Азиатска козметика и грим 3

• 111 033
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Тонерът остава по дланите малко повече, но по този начин може да се нанасят и есенциите, които са малко по-гелообразни и трудно попиващи. Мисля, че с времето също се учим и по-бързо да ги нанасяме, де. Всъщност не е важно като бройка 7, а да е няколко пъти.

Няма много ревюта за Red Energy. Намерих само едно тук https://www.gorgeousgirl.com/red-energy-toner-review.htmlи малко ме притеснява наличието на алкохол. Не се усеща като действие върху кожата, обаче. Явно другите съставки го неутрализират и са добри. Все пак имай едно на ум за околоочната зона.

Точно това щях да кажа и аз, половин час се ровя и не намерих нито едно ревю... Благодаря.
Да, алкохолът е на трета позиция.... ароматът не ме притеснява.

Red Energy Tension Up Voluming Toner

Water, Propanediol, Alcohol, Niacinamide, Hydrogenated Lecithin, Litchi Chinensis Pericarp Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Malpighia Emarginata (Acerola) Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Glycoproteins, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Citrus Paradisi (Grapefruit) Fruit Extract, Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Extract, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Extract, Glutathione, Glycerin, Glyceryl Polymethacrylate, Dimethicone, Butylene Glycol, Bis-Peg-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Sodium Magnesium Silicate, Sodium Methyl Stearoyl Taurate, Adenosine, Ethylhexylglycerin, Carbomer, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Disodium Edta, Tromethamine, Fragrance

Последна редакция: вт, 21 авг 2018, 12:20 от emy_emy

# 586
  • Бургас
Здравейте хубавици, чета от известно време темата и си взех някои неща, но нямам много време да търся инфо за продуктите. Бихте ли ми помогнали малко - искам пачове за под очите, намаляващи подпухването и бръчиците. Много държа да са с изчистен състав, без парабени и минерални масла. Също и шийт маски, пак с изчистен състав.
Кожата ми е мазна, ползвам третиноин и се нуждая от хидратация, но без допълнително омазняване и утежняване.

# 587
Не искам да изглеждам като идиот, но третиноин? За какво го използвате? Grinning

# 588
  • София
Не искам да изглеждам като идиот, но третиноин? За какво го използвате? Grinning

Ето я темата за третиноина

http://www.bg-mamma.com/?topic=1030212

# 589
  • Бургас
Темата за третиноина е обширна, но на кратко, имаише мнения, че освен другите ползи и поизсушава кожата, а както писах моята е много мазна. Реших да пробвам, но специално за това не ми помогна, сега се надявам на антибръчковия ефект.

# 590
Днес пристигнаха ето този крем - secretKey Black Snail Original Cream 50g
И тази нощна маска - Holika Holika Wine Therapy Sleeping Mask 120ml

Надявам се да остана доволна от качеството и ефекта им.

# 591
Здравейте, момичета! Откакто ползвате азиатска козметика виждате ли подобряване на кожата или някакъв по-голям ефект? Чудя се дали да не премина към азиатската козметика, но нямам представа кое ще е добре за моята кожа и дали ще има подобрение. И кои техники сте ползвали и сте доволни като двойното почистване, 10те стъпки на почисване и др.?

# 592
Здравейте, момичета! Откакто ползвате азиатска козметика виждате ли подобряване на кожата или някакъв по-голям ефект? Чудя се дали да не премина към азиатската козметика, но нямам представа кое ще е добре за моята кожа и дали ще има подобрение. И кои техники сте ползвали и сте доволни като двойното почистване, 10те стъпки на почисване и др.?
Коренна промяна има кожата ми, текстура, вид, дори грима стой различно.Разликата се появи много бързо при мен, действието на козметиката е бързо и видимо, не като европейската /това си е лично мое мнение не задължавам с него/. Двойно почиствам + микродермабразио  2 пъти в седмицата, и 10те стъпки сутрин и вечер. Отнема ми адски много време да се направят 10те стъпки.

# 593
Аз лично съм на мнение, че кой какви резултати ще постигне с дадена козметика и грижа не може да бъде прогнозирано от друг, особено пък непознат. Четеш, гледаш клипчета, правиш си бюджет и гледаш за какво ще ти стигне и дали подобен тип грижа би се вписал точно в твоето ежедневие и ако сметката излиза - пробваш! Има и значение какво и колко си ползвал преди това, разбира се! Ако някой, идвайки от минимум грижа с какви да е продукти постигне бърз и драматичен резултат, то това не означава, че жена обгрижвала кожата си ежедневно с качествени, подбрани за нея и ексклузивни продукти и процедури ще постигне същото това за същото време. Та ситуацията винаги, когато някой пита "това как ще ми се отрази" за мен е равносилна на тази, в която някой си мисли, че с диетата на приятелката си ще свали същите кг за същото време Wink

Последна редакция: чт, 23 авг 2018, 20:29 от Agent Provocateur

# 594
Тук има ли някакъв списък с продукти, от който сте доволни?

# 595
Скрит текст:
Аз лично съм на мнение, че кой какви резултати ще постигне с дадена козметика и грижа не може да бъде прогнозирано от друг, особено пък непознат. Четеш, гледаш клипчета, правиш си бюджет и гледаш за какво ще ти стигне и дали подобен тип грижа би се вписал точно в твоето ежедневие и ако сметката излиза - пробваш! Има и значение какво и колко си ползвал преди това, разбира се! Ако някой, идвайки от минимум грижа с какви да е продукти постигне бърз и драматичен резултат, то това не означава, че жена обгрижвала кожата си ежедневно с качествени, подбрани за нея и ексклузивни продукти и процедури ще постигне същото това за същото време. Та ситуацията винаги, когато някой пита "това как ще ми се отрази" за мен е равносилна на тази, в която някой си мисли, че с диетата на приятелката си ще свали същите кг за същото време Wink
Много добре казано. Дори при равни условия като тип и състояние на кожа, полагани грижи и време от което се полагат, пак резултатите може да са различни.

Не съм ползвала много азиатска козметика, но съм доволна от ампулата на Миша - много добра хидратация.

# 596
Момичета, в Jolse вече предлагат хиалуроновия тонер на IsNtree  (и още доста продукти на марката)  Grinning и е на намалена цена. Това се смята за един от най-добрите хидратиращи тоници за чувствителна и акнеитична кожа и e със страхотен състав за разлика от Hadalabo и Klairs.
http://jolse.com/product/isntree-hyaluronic-acid-toner-200ml/157 … p;display_group=1

# 597
  • софия
Коренна промяна има кожата ми, текстура, вид, дори грима стой различно.Разликата се появи много бързо при мен, действието на козметиката е бързо и видимо, не като европейската /това си е лично мое мнение не задължавам с него/. Двойно почиствам + микродермабразио  2 пъти в седмицата, и 10те стъпки сутрин и вечер. Отнема ми адски много време да се направят 10те стъпки.

Може ли по подробно да опишеш твоите 10 стъпки и да покажеш продуктите си ,😊моля.

# 598
  • Reasonford Manor
Какво конкретно не е добро в съставите на  Hadalabo и Klairs?

# 599
Какво конкретно не е добро в съставите на  Hadalabo и Klairs?

Класическия Klairs Supple Preparation Toner има много етерични/цитрусови масла в състава, които са потенциален алерген особено за чувствителна кожа и може да я направят фоточувствителна: Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Cananga Odorata Flower Oil.

HadaLabo Gokujyun Premium Lotion има и Phenoxyethanol,и Methylparaben (плюс още 1-2 спорни) в състава.

Общи условия

Активация на акаунт