КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА - Сезон 6, тема 1 /26. 02. - 11. 03. 2018/

• 55 304
  • 886
  •   1
Отговори
# 285
  • 221B Baker Street
ГеритУ се спече много яко...

# 286
Малкото пони с голямата дупара гледаше кофти Софка.
И аз забелезах. 😒 Кво и е виновна Софито, че няма талант.

Проблема не е в таланта на Софка, а в егото на Гери Simple Smile)

# 287
Много приятно ме изненада. Просто си е голяма певица. Като изключим английския,  но пък ако се упражнява повече и това ще стане. Чак ми се иска да й дават и други такива велики изпълнителки. Тази вечер тя ми е на второ място след Иван Юруков.

# 288
Моето класиране: Софи, Константин, Иван, Славин, Златка, Марги, Боби и Гери.

Кой да предположи, че двамата чалга изпълнители ще са ми фаворити тази вечер, не го очаквах. Иван не ми е на първо място само заради не толкова благосклонната песен.

# 289
Потънаха.Добре им се получава по чешката нова телевизия. hahaha

# 290
  • София
Много приятно ме изненада. Просто си е голяма певица. Като изключим английския,  но пък ако се упражнява повече и това ще стане. Чак ми се иска да й дават и други такива велики изпълнителки. Тази вечер тя ми е на второ място след Иван Юруков.

И на мен така.

# 291
Малкото пони с голямата дупара гледаше кофти Софка.
да, бе, и аз забелязах!
Гледай какво нещо е-излиза една Софи Маринова, една звезда и казва: аз винаги си намирам грешки.
Излиза някаква си Гери и се държи,  все едно яката дупара всеки момент ще излети в Космоса да смени Излел е Дельо хайдутин.
Ужас!

# 292
Това било чаршафа от първата брачна нощ на Маги хахахаха Joy
И като пуснаха Шушана щях да припадна от смях вече

# 293
Смях се с глас с потъването и Шушана - за това харесвам това шоу, много ми е позитивно.

# 294
  • тук, на мястото си
Добре си изпя песента Софка, искам някоя вечер да изпее някоя циганска песен, миналата година ли се пада сръкинята Раджепович ли беше?

# 295
  • София
Софи
Иван
Марги
Златка
Боби
Славин
Константин
Малкото пони

Потънаха на Шушана. Joy

# 296
Аз май ги подреждам Иван, Константин, Златка, Софка (или Софка-Златка)... от там нататък не знам точно.

# 297
Ехе , за първи път изслушах Стари рани , не я знаех тази Софкина песен. Направо ми стана фаворит Софито. И е такава-  скромна, естествена.
Аз ги редя- Софи , Иван , Коце и ..накрая ГН.
Сега дали ще увехне МХ , или ще я подпрат ? Интересно ми е участниците как ще се номинират.

# 298
Когато Хилда каза, че на Софка тройка никога няма да даде, показаха нацупеното Гери. Не е виновна тя, че родените да са понита не могат да полетят.

# 299
Моята класация

1. Иван Юруков
2. Софка
3. Константин
4. Златка
5. Славин
6. Марги Хранова
7. Боби Турбото
8. ГеритУ

Общи условия

Активация на акаунт