Звездни компромати - 353

• 99 469
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
Наум Шопов младши много ме радва! Страхотно момче - умно, способно, красиво, позитивно!
Като ви слушам какви парцалеси дават по тв - голяма противоположност!
Цялата фамилия, още от времето на дядо му Наум, ме радва мен. Христо Шопов ми напълни душата в Дървото на живота. Изобщо, аз дето не гледам филми, преди време толкова се впечатлих, че изгледах целия сериал.

# 331
Потвърдено ли е някъде, че Никол Станкулова е бременна? От една седмица виждам коремче, което се опитват да прикрият, но преди малко я гледах м прогнозата и беше с панталон, с който ясно си личи, че има нещо. Дано са ми верни предположенията. Харесвам я Heart
Хм,на мен пък ми се струва доста отслабнала напоследък

# 332
Не е компромат, нито клюка, а много красиви снимки на спортисти:
https://svpressa.ru/calendar/photo/189637/9/

# 333
Майчице, Венета Райкова е новата Дарина Павлова. Лицето й е като бухтичка с фон дьо тен.

# 334
  • Варна
Галена пък се е напрвила на Нефертити, горната и устна е доста уголемена. В репортажа за бебето на семейство Стораро ми направи впечатление многотията от стикери (за ГО или винетки, не можах отдалеч да преценя) върху предното стъкло на последен модел BMW!

Последна редакция: пн, 26 фев 2018, 08:04 от Blue Turquoise

# 335
  • Viena
Аз мернах Мегс и .а дано да ме хване сън  Shocked Shocked

# 336
Галена пък се е напрвила на Нефертити, горната и устна е доста уголемена. В репортажа за бебето на семейство Стораро ми направи впечатление многотията от стикери (за ГО или винетки, мен можах отдалеч да преценя) върху предното стъкло на последен модел BMW!
Ха и моя мъж го забеляза, според него са винетки

# 337
  • Rock & Roll feeling ...
Добро утро, момичета Kissing Heart  

Скрит текст:

„На кафе” с Наум Шопов - младши видео

# 338
Снахата на Стораро нали я взеха от някоя европейска държава? Ако са ходили до там с кола и са минали през 5-6 държави - ето ги винетките. Сега се сещам, че Тони Стораро никога не пътува със самолет - страхува се. Много пъти е канен в Щатите да пее, но затова не е ходил.

# 339
Никол е пристигнала в Дубай да подкрепя Григор, мисля, че довечера играе. Щракнала се е в един дубайски фитнес клуб
Скрит текст:

# 340
  • Бургас
Преди да отворя снимката си помислих,че синоптичката Никол е хукнала при Гришо. Laughing

# 341
А-а-а, сакън! Тя май  е гадже с друг Laughing

# 342
Нали тук се коментираше, че на Ветко и Маринела Арабаджиеви им е втори брак и Александра ли беше от първия мъж на Маринела? Или аз нещо бъркам родословието?

# 343
  • Добрич
Не е компромат, нито клюка, а много красиви снимки на спортисти:
https://svpressa.ru/calendar/photo/189637/9/

Прекрасно! На някои от снимките има възхитителни тела!

# 344
  • Велико Търново
Преди да отворя снимката си помислих,че синоптичката Никол е хукнала при Гришо. Laughing
И аз си помислих същото Laughing та даже си викам, колко е променена на снимката.

Общи условия

Активация на акаунт