Звездни компромати - 353

• 99 322
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Ми Джумейра груп и Ал Каср говорят достатъчно. Grin Служебни са и букетите на жената...

Трите пуйки отишли да радват Кралицата
http://m.dir.bg/life/news/26923930/

Последна редакция: ср, 28 фев 2018, 09:41 от ~Lily~

# 481
Ааа, ама то "Иритуали"-то било луксозна баничарница. Аз реших,  че ресторант ще е.
Olive's branch е супер,да! Sunglasses
Не мога да повярвам, че толкова претенции и накрая четири маси и зюмбюл.

# 482
Заведението на Ирина е абсолютна дупка.

# 483
Често виждам сем. Джаферович с децата, в близък план и контакт, няма да казвам къде. Тя е изключително груба като физика, ужасно едра, не знам дали е стегната или не, но дори пръстите на ръцете й са пълнички. Не харесвам грима й, намирам че с по-лек грим изглежда в пъти по-добре. Не харесвам и това постоянно озъртане дали ще бъдат разпознати и определено смятам, че търсят светлините на прожекторите. Аз даже в началото изобщо не знаех кои са, имах някакви съмнения дали той не е някакъв футболист. Едва по-късно разбрах, че са популярни лица, когато постоянно изкачаха от някое предаване. Може и да греша в преценката за тях, но такова усещане създават. И е чудесно, ако наистина са сплотено семейство, но това постоянно натрапване и показност с децата смятам за прекалено.

# 484
Ансолютно ламтят за внимание! Къде ли не се показват вече.

# 485
  • Once there was a Hushpuppy...
Не е толкова невероятно да те налети дубаец или някакъв арабин в инстаграм. Щом на мен, глигана ми пускат някави покани Crazy

Охх, Иритуалито, вярно е луксозна баничарница hahaha кой го каза - в десятката!
Аз не обичам точно такива заведения, всичките три вида баница седят там изложени, поне да ги беше похлупила. Три-четири маси и всички клиенти трябва да са си интимни, да си слушат разговорите. Много ми е изкуствено това спокойна и уютна атмосфера, нещо, като всички да сме заедно, накуп, мир и любов да цари и щастие навред, бля, бляя.... А, и да си ядем, какво беше там волованите примрели от уюта да си дишаме във вратовете. Даже не знам какво е това изтънченото ястие. 

# 486
Воловани не е ли банички от многолистно тесто newsm78 Изискано - колко пък да са изискани едни банички. Наистина заведенийцето на Ирина е квартална сладкарничка, къде го събира тоя персонал, където го беше снимала newsm78 И аз си мислех, че става въпрос за ресторант.

# 487
Защо Радина си е качила снимката? Намирам я за ужасна.

# 488
Не е толкова невероятно да те налети дубаец или някакъв арабин в инстаграм. Щом на мен, глигана ми пускат някави покани Crazy
Те сигурно пускат наред, пък която върже Smile  Поради тези причини мерна ли покана от съмнително звучащо име, директно игнор! Обикновено пишат нещо от рода на "Hallo beauty" и пращат разни китки. Много тъпо, но явно имат успех сред определени жени...
Леле! Представих си цветно как някои кифли специално са "инвестирали" в джуки и силикони, за да получат такива покани Confounded

# 489
  • София
Ох, тази Ирина Simple Smile
имаше една приказка: напъва се, напъва се да роди нещо, па, вземе, че пръдне. Нейната работа такава. Защо се превъзнася толкова, елементарни неща ги изкарва, като някакво свръх човешко постижение. Заведението само по себе си, едва ли е лошо, въпросът е, че на аудиторията беше превъзнесено до нещо като топ ресторант.
Даже видях едно видео, в което връчва награда от Go Guide за гурме ресторант, и тя "отскоро била сред тях"?! Къде е take-a-away Иритуалито, къде е ресторант Космос?

# 490
Аз също. И това едва ли е глиганска злоба и завист, просто когато достатъчно на брой хора виждат нещо като зле изглеждащо, то най-вероятно е такова. А беше толкова красива, лъчезарна и пълна с живот по времето на "Стъклен дом" и известно време след това. Слушала съм няколко тв интервюта с нея и я харесвах. Нямам идея какво й се случва и наистина се чудя защо си качва снимките, вероятно не вижда нещата както ние отстрани. Но когато повтарящо се налага да обясняваш, че не си болна, не си тормозена и не си анорексичка, то определено имаш проблем. Аз лично бих се поразмислила  Peace.

# 491
Защото не е знаела, че видът й може да ти докара инфаркт.

# 492
  • Rock & Roll feeling ...
А по-важното е,че и реално да си част от харем, никак не е трудно.

# 493
Снимката на Радина и аз не я харесвам, зловещо изглежда. Май е преди представление, та може да има някакъв сценичен грим.
Преди нея има други снимки, на които изглежда чувствително по-добре.

Вчера я мернах в реклама на Тилт - все едно друг човек. Аз я харесвам и все ѝ адвокатствам, но се надявам да не се раздели с тази изтормозена визия... някога.

# 494
Скоро я слушах по телевизора, за влогърстването и живота ѝ. През цялото време се опитваше да внуши колко е щастлива. И макар, че е актриса, езикът на тялото, изражението, видът ѝ говореха друго. Остана ми впечатление, че сама на себе си искаше да изкрещи, че е щастлива.

Последна редакция: ср, 28 фев 2018, 11:08 от Билян@

Общи условия

Активация на акаунт