Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №55

• 57 445
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Няма да коментирам двойката Михре и Ибо, че обърнах малко палачинката в полза на Михре  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Жената се обади в мен  Mr. Green Joy

Фрагито е супер  Heart Eyes

# 136
Няма да коментирам двойката Михре и Ибо, че обърнах малко палачинката в полза на Михре  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Жената се обади в мен  Mr. Green Joy

Аз искам да чуя твоето мнение. Neden?

# 137
Няма да коментирам двойката Михре и Ибо, че обърнах малко палачинката в полза на Михре  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Жената се обади в мен  Mr. Green Joy

Аз искам да чуя твоето мнение. Neden?
Ми днешната статия и изцепките му в нейно присъствие не са ми по вкуса  Peace

# 138
Скрит текст:
Ооо, да, наясно съм. И с 9-те страници, и с останалото. Просто коментирах прочетеното.
Нямам абсолютно нищо против всеки да пише, каквото го вълнува.
Нямам никакви изсквания към нищо и към никого аз. Чета наред обикновено, коментирам само това, което ме интересува.

Сериалът ми харесва засега, особено предпоследната серия, беше много силна, много нещо взеха друг обрат.
Много интересни са ми отношенията между братята, както и развитието на връзката Ферхат/Аслъ. Кудкудяканията из къщата на Емирханови са ми малко в повече, но се изтърпяват. Гюлсюмчето и Абидин са ми симпатични, Немия и Хюлия също.
Появяването на Азат ми хареса, защото в негово лице Ферхат ще има съюзник и помощник, няма сам да воюва срещу Намък. Малко неправдоподобно бързо беше сприятеляването им - патил и печен човек като Ферхат да се довери толкова бързо и да нарича Азат "бабА", ми беше малко подозрително, но пък го приех, заради подкрепата, която очаквам от него. Амазонката Айхан също е малко неправдоподобен и почти приказен герой дотук, но пък що не, симпатична е и изглежда дружелюбна и от "нашите".
Отношенията Азат/Йетер са ми любопитни, макар дотук да изглежда банална и наивна интрига - несподелено влюбеният младеж среща след години неосъществената си любов, която дори не подозира, че е разпалила сърцето му - много романтично дотук. Но някак очаквам друг заек да изскочи от тази трънка, не  толкоз чист и бял. Ще видим. Но май не в следващата серия. Подозирам, че повече ще ревем в нея.

Я, какъв нежен Ферхат, Наде!
Ахаааа Светле.
И нежен, и внимателен, и разбиращ, и опора, и любов, и всичко, и единствено за Аслъ.

# 139
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ами тя си заслужи всичко това, Наде. И още как!

# 140
  • Плевен / София
както се казва..капка по капка вир става....ще го научи Аслъ да обича....
Светле Heart
Скрит текст:
Да не разлюби Невестата...

# 141
Изненада с трети фрагман. Заповядайте:)
https://www.instagram.com/p/Bfla10sHdsR/

Meрси! намаляват героите...почти камерен е състава на сериала... погребението могат да го използват като повод да вкарат сестрата или майката на Аслъто, за които отдавна се спомена...
С 3 трея и озет, спокойно може да не гледаш сериала...всичко е ясно

# 142
Михре може и да си го е изпросила, ама и на Ибо не му прави чест.
И двамата се излагат като кифладжии, но Михре много по малко.
На мен поведението на Бирдже ми хареса най много.А отношението на Ибрахим към нея беше отврат. Как да повярвам сега на неговия герой Ферхат, за сетен път се убеждавам,че не трябва да гледам актьорите в реала, докато гледам даден сериал, защото образите ми стават много изкуствени

# 143
На мен поведението на Бирдже ми хареса най много.А отношението на Ибрахим към нея беше отврат. Как да повярвам сега на неговия герой Ферхат, за сетен път се убеждавам,че не трябва да гледам актьорите в реала, докато гледам даден сериал, защото образите ми стават много изкуствени

Да, преди като нямаше социални медии и такива работи беше по-добре  Stop Сега всичко ни е пред очите  Stop
Не му прави чест всичко от онзи ден и то в нейно присъствие. Накрая ще започна да я съжалявам  Stop
Те и предишните му връзки са завършили зле заради изневери, ревности и т.н. Докато бил с Дениз Чакър имал паралелна връзка и с гримьорката. То са били големи сцени и там  Stop

# 144
Аз пък обичам по много трейлъри, снимки, подсказки, озет и прочие и въобще не ми намалява интереса към гледането на следващи епизоди(сега и по принцип в други сериали).

# 145
Ех, все не искам да пиша тук за това.. скоро ще спра Smile
Защо пък да си е изпросила Михре? Вярвам, че каквото се случва на някого той си го търси по някакъв начин, но ние реално не знаем точно както се случва в техния живот.

Аз нямам проблем да вярвам на Ферхат, да го харесвам, да го гледам.. и да не одобрявам поведението на Ибрахим.  Изобщо не са ми по вкуса тези неща, но се оказа, че май съм се влюбила в този човек .. даже и във Ферхат и в Ибо, защото е единственият известен човек, когото следя в инста... и единственият актьор, за чийто живот се заинтересувах и рових и.... ужасно Smile  ще ми мине.

На мен 3тия трейлър не ми хареса, защото мразя драма и сълзи.. и сега само това ще гледаме. Искам да върнат татуто.. Scream  обичам драма , която да завърши със секс или с убийство. Искам нежен Ферхат понякога, но да бъде и мафиот. Ако искам да гледам как свекървата се кара със снаха си Гюлсумджум ще си пусна друг сериал.
Но заради Ибо и Бирдже ще ги гледам, ще ги търпя.. и се надявам на повече моменти между Асфер. Heart Exl

# 146

сякаш олекна и наградата, не се говори за нея..въпреки, че за мен, нито университетчето е случайно, нито града...по снимките от залата много приятни физиономии...

# 147
Здравеите отново, Grinning Grinning Grinning
На мен и вторият и третият фрагмент ми харесаха,но третият засили нетърпението ми да идва понеделник Sunglasses Sunglasses Sunglasses,след последния фраг почти простих на Ибрахим,но все още харесвам повече Ферхат Joy Joy Joy

# 148
а дали отрицателното поведение   -/ така разбирам от постовете ви/  на    ибрахим ,  около получаването на  наградата биха  могли да променят  зрителския интерес   към  сериала

все ми се струва, че е пушилка по форумите...

# 149
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
както се казва..капка по капка вир става....ще го научи Аслъ да обича....
Светле Heart
Скрит текст:
Да не разлюби Невестата...
Гости,
Скрит текст:
Не, не съм, много ми харесва. Гледам я, тъкмо се каня сега да почна серията от миналия петък. Малко поизостанах, та затова не коментирам, че се получава след дъжд качулка.

Да, ще го научи. Нека! Има голяма нужда от любов той. Много ми е жал за него. Като дават ретроспективните кадри, тази жалост ме хваща за гърлото. Колко жестока съдба за едно 12-годишно дете! Не мога даже напълно да осъзная и да си представя тази жестокост, защото, за щастие, в нашия живот такива сюжети няма, пощадени сме. Но комшиите, с това сбъркано и антихуманно понятие за чест, явно векове живеят с тези драми в семействата си. Доста такива филми гледах, а и книги с такава тематика четох, откакто сериалите ме накараха да се заинтересувам по-подробно от турската култура.
Героят на Ибрахим ми е много интересен.
Доста време се "дърпах" от този сериал. Мафиотските сюжети не са ми любими по принцип, а турските им версии още по-малко. Но Лиа ме убеди да го погледна и не съжалявам.

Общи условия

Активация на акаунт