За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 60

• 41 811
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
а за каква височина е? можеш ли да обясниш за ергономична поза и прочее?

# 166
Не съм мерила, но моето е 75,6 см и още доста има накъде и панела на седалката и горе на гръбчето. Ергономична е позата, когато крачетата застават във формата на М. Горе на гръбчето най-ниско до подмишниците трябва да обхваща детето.

# 167
  • София
И аз искам ергораница, но сега излезнаха доста непредвидени разходи и ще си го нося на ръце 😀

# 168
Моята е ,, ergobaby", на погачата, приятелки ми я подариха. Аз много исках, защото харесвам идеята бебето да бъде носено по този начин  Simple Smile  Не мога да дам мнение за самия модел, защото е за 4+месеца,а бебето има още мляко да изпие до тогава.

Аз да се оплача.. Мм пак е болен и пак ще трябва да треперим  да не я разболеем.Ще пия  Осцилокоцинум, за всеки случай... Егати и грипозното време..  Sad

# 169
Моя като се разболя и се изнесохме с малкото в майка ми Wink ама бързо се върнах, че бяхме като дядовата ръкавичка Wink

# 170
А отлагате ли ваксини? Нашия татко е също болен, бебо засега не, надявам се до ваксината всичко да е ок, ама...

# 171
Най- добре да се отложи в такъв случай.
Моя има само 2 ваксини сложени

# 172
Бебето трябва да е напълно здраво към момента на слагане на ваксина. Ако не е, отлага се! Моя приятелка не е слагала ваксини, а бебето е на 4м,но все боледува, но тя има 3 деца, та постоянно някой носи вируси.
Ние сме си тримата и кво.. мм за 2ри път е болен в рамките на 2 месеца  Sad ...

# 173
Бебето е здраво засега, но се притеснявам да не прихване от таткото, въпреки че е изолиран уж

# 174
Отлагай, според мен. Моята педиатърка преди всяка ваксина питаше дали има някой болен в семейството.

# 175
добре де а колко може да се отлага ваксина , без да се обезсмислят предишните? нали се бие няколко пъти една и съща?

# 176
  • София
Изместват се просто, имам познати дето по ред причини започват на 6м да ги слагат.

# 177
но няма пауза между биенето, така ли? тоест важно е да са три ваксини на два месеца максимум, така ли? обърках се и аз.

# 178
  • Стара Загора
Задължително има пауза от 1 месец поне. Малкия нямаше сложени ваксини в родилното, просто започнахме нормално, до сега има сложени всички за възрастта си без БЦЖ, нея Април ще я слагаме, малко ми е притеснено. Абе винаги като дойде време за ваксини съм много вкисната.

# 179
crossfade, да но колко е максималната опауза между ваксините?

Общи условия

Активация на акаунт