Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №55

• 57 466
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
О, Neidjal, отново снимка с фенка! Тази изглежда като зайче сравнена с онази другата Smile а той е ужасно секси. Бих носила кафе на екипа на сета дори, за да съм наоколо.. ех
Не само Ферхи, ами и Ибо е силно притегателен фатален образ Innocent

Още не съм гледала епизода с бг субки .. довечера Wine Glass

# 166
мерси за превода , гледам откъслечни моменти
Скрит текст:
намък  / много ми харесва изпълнението на   актьора  / изпита максимално удовлетворение , 4е унижи прокурора- чиито рев на мен  ми идва в повече , отново ще държи йетер в подчинение
аихан и тя се осъзнава , и започна да се противопоставя  на азад , които е май е  решил 4е ще му се отдаде възможност да изживее таените с години чувства

# 167
Привет и от мен! Hug

Който не е гледал серията, днес ще му е кеф, гледам Морела Hug и винцето приготвила Simple Smile
Благодаря на всички трудили се по превода на 18 епизод! newsm51 love001

Прочетох и резюмето, Наде Hug, да го пусна и на английски, за тези, които не разбират руски,

и да си кажа какво мисля Laughing Пуснаха ни три трейлъра и много снимки - опит за спасяване на Джем, вливане на някаква течност в системата му, погребение, мъката на Аслъ по брат си в третия трейлър и най-накрая фрагман, в който се пита дали Аслъ ще успее да спаси брат си, който и е като баща #Crazy newsm78 Пак се чудя - мъртъв ли е /за Аслъ явно да/ или някъде са го скрили и инсцинират погребение заради убийците???

Дани Hug, нищо не ми дължиш, мила, можеш да преразказваш Карадениза и обобщено по 2-10 серии, не искам това да те тормози като задължение! Praynig

https://www.youtube.com/watch?time_continue=15&v=dXlF8-3d9NY

Мъри Hug, вчера четох някъде, че връщането на Синан също било кьорфишек, а и Надето Hug го беше споменала по-рано newsm78, та не знам..... newsm78

кмароо Hug

Последна редакция: нд, 25 фев 2018, 16:32 от lia-martin

# 168

Пак се чудя - мъртъв ли е /за Аслъ явно да/ или някъде са го скрили и инсцинират погребение заради убийците???

това ми идва малко прекалено холивудски...а и за какво ще плаче аслъ толкова, ако е постановка (освен, ако тя не знае) но дори това ми се вижда нереално, защото няма начин тя да не се сбогува с трупа, а и кой ще го инсцинира - Ферхат не ми се вярва да я прекара през такова нещо...та ще видим, чакаме си утре

а да си кажа и опасението, че това ще е някоя от последните серии. много се надявам да греша, писай им в туитър да не си помислят за край на сезон..та ще видим..но дори след 3 фрага още повече ми се засили усещането за "предпоследна серия"... следя и новите сериали, които чакат място в програмата - единият ще отиде на мястото на мерием, ама не знам дали другия ще започне на мястото на един друг (забравих му името)...та, ако за тези чакащи се намери място, нашият може и да държи още 2 месеца...не знам, много дълго стана и всичко ми е бъркотия в главата

# 169
Еркан нали пусна туит за среща в Истанбул с феновете през юни, за да гледат финала на сезона в някоя чаена градина, разбирай кафене по нашенски, като обеща семките и чая да са от него. Така че най-малко до юни сериалът продължава, ако не решат да е финал през юни, а не финал на сезона.

Феновете показаха, че стоят зад сериала. Доста туити в подкрепа бяха пуснати днес, бяха над 300 хиляди по едно време, дори хаштагът е влязъл в трендинг листа на Туитър, на Ибо му е простено вече. Мисля, че нямаме причина да се страхуваме от финал преди юни.

А за актьора, играещ Синан, и аз четох, както Надето писа, за участие в друга продукция. Явно някой не е дочел добре написаното в сценария, нали оттам тръгна слуха.

# 170
Попай Hug, права си, че е малко  по холивудски разсъждението ми Joy Joy Joy Може би затова и развих това чувство за твърде голямата демонстрация по фрагове и снимки смъртта на Джем newsm78
Е, утре не е далеч Grinning

Нова снимка:

# 171
попи едва ли ще му е края скоро има много не разяснени истории в семейството ,
 лия и  според мен джем не е  жив - когато 4акаше пред вратата  да си прибере сестрата , говореше сякаш се сбогува  с нея , а и  ще издаде джуню  - как подскачаше  се надуваше самодоволно 
Скрит текст:
, а  той   в последствие намък
ах йетер кога ще имаш поне  уважението на синовете си - ферхат те нари4а ''тази'' , ийит госпожо  , само суна / интересно тя как не обвини никои за отвличането /   се обръща към теб с майко  йетер и дъщеря ти която държа като пиле в кафез
лия мерси ти за новата   снимка , дани за линка с превода /прощавай  пропуснах в предния пост/ 

# 172
Почти изгледах серията с бг субтитри,всичко ми е ок освен това,че Джунейт казва на Намък,че с Аслъ е свършено а я пускат😳😳😳
Малко недомислено ми е,но пък  осъзнавам колко добър е Ибрахим.в професията си,обмислен е всеки жест,мимика ,поглед.Страхотен!😘😘😘

# 173
Дани, постът ти ме успокои...не бях разбрала, че срещата за чая е за юни. Аз си се надявам на окончателен край тогава.

Лия, и на мен ми се стори странно защо пуснаха 3ти фрагман..досега не се е случвало...може би наистина има нещо...но ми се струва много жестоко да си играят така с героинята (от Ферхат най-малко). Ако са направили така после има мегдан тя да се сърди на Ферхат, напускане и т.н.

# 174
# 175
Някой беше писал за физиономията на Немия при завръщането на Ферхат и Аслъ от вилата.На мен също ми направи впечатление,да не излезе и той предател.😠😠😠

# 176
dariididko може би дилсиз гледаше така,  защото е искал  да види хюлия на вратата , а не зеинеп
 не о4аквам от него двойна игра / тогава ми отиде на вятъра  симпатията  с която ме  спечели  той /
 а и фери ги надушва тия  с нечистите помисли - ебру , джуню ,едва ли от опитен стрелец  ще направят "'слепец ''  сценаристите

# 177
Гледам и съм до частта, в която Гюслум и Абидин идват на закуска..
Знам, че всички много я харесвате, не ме мразете, но ме сърбят пръстите да си кажа мнението.. без да искам да съдя никого, просто разсъждавам.
Наистина ми е малко безочлива Гюслум.. как мъничко срам наистина няма да изпитва? Като казвам мъничко имам предвид да потъне в земята от срам и то не от вчера.. а още когато е гледала в очите Вилдан, сядала е на масата срещу нея, викала й е како... а е спяла с мъжа й по ъглите. Добре де.. това за мен минава всякакви граници. Приемам да се влюбиш в женен мъж, приемам да забременееш от него, защото си необразована, неопитна, неизлизала никъде.. без социален живот и с купища емоционални проблеми.. но за мен е чисто и просто наглост, егоизъм, безочливост да спиш с мъжа, който е съпруг на братовчедка ти ( тя смята така все пак), с която живееш в една къща!!!!
Все пак хората имат някакъв разсъдък нали? Дори да нямат опит в живота., някакви задръжки.. някакви ценности, които са отвъд културно патриархалния строй. Могат да се въздържат, когато сметнат за нужно или говорим за някаква безумна любов и страст с Джунейт минаваща разумната граница? ( аз не видях такава).

И всичко това го е вършила с най-голямата невинност на света, докато реди ред сополи , ред сълзи..
Такива хора ме дразнят и не мога да им имам доверие. Отстрани изглеждат много чувствителни и невинни... а накрая.. където има една приказка ''тихите води са най-дълбоки.''

Последна редакция: нд, 25 фев 2018, 19:15 от morella allan poe

# 178
# 179
Изгледах първите 30 минути от епизода. Ако цветето с микрофона е там, където Намък се опитва да се свърже с Джуньо, то той произнася името му. То тогава не го ли чуват тези, които подслушват?

Общи условия

Активация на акаунт