За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 60

• 41 633
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Ако е много малко бебето можеш да му вържеш мартеницата на ръчичката или на самото легло за спане. Аз бях закичила една и на бебешката количка.

# 76
# 77
Няма да връзвам мартеничка на бебка, тя няма 40 дни.
Честита баба Марта на всички! Hug

# 78
Честита Баба Марта! Да сте здрави и щастливи!
Аз сложих на количката мартеничка и на дрешката и закачих, така ме да не може да я пипа. Довечера ще я махна.

# 79
Аз сложих на крачето и ръката. От както се е родил има червен конец и затова прецених, че няма проблем.

# 80
Аз сложих на крачето и ръката. От както се е родил има червен конец и затова прецених, че няма проблем.

а тип гривничка ли са мартеничките или има и пискюлче? конецът срещу уроки ли е? Heart

# 81
И аз му сложих една съвсем обикновена тънка мартеничка на ръчичката, а майка ми му сложи на другата ръчичка такава от червени и бели мъниста, има и едно синичко, за разкош Grinning

# 82
  • София
Жани внимавай с мънистата аз като малка съм изяла половин такава мартеница.

# 83
Жани внимавай с мънистата аз като малка съм изяла половин такава мартеница.
Много гладна си била Grinning
Шегувам се Simple Smile
Ще му я махна като си тръгнат нашите, сега го дундуркат и е под наблюдение.

# 84
Само баба му му закичи една мартеница на крачето. Сега ще му сложа и на количката

# 85

а тип гривничка ли са мартеничките или има и пискюлче? конецът срещу уроки ли е? Heart
От най-обикновените мартеници тип грина,които се връзват , без други дрънкулки. Кончето е против уроки, да.

# 86
Кончето е против уроки, да.

Боже, чета ко́нчето и си викам, че и мартенички с ко́нчета и слончета има, ама пък против уроки да са...
Докато вдяна, че е конче́, три пъти четох поста. Grinning

# 87
Кончето е против уроки, да.

Боже, чета ко́нчето и си викам, че и мартенички с ко́нчета и слончета има, ама пък против уроки да са...
Докато вдяна, че е конче́, три пъти четох поста. Grinning

Grinning И аз  Grinning

# 88
  • у нас
Здравейте. Не знам въпроса ми дали е за тук, но търсих отговори из форума и не намерих. Спешно ми трябва лично впечатление от този бебефон avent dect scd 560/00

# 89
Кажете за лека настинка при кърмаче. Видимо сополи няма, чува се хъркане горе е нослето. През деня почти не, нощем и след спане, даже се дави леко покашля като е легнал. Един два пъти на нощ. Храни се, не му пречи. Ще му капна кърма, пръскам и физ.раз. Личната каза да взема някакво гелче. Това бързо ли отминава?

Общи условия

Активация на акаунт