Нежно кокиче срамежливо цъфти, бебчета чакаме пролетта да дари!-Бъдещи мами 35+

• 67 469
  • 721
  •   1
Отговори
# 495
  • гр.София
Мистик ще ходим на Никити сега.
 Това лечение ни го изписва за 3ти път моята АГ и винаги е имало резултат, после с години не съм имала проблем.
За опита какво да ти кажа, притеглете ситуацията с тм. Ако се чувствате готови за още малко напън в тази насока го направете. Ако сте приели мисълта че се отказвате и сте в мир с това, никой няма да ви съди. Но самото споменаване от теб, ме кара да си мисля, че ти не си оставила нещата като приключена страница. Така че Wink , каквото и да решите ще сме с теб.
Стискам палци за нашето Уанче! Кога ли ще почват?

# 496
Мимка,преборих кандида албиканс през бременността с клотримазол(май така се казваше) и спрях консумацията на шоколад.
Мистик,да се повторя-не вярвам в точността на твоя АМХ. Пък и той се повлиява.Ето,моя е по-висок сега ,но Инхибин Б е на долна граница. Може да опиташ с подходяща диета и добавки .Подкрепям казаното от Мимка.
Започнахме бебеправенето още през "мръсен" ден.Силно + Ову тест на 7-ми ден(вчера). Нямам големи надежди за успех с този ЛУФ синдром. Преди 2 месеца позната ходи на Божи гроб и занесе на хартиен носител молитвата ми за втора рожба. Вярата ми не е така силна напоследък.
Прегръдки

# 497
  • На остров
Мария много хубаво да си изкарате !
Нашето море беше много хубаво и сме много доволни !
Днес е пункцията, дано имаме късмет !
Дидка успех !
Мистик Мария добре го е казала, важното да сте в мир с решението си.
Нещата на нашата възраст не опират само до изследвания и желание ами си ни е нужна огромна доза късмет, инвитро не означава бебе задължително за съжаление.
Днес е национален празник при нас пожелавам хубав ден на всички !

# 498
  • Пловдив
Уанче,много хубаво го каза... Hug
Успех днес! Peace

# 499
Успех, Уанче. Стискам палци!

# 500
  • В градината...
Уанче, успех  Peace Peace
Мистик, ако аз бях на твое място, тоооолкова близо до София, изобщо нямаше да се колебая, ама изобщо. Мен ме тормозеше огромното разстояние и лошите пътища, убивахме се от път. Но ти не си аз, нали.

# 501
  • Пловдив
Перу,нещо ме спира за тая София...не мога да го обясня...

Как са децата?

# 502
  • В градината...
То и аз не я харесвам София и гледам да нямам вземане даване с нея. Ама въпросът не е до харесване. Важното е, че моят доктор е там и знам, че прави невероятни неща.
Децата са добре, изцеждат ме.

# 503
  • Пловдив
То и аз не я харесвам София и гледам да нямам вземане даване с нея. Ама въпросът не е до харесване. Важното е, че моят доктор е там и знам, че прави невероятни неща.
Децата са добре, изцеждат ме.
Нямах предвид буквалното харесване...  Simple SmileЧестно казано не ми се занимава...като знам,че пътят е дълъг...не мисля,че имам сили.
Кажи кой е доктора ти?

# 504
  • На остров
Благодаря за пожеланията за успех, мина гадната част сега се надяваме на телефонно обаждане утре.

# 505
  • Пловдив
Благодаря за пожеланията за успех, мина гадната част сега се надяваме на телефонно обаждане утре.
Peace
стискаме още!

# 506
  • гр.София
Уанче, звъннаха ли ви?

# 507
  • На остров
Само две са се оплодили, утре правим трансфер. Много мъчно ми стана но това е положението.

# 508
  • Пловдив
Пак е нещо,де...успех! Peace

# 509
Стискам палции се моля за вас, Уанче! ❤🐣❤🐣

Общи условия

Активация на акаунт