Звездни компромати - 353

• 99 335
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
  • in Wonderland
Абе струва ли ми се или Евгения не си движи едната част на лицето? Долу към oустата? Нещо странно има. А и е подпухнала сякаш, ще видим в други клипчета, може на това да не и е ден.
Дано не я е боцкал някой некадърно и да и е окепазил лицето.

При раждането на дъщеря й е получила парализа на едната част на лицето. След това се оправя, но изглежда не напълно, тък като си личи.

# 451
Нелека и отговорна задача е това със започването, ей!

Евегения Джаферович сутрин преди кафето ли снима за влога си? Много подпухнала милата, чак ми се доспа рязко докато я гледах. А веждите са твърде, твърде тъмни дори и за сегашната мода.

# 452
Оле, ужас! Не знаех:( Дано се възстанови напълно!

# 453
Момичета, я ми кажете този Станимир Гъмов, освен в кукления театър и в "Етажна собственост", други роли има ли? Спорих снощи с моя мъж. Според него "бил много търсен актьор". Rolling Eyes В Гугъл не намирам инфо за особена "търсеност".
Много търсен....не знам, но все пак има роли
http://dtgeomilev.com/
http://theatre.art.bg/%D0%B7%D0%B0-%D1%82%D0%B5%D0%B1_3358_169_20
http://www.salzaismyah.bg/bg/theatre/otkrita-scena/zhena-mi-se-kazva-boris

# 454
Много харесвах Евгения в Сървайвър, беше много сладко момиченце. Сега с този цвят на косата, който според мен я състарява и прекалено гримираното лице, не ми допада особено. Млада жена е още, а някак не ѝ личи.

# 455
Евгения получава частична парализа на лицето след едно от ражданията. Не помня подробности, но беше нещо доста сериозно и трудно се е възстановила впоследствие.

В едно интервю по BTV Евгения разказа, че се разболяла от грип по време на втората бременност, вследствие на което получила пареза на лицевия нерв.

# 456
Да, имала е фациалис. Изключително тежко и страшно заболяване, което води до парези по лицето. Добре, че се е възстановила.

# 457
  • София
малее, бъка от истински новини 'неска  ooooh!
обезателно ще стана блогърка, влогърка, и каналджийка от понеделник  Peace

# 458
Искам новината за Николета да е истина и да я гледаме как води на английски.

# 459
Зла жена! Smiling Imp

# 460

Башар й бил ментор Laughing

# 461
какво ще води? Тя и на български може да се съблича  Laughing

# 462
  • Berlin
Аз от няколко дни разглеждам YouTube. Попаднах на няколко БГ влогъри или поне такива, които знаят български. 😄 Много е интересно, чак и на мен ми се прииска да започна да се записвам как си говоря. И без това по цял ден почти сама си мълча, така поне ще си говоря и ще си изливам мислите, пък може на някой да му е интересно. Има готини момичета, досега избягвах да следя и този канал, но сега хвърлям по едно око и там. Bits by Bees, Olive’s Branch, Denitslava Makeup, даже и Зейнеб ми допада как говори, едно такова сладко, сладко.

# 463
  • София
точно в момента Гри. Д. ми е страшно звезден компромат  Twisted Evil
много ме дразни понякога.

# 464
Жизел Бюндхен и Том Брейди празнуват годишнина - 9 години семеен живот. За първи път виждам снимки от сватбата.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт