Звездни компромати - 353

• 99 320
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
  • Оптимист по принуда
Райън Рейнолдс много го харесвам. Страхотно чувство за хумор имат с жена му, много обичам да чета как се 'замерят' в инстаграм. Grinning

# 241
Златото ми, невчесано.

# 242
Синът ми като стане на 40, ще изглежда почти като скъпоценния ви, как му беше името... Само дето ще е три глави по-висок. Grin

# 243
Въх мър божкеее Мичка не я познах къде се е друснала с тез одрипаните парцальоци, че се върнах да я гледам пак. Никогаш не съм си мислила, че изглежда добре, ама на тая снимка много зле...Отде я намери бял мерцедес пък нея, като ѝ гледам натуралното състояние, не знам от какво се е омаял собственика му...Не можах да я позная изобщо.

# 244
Лили, добре да уточниш кой номер син!

# 245
Най-големият.

# 246
  • Once there was a Hushpuppy...
След като спрях да отварям линкове на Златки, Антонийка и Венетка, Мара, Ким и все подобни гъзли, добавям в списъка и Гана. Очите й, хорааа, очите й защо са така!?
Ето и обещаните пожарникари
Оууу Heart Eyes
Ее, мерси много, други думи не ми идват сега.... точно Embarassed

# 247
След като спрях да отварям линкове на Златки, Антонийка и Венетка, Мара, Ким и все подобни гъзли, добавям в списъка и Гана. Очите й, хорааа, очите й защо са така!?
Ето и обещаните пожарникари
Пу за мен първият,заплювам си го Heart Eyes

# 248
  • Rock & Roll feeling ...
Толкова търсих нещо петъчно ама Ц.

Идвам с една "дама", която като истинска такава си хвърля фаса от колата Rolling Eyes
А и возилото за 200 бона ама вътре дамата "20 стинки"...
Скрит текст:

Малиииии! Особено на втората дето си подритва дупето!

# 249
Скоро някой беше постнал снимка на Джейн Сиймур. Снимала се за Плейбой. Прекрасна е на 67!
http://ladyzone.bg/article/laifstail/lica/67-godishnata-dzhejn-s … -ot-vsjakoga.html

# 250
Ми не ми е секси на 67г Confused

На Аня Пенчева синът и снахата
http://life.dir.bg/news.php?id=26908933

# 251
Според мен снимките са направени с вкус, поне показаните в статията. За секси - не ми е в таргет-пола, но бих искала да изглеждам така на нейните години Simple Smile

# 252
На мен пък винаги ми е изглеждала с крива уста, особено като се усмихне. Съответно и не мога да я нарека красива Confused

# 253
  • гр.Пловдив
Скрит текст:

Страхотни Кличкови,големи сладури са,много ги харесвам InnocentBlue Heart

# 254
Петъчен поздрав(за който го харесва)и за ухото и за окото Simple Smile,малко е облечен,ама става Simple Smile
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт