Нежно кокиче срамежливо цъфти, бебчета чакаме пролетта да дари!-Бъдещи мами 35+

• 67 483
  • 721
  •   1
Отговори
# 225
  • В градината...
И аз не съм разбрала, че за инвитро се готвите.

# 226
  • Пловдив
Ми нали от инсеминации смисъл няма,та...така решихме.Обаче все не можем да стартираме.

# 227
  • На остров
Браво Мисстик, по какъв протокол ?

# 228
Е края на април хващате майските почивни дни. Мистик, повтарям се - смени клиниката.

# 229
Мистик, браво че сте се решили, аз сега чета и проучвам нещата, тъпото е че ММ все още се дърпа и не знам какво да го правя Sad, иначе ако можех веднага бих действала. Страх ме е обаче от тази пуста ЦС.

# 230
  • Пловдив
още нищо не знам...
Трябваше днес да стартираме на 2ри ден да,ама който не може да смята проваля опита! Оказа се,че клиниката почива по Великден,а баш тогава ми се пада пункция и...стоп! Няма как!
Сега ми дават за 10 дни противозачатъчни,да скъсим цикъла та да я докараме за края на април...

Даре,не ми се пътува,тр да отсъстваме от работа...това е доп.стрес...не искам повече!
Ако и сега ме стопира тъпотия като нечиста мб,се отказвам!

# 231
още нищо не знам...
Трябваше днес да стартираме на 2ри ден да,ама който не може да смята проваля опита! Оказа се,че клиниката почива по Великден,а баш тогава ми се пада пункция и...стоп! Няма как!
Сега ми дават за 10 дни противозачатъчни,да скъсим цикъла та да я докараме за края на април...

Даре,не ми се пътува,тр да отсъстваме от работа...това е доп.стрес...не искам повече!
Ако и сега ме стопира тъпотия като нечиста мб,се отказвам!
говори ми, говори, последните месеци все гъбички, не мога да видя чиста МБ от нова година, сега и при мен се пада О около Великден и естествено не мога да направя читава фоликулометрия , абе въобще с теб сме в един кюп
Моля те пиши повече информация като разбереш за инвитрото и цени, много ме интересува,  сегашния док ,предния го смених, защото ми правеше стимулации и нищо не стана, следяхме дали има дом. Ф, слагаше на 2 пъти инжекции и после нищо, ходех чак при следващ цикъл, отсече до 3 месеца следим Ф и О, и ако няма резултат юни ме праща при репродуктивен специалист. То хубаво, ама сама няма как да го направя и ще трябва дотогава да обработвам мм

Последна редакция: пт, 30 мар 2018, 20:55 от aDream

# 232
  • Пловдив
Цена...около 5хил.

# 233
Да ви се похваля! Добавих щипка женственост към излъчването си Wink)))))))) Червен лак!

Първи в живота ми... и не пада сам :Р Беше ми интересно, но май ми стига толкова Simple Smile)) Не знам как ще го изтърпя цяла седмица Simple Smile))

Днес бях на преглед, видя жълтото тяло, а аз му заявих, че този път ще стане! ..., а той ме погледна под вежди и ми предложи да дойда на 2-рия ден от цикъла за да говорим за инсеминация Simple Smile)) Как да му обясня, че още повече ме надъхва по този начин Simple Smile)). Почнах да чета и реших, че... няма нужда, преди това през ден по схемата написана от Elizabeth_ поне 10 дена (днес е 19-ти ден, та за да си спазя графика ще трябва да имам поне ден закъснение Wink))))

Широко усмихнато пролетно ми е!
Много хубава и цветна вечер, момичета!

# 234
Адрийм каква е тази стимулация без ин витро Flushed

# 235
  • На остров
Дрийм и аз да се включа към питането на Амини ?
Мистик редно е било клиниката да си следи кога почива и кога не. На фона на всичките усилия пътуването ми се струва най малкият проблем.
Аз никога не съм пускала микробиология нито преди нито преди опит.
Моето детенце е болни баш по Великден но това ни бил късмета, дано поне утре е по добре.

# 236
Адрийм каква е тази стимулация без ин витро Flushed
ами предишния док ми даваше хапчета за стимулиране на узряването на Ф, че след приключване на неуспешната ми Б миналата година често бях без О, нямах доминантни Ф, за Клостил говоря и като го пиех имах по 1-2 Дом.Ф, но пак без резултат

# 237
Ох Уанче, пак ли, дано бързо се оправя. Сега явно с променливото време е пика на заболяванията.
Дрийм, ти спомена нещо за инжекции и мислех, че е нещо  по-силно. Той клостила не е никак безобиден и май се прекалява с употребата му.

# 238
Мистик,аз си влачих кандидата албиканс с години.Излекувах я по време на бременността.Да пусна плочата отново.И в КИРМ Плевен и във В.Търново ми "лепнаха" по една кошничка болести.Моята АГ ми взе проба и ме изпрати в лаборатория,където пуснах същите изследвания. И двете бяха чисти.
Две в едно,да се оправя Л бързо.
Дрийм,действахме през ден.И, вирнати на стената крака 15 Мин.О х,сега ми е смешно.К акви ли не "фокуси" правехме.
Ц е около 11,5-12 кг,85-86  см и е на антибиотик.По рецепта от ЛЛ и настояване от татко му.Днес си потроших тел и взех една Нокиа на изплащане.И, вече съм тотално потресена от поведението на младите майки към нас дъртите и децата ни.
Мам,как сте? Да ни понаръсиш пак,а?

# 239
  • На остров
Защо е на антибиотик Дидка ?
И аз съм пробвала всякакви "трикове" но без успех. След два дена ми е ден за МЦ първи след опита и колкото и да се надявам да не ми си го усещам че на път.

Общи условия

Активация на акаунт