Звездни компромати - 353

• 99 360
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
Ново научно откритие! Гледайте и се образовайте! 😂🤪🤣😱🧐🤣😂
https://www.facebook.com/verytolerantandprogressive/videos/1612934095420312/

Това е синът на шейха на Шаржа, едно от емирствата в ОАЕ, говори пред студенти🔝😅

# 151
И синът им и той Вълчо a.k.a. Чочо. Неприятни са ми до един.

# 152
Като сте заговорили за българки, искам да попитатам коя е тази жена -https://www.bgonair.bg/media/files/video/640x360/fa4/fa42ec579ce41a1a5e961ffb356584c1.jpeg?83, освен общоизвестното че е собственик на  списания и бар на Созопол?  Знае ли се нещо повече занея - семейство, образование, връзки...? Интересно лице, страхотен стил на обличане.
Кристиана Илиева беше главен редактор и издател на сп. Амика и мисля, че не е собственик на Марината в Созопол, а я ползваха като летен офис на списанието и постоянен денонощен купон, няколко месеца през лятото. Грандиозни купони е имало там.
Благодаря! Мислех, че заведението е нейно или на семейството и.

# 153
  • out of space
Странният случай на Бенджамин Бътън си ми е фавори и е по Джолиното време. И легенди за страстта, но той е от преди брака му с Дженката. Джо блек също!

Влюбих се в него от "Боен клуб"

# 154
  • София
Ето предпетъчно една класика от "Боен клуб"   Wink

# 155
Лиам Хемсуърт ми напомня на Пит на младини, не знам но има нещо Grin

# 156
  • където ми харесва
Има, да... Но, по-големия брат Хемсуърт е в пъти по-красив от малкия и от Брад Пит също.

# 157
  • На ръба..
Давайте ми ги и тримата, толкова пък да ми е петъчно 😂

# 158
И двамата братя са красавци, а сега проверих, че имали и един по-голям, но той не успял да пробие в киното

# 159
Малко стари снимки от Оскари в очакване на новите Оскари... тук-таме излагации Sunglasses

Чарлийз 2000 г

Джоли с брат си, докато го играеше инцест-вамп 2000 г.

Бьорк и култовият лебед

Шер 1974 хммм

Опра слабичка 2005

Елизабет Тейлър 1993

Джулия Робъртс и Кийфър Съдърленд 1991 - това нейно русо...

Пит с гаджето Джулиет Люис 1992

Деми Мур 1992

Дон Джонсън с Мелани Грифит 1989

Последна редакция: чт, 22 фев 2018, 23:46 от Анонимен

# 160
Брат Пит много зле остарява, не знам тая кукувица така ли му изпи мозъка и му повлия толкова зле.....Не ми е любимец нито като мъжко излъчване, нито като актьор, но ми изглежда съсипан и направо ми е жал...

# 161
Не знаех, че Джулиет Луис е била гадже с Брад Пит! Винаги ми е изглеждала нечистоплътна, от косата й е, май... Rolling Eyes

# 162
И Кристина Апългейт му е била гадже и Джина Дейвис и бившата жена на Майк Тайсън.

# 163
И двамата братя са красавци, а сега проверих, че имали и един по-голям, но той не успял да пробие в киното

Люк може да няма известността на брат си Крис, но чак "не успял да пробие в киното" не е. Да не говорим, че откъм актьорски талант, Люк превъзхожда и двете си по-малки братчета.

Малко снимки зад кулисите на БАФТА
Скрит текст:

А Райън Рейнолдс е станал собственик на компанията производител на джин "Aviation".
Скрит текст:

# 164
  • Rock & Roll feeling ...
Нинчето направо ме зарадва с човешките си мимики, след всичките тези пластмасови... неща.

А! Баш. Не ми е красива Нина, но на фона на тия уроди  в които са се превърнали повечето жадни за сексапил,красота и слава, симпатичността й направо ми се превръща в красота.
Саша и Марчето май ходят при един и същ да им прави устата. Толкова ги бомби,че чак им се накъдря, бррр.

Джон на младини си е попадение, не си прилича много.

Общи условия

Активация на акаунт