са си качили цените пощенските услуги

но дори и с нея, ми излизат по-евтино от европейските им вносители, както и от селективната козметика (а нивото е дори по-добро)

# 257
Благодаря! Наистина е доста доставката, сигурно са повишили цените на пощенските услуги. Мислех, че може да е излязло над 1.7 кг и да си отишла на по-високата тарифа.

# 258
Много изкусителни са цените и в двата магазина. Преглътнах ужасно скъпата доставка от roserose и поръчах няколко неща:

TOSOWOONG Propolis Sparkle Ampoule - сега ползвам хиалуроновата ампула на Мизон, но ми се иска да разнообразя с нещо. Точно тази има и цитруси, които не са ок за силно слънце, но така или иначе ще я започна есента, защото сегашната ми не е преполовена.
....

Ампулата е страхотна- имам и тази на LGH и не мога да кажа, че TOSOWOONG е по-лоша, а разликата  цената/количество е огромна  Laughing Аз си я ползвам и в момента, но така или иначе не си подавам и носа навън без SPF 50. Не съм забелязала да прави кожата по-фоточувствителна.
За доставката -цените са стандартна пощенска тарифа K-Packet регион3 и се определят от грамажа на пратката. Единственото нещо , с което могат да играят е завишаване на обявения грамаж на даден продукт. При cosmetic love това си е практика и понякога са направо нагли! Кутиите с маски на промоция редовно са по 1 килограм вместо 300-400 грама, но като цяло и двата сайта предлагат най-ниските цени и най-големите намаления спрямо останалите корейски магазини. Прежалваш едни 15-20 долара доставка, но като теглиш чертата спестяваш двойно като стойност продукти. Само като пример- Neogen green tea pads навсякъде са над 20 долара, в сайта ги пуснаха за 8$, има кутии с маски за по 5-9 долара при положение, че навсякъде са за по 15-30 долара. Купувала съм крем на -90% (3 вместо 30долара) и пачове за под очите за 9 вместо за 24 долара. Някои мострите също са много по-евтини от ebay.  Wink

# 259
  • София
Да, знам за принципа на калкулиране на цените. Факт е, че са и тежички някои неща, но не помня да съм имала толкова висока цена досега. Ще ровна в историята на поръчките.

Благодаря за отзива за отзива за ампулата Simple Smile

# 260
Да, знам за принципа на калкулиране на цените. Факт е, че са и тежички някои неща, но не помня да съм имала толкова висока цена досега. Ще ровна в историята на поръчките.

Благодаря за отзива за отзива за ампулата Simple Smile

Аз явно винаги се оливам като пазарувам от roserose и доставките всеки път са  болезнено високи  Joy
Мисля, че най-малко съм плащала 9долара за едни маски, т.е. около 420 грама, но това е изключение. Обикновено поръчките ми са към 1.200кг , което е 18долара, а последната е на горна граница и доставката е 24долара... направо сърцето ме заболя #2gunfire

# 261
Пристигна ампулата на Миша поръчана от ибей. От поръчката до получаването - 2 седмици.

В пакетчето имаше и мостричка на ФДТ на Миша. Обикновено не слагам, но от време на време ми се иска, когато кожата ми се струва по-неравна като тен, а още повече че е с spf50.
Някой ползвал ли го е? От мострата ми се струва доста приятен.

# 262
Само един фондьотен ли имат Миша? Аз съм ползвала бб кремове техни, има един с черна опаковка, който много харесвам.

# 263
Не знам, аз за пръв път го виждам. Ето този е

MISSHA Real Lasting Foundation SPF50+ PA++++

# 264
  • София
Днес си получих едни от мострите, които бях поръчала ...на Миша ... и познайте, на гърба какво пише ... Not for sale Simple Smile ... както и да е, аз се радвам че има мостри и мога да тествам продуктите преди да ги закупя в пълен размер... имам и подаръци 3 мостри на Purito. Пристигна ми и японската ХК.

# 265
Ползвали ли сте от маските за крака,които се обуват като чорапки и така с тях стоиш 1час?
Взех една такава маска стоях 1ч30мин мисля, че на Pure derm беше маската от един козметичен магазин я взех, направих си я преди 4дни и днес вече кожата ми е нова като на малко дете, нежна и чиста.

# 266
Пристигна ампулата на Миша поръчана от ибей. От поръчката до получаването - 2 седмици.

В пакетчето имаше и мостричка на ФДТ на Миша. Обикновено не слагам, но от време на време ми се иска, когато кожата ми се струва по-неравна като тен, а още повече че е с spf50.
Някой ползвал ли го е? От мострата ми се струва доста приятен.
Миоки знаеш ли от кога чакам мнението ти за тази ампула. Моля споделш впечатления. Както и за пудрата с фактор, която беше показала в темата за нови козметични присобивки. Пудрата как е като цвят и консистенция. Ти с какъв тип кожа си.
Аз още чакам повечето ми неща от ибей. За сега ползвам само тоника с киселини и околоочен на Missha. И двете ми допадат.

# 267
  • София
Вчера пристигнаха мострите на Миша...
https://www.ebay.co.uk/itm/Missha-Geum-Sul-4-kinds-Set-Sample-10 … 57872.m2749.l2649
На моята кожа е абсурд да сложа и четирите продукта ... стигнах само до втория. Тонера е с гелообразна, лека текстура и попива почти веднага, но емулсията за мен си е направо като крем. Бяла е на цват, не е много гъста, разнася се много лесно, но след това лицето ми е доста мазно. Преди 1 час съм го мазала и все още не е попила. До довечера ще ползвам и останалите 2 продукта Smile

Получих и ХК
https://www.ebay.co.uk/itm/Hadalabo-JAPAN-Skin-Institute-Gokujun … 57872.m2749.l2649
Нямам база за сравнение, защото това е първият "чист продукт ХК", който ползвам, но ми харесва ... лепкав е само в първите 3-4 минути, след това попива напълно и не се усеща върху лицето.

# 268
Пудрата още не е пристигнала още.

Вчера дойде ампулата и сложих веднага вечерта както и тази сутрин.

От две мазания мога да кажа, че много ми харесва. Оставя кожата доста добре хидратирана. Консистенцията е "тънка", но не прекалено водниста. Серумът не е мазен, но има достатъчна хлъзгвина /не знам има ли такава дума  Laughing/. Разнася се лесно и не е необходимо да се слага много количество. Не прави кир ефект с други продукти.

Това са ми първите впечатления, ще видим като я поползвам малко как ще е, но за сега съм много доволна, че я взех.

Опаковката е луксозна и стабилна. На гърлото на шишето има пластмасов стопер, който обира излишното количество продукт от външните стени на пипетата когато я вадиш от шишето. Самата пипета е дълга и тънка и се пълни цялата дължина, не само връхчето.

Когата ми е нормална към суха, защото ползвам третиноин. Преди това беше смесена. Имам разширени пори по цялата Т зона. Имах много черни точки, които успешно преборих, но разширените пори останаха. Поне вече са чисти, но искам да се посвият. Не знам дали някога ще успея.  Tired
Около очите ми кожата ми винаги е била по-суха, а последните години се изсуши още повече. На бузите нормална.

# 269
  • София
Миоки, как пребори черните точки? На мен ми се образуват на носа само, ползвам черната азиатска маска за такива проблеми, но не виждам особен ефект. Почиствам след това ръчно, но пак не е достатъчно според мен.

Общи условия

Активация на акаунт