Звездни компромати - 353

• 99 255
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Ужасен кич. И плюшеното мече на леглото....

Това не е просто плюшено мече, а е главен герой в множество фотосесии... Grinning

Значи сега обърнах внимание, че този "обновен дом" е само 1 стая със странна форма, в която има хем спалня, хем маса за хранене? В гарсониера ли живеят?

# 601
Хахахха, разминатите тапети са върхът! Оффф, тия изкуственярски цветя, като хванат прах, не ми се мисли как се чистят.
Joy Peace
Абсолютна цигания! Crazy

# 602
Ма тапетите са ВерсачИ, налии.
Пердетата и те са направо връхта.

Сетих се за "Маймуни през зимата" и леглото на героинята на певицата Бони. Беше метално с изобразен пейзаж с русалка на таблата. Мисля, че много ще й отива и на Джугани такова.

# 603
Най ще се зарадвам, Mr. Green ако спрете да рекламирате през 2-3 страници туЙ изчадие вампирско и терариума му.Имам чувството че половината от тези дето постоянно ни спамят с всяка снимка и пост са на хранилка от "продуцентшата", а.к.а  хляб им дава да я рекламират във форума newsm78
Хляб, баш, не дава  Wink по-скоро баници, кроасани и воловани. На заслужилите и чаша винцЕ може да сипнЕ.

# 604
Хахахха, разминатите тапети са върхът! Оффф, тия изкуственярски цветя, като хванат прах, не ми се мисли как се чистят.
Joy Peace
Абсолютна цигания! Crazy
Убийствените пердета останаха незабелязани  Joy

# 605
Апартаментът е покъртителен! Няма нито един елемент, който поне да кажа, че бива.
И аз си помислих какъв ли прах ще събира нелепата джунгла по стената и как ли се чисти това безумие.

# 606
Чиниите по стените ли, ориенталските завески ли, амурчетата у банята или ангелчето на нощното...

http://i1.dir-i.net/CMS/2018/03/01/a/5e_a6hrq0.jpg - това ангелче в рамката ли? Това да не е самата Гани... на снимка. Mr. Green До нощната лампа под форма на палма с кокосови орехи, в тон с джунглата... Simple Smile

# 607
Joy Peace
Абсолютна цигания! Crazy
Убийствените пердета останаха незабелязани  Joy

Отбелязах ги едвам поемайки си въздух Joy

Ангелчета има в банята

# 608
Ма тапетите са ВерсачИ, налии.

И чудесно се допълват с алуминиевата врата на банята.  Laughing

# 609
.... Кейт М е поне 45-50 годишна бабка!....

Не съм определяла 48-50 годишните като бабки, а и не намирам нищо лошо в тази възраст. Просто мислех, че тя е далеч по-млада, а визията ми се доближава по-скоро на добре поддържана жена в този възрастов диапазон. Днешните 50 годишни съвсем не изглеждат като едно времешните 50 годишни, всички младеят или поне изглеждат по-добре. Май само младите се мъчат да се състарят....

# 610
  • ГО
Бях пропуснала лампата - кокоси 🤪🤪🤪
Електрическата камина, която е за вграждане, кокосите, полилеят, пердетата, мечето... Едно с едно няма.

# 611
Ма как беее, халумин и вирсачи.....жунгла, това е някаква жунгла.Simple Smile

# 612
Ма как беее, халумин и вирсачи.....жунгла, това е някаква жунгла.Simple Smile
Не знам първо накъде да погледна...

# 613
http://i1.dir-i.net/CMS/2018/03/01/a/5e_a6hrq0.jpg - това ангелче в рамката ли? Това да не е самата Гани... на снимка. Mr. Green До нощната лампа под форма на палма с кокосови орехи, в тон с джунглата... Simple Smile
Мне, онуй пред снимката в рамката. То да се обърка човек от такива божествени елементи.
Ма кво разбираме ний, простолюдието.
А джунглата предполага ли капково напояване, че да не вземе да й падат шумите по никое време...?

# 614
Генерален извод: Хапартаментът се е оказал прекалено тесен за разкоша на идеите й. Май и бюджета...

Общи условия

Активация на акаунт