Лечение с протеолитични системни ензими (6-та тема)

• 111 148
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
Да, същото е. Само трябва да се сравни дозировката.

Също някой назад беше писал, че е пил фиброзим и сега си е поръчал серапептаза и кверцетин. Това са де факто пак състваките на фиброзима. Само не знам дозите какви са вътре.

# 481
  • София
А натокиназата защо се пие?
В смисъл, само за да си разреждане кръвта или за след ковид?

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 11:07 от Ronald

# 482
А натокиназата защо се пие?
В смисъл, само за да си разреждане кръвта или за след ковид?
Наттокиназата е в състава на ПЕ от самото начало, а тогава още нямаше ковид. И да, за разреждане на кръвта и за чистене на фибрина. Ето например тук пише, с уговорката, че има още много инфо на български: https://revita.bg/shop/natokinaza-100-mg
Би трябвало да е полезна и за последствията от ковид.

# 483
  • София
Благодаря Паци, бихте ли ми казали за тази разлика в цените
Посоченият от вас продукт е 91 лв. за 90 капсули, със съдържание на натокиназа - 100 мг в капсула, препоръчителен прием - 2 капсули на ден
https://revita.bg/shop/natokinaza-100-mg

Натаспин Н - съдържание на натокиназа - 160 мг в капсула, препоръчителна доза - 1 таблетка дневно, 30 капсули в оапковка, цена ок. 22 лв, т.е. - 90 капсули (за 90 дни) излизат 66 лв., докато в горния вариант - 90 капсули за 45 дни излизат...91 лв
https://apteka.puls.bg/bg/krav-kravotvorni-organi/nataspin-n-kapsh30-61023

Не е ли някак си фрапираща разликата в цените и кой вариант е по-добър?
Мерси

# 484
Всъщност 3х1 се пият, ако се търси ефектът на протеолитични ензими. Поне аз така съм чела за пакета, който е на първа страница.
В БГ американските добавки са скъпи. Ето тази на др Бест колко струва в Щатите, но трябва да се добави ддс и транспорт и да се сметне спрямо Натаспина, който е в малко по-висока доза:  https://www.iherb.com/pr/doctor-s-best-nattokinase-2-000-fus-90-veggie-caps/33

# 485
  • София
В момента има промоция на ензимите в Айхърб -25% с промокод 25DIGEST. Още 9 часа е активна.
Може да се поръчат до превозвач в Германия. Там Ддс е около 9% и има безплатна доставка. Може да се пуснт 2 поръчки с намаление.

# 486
Аз писах за фиброзима, беше ми изписан от пулмолог  във възстановителния период, да ефект имаше.
Белия дроб започна да се чисти, нещо което  преди това го нямаше! Може би обаче трябваше по дълъг курс на прием. Ето това е съдържанието на 1 капсула
Хранителна добавка, стомашно-устой-
чиви капсули съдържащи следните активни съставки:
Серапептаза/Serrapeptase 20 mg (40 000 SPU)
Бромелаин/Bromelain 200 mg (1200 GDU)
Кверцетин/Quercetin 100 mg

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 11:41 от Bria

# 487
На мен ми изписаха само кверцетин.

# 488
Neba,  може ли да препоръчаш бромелаин? Аз съм купувала този на Нау, но е изчерпан.

# 489
# 490
Благодаря много! Тъкмо него поръчах.
А по колко пиеш от него?

# 491
Ronald, наистина най-добре е да се поръчва от Щатите, защото тук цените са доста солени. Иначе момичетата по-горе съвсем изчерпателно са отговорили на въпроса ти Simple Smile
Аз явно съм взела от последните Бромелаин на NOW, защото сега гледам, че вече наистина го няма. Но не е голяма загуба, на д-р Бест дозировката е по-голяма - 3000 GDU към 2400 GDU на NOW. Иначе препоръчваната доза Бромелаин е 3х2, доколкото си спомням или общо 6 таблетки, но на NOW. На д-р Бест не съм сигурна колко трябва да се дозира. А наттокиназата и серрапептазата бяха 3х1, като се има предвид, че серрапептазата трябва да е 120 000 SPU, пък наттокиназата - 2000 FUs. Така съм си записала.

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 13:50 от Паци

# 492
  • София
Благодаря много! Тъкмо него поръчах.
А по колко пиеш от него?
х1 капсула на прием.  Аз поръчвам на д-р Бест и трите ензима и х1капсула от всеки на прием.

# 493
  • софия
аз ползвам бромелаин на Natural Factors / 1000GDU/  3 х 1 капс. - върши работа.

# 494
аз ползвам бромелаин на Natural Factors 3 х 1 капс. - доволна съм.
Тя като дозировка е наполовина на другите, така че може да се пие и по две на прием, за да може наистина да разбива протеините. Съдържа Бромелаин 1000 GDU към 2400 GDU на NOW и 3000 GDU на д-р Бест.
За Бромелаина на NOW четох, че не на всеки му понася (получавали се киселини) и повече положителни отзиви има за д-р Бест.

Общи условия

Активация на акаунт