За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 60

• 41 645
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
2,5 месеца.

# 91
  • Варна
Кажете за лека настинка при кърмаче. Видимо сополи няма, чува се хъркане горе е нослето. През деня почти не, нощем и след спане, даже се дави леко покашля като е легнал. Един два пъти на нощ. Храни се, не му пречи. Ще му капна кърма, пръскам и физ.раз. Личната каза да взема някакво гелче. Това бързо ли отминава?

Синът ми беше така. Мина за около седмица, давах хомеопатично лекарство. Капех физ. р-р и редувах със сребърна вода, почиствах с помпичка сутрин и вечер. Гледах винаги да е затоплен (често крайниците му изстиват). Скорошно оздравяване!

# 92
Благодаря много. Личната ни изписа грип стоп капки. Няма как да го заведа на преглед защото я няма докито и малко се чудя за гърлото. Той от преди да изтине прави тия номера с яденето през деня, дърпа се нещо. Но нощем яде. Ако го болеше предполагам нямаше и през ноща да яде.

Последна редакция: пт, 02 мар 2018, 11:35 от ONANA

# 93
ЧБМ, здрави, румени, засмени! Simple Smile

Аз на моя ако му сложа мартеница, на следващата минута ще бъде изтръгната и изядена Grinning На количката му сложих и над креватчето на високо Simple Smile

# 94
Здравейте, мами ! Бременна съм с първо детенце. Много се чудя и гледам какви шишета да купя, харесват ми моделите на Томи Типи, но не съм чувала мнение за тях. Може ли съвети око някоя от вас ги е ползвала и има наблюдение ?

# 95
  • София
Да ви питам вашите бебета с отворена уста ли спят?

И с дветв деца Томи Типи ползвам. От шишета, помпи до залъгалки, купички, чашки. Доволна съм. Какво точно те интересува?
И други мами ги ползват не са толкоз редки.Grinning

# 96
  • София
Аз имам неща на Томи Типи, Авент и Медела. От всички съм доволна!
Моята спи със затворена уста. Има и изключения да е с отворена, но е много рядко или ако е болна.

# 97
Aз съм с шишета на авент и съм доволна. Четох че не е хубаво да се ползват различни едновременно newsm78, за това се спрях на 1 марка и бибите са такива.

# 98
Да ви питам вашите бебета с отворена уста ли спят?

И с дветв деца Томи Типи ползвам. От шишета, помпи до залъгалки, купички, чашки. Доволна съм. Какво точно те интересува?
И други мами ги ползват не са толкоз редки.Grinning
Питам , защото на мен много ми харесаха, но във ФБ едни мами ми писаха, че не са хубави,като качество.... били тегли, след стерелизирането била превъртала капачката.... та затова се чудя. Да не стане Така, че да ги купя и след това да ги изхвърля:)

# 99
  • София
Глупости няма такова нещо. И от тук и от чужбина съм вземала техни неща и няма проблем.
Имаш време! Разгледай проучвай Simple Smile
И успех.

# 100
  • София
Не знам това, че шишетата трябва да са една марка. За пръв път го чувам. Аз започнах за ги ползвам след 6 месец като захраних, преди това не съм имала нужда от тях. Започнах с Медела и кална биберони им и мога да кажа, че е най-добър от трите марки, но и цената му си я бива. Това на Томи Типи ми е 2в1 биберон и мек накрайник, а Авента го ползвам сега за вечерното мляко, защото в шишето на Медела не ми се събират 220мл.  Иначе пие вече вода от шише със сламка.
За Томи Типито знам, че има едни антиколик с една тръбичка, която се почиства трудно.

# 101
  • Варна
И аз, докато бях бременна се убих да проучвам за шишета, понеже във всички списъци пише да имаш 1 голямо и 1 малко, чудех се за какво са ми. Спрях се на Нук стъкло и като започна едно обикаляне, не мога да намеря размер S. Открих 1 малко и ми писна. Е, родих, кърмя и в обозримо бъдеще не се очертава да ми трябват. Simple Smile

Последна редакция: пт, 02 мар 2018, 17:59 от Priqtelka

# 102
И аз ползвам Томи Типи вече повече от година, проблеми не съм имала.Мият се лесно, защото са по широки.
Ползвала съм и д-р Браун антиколик, добри са, но са по тесни и високи, съответно се мият по трудно.А за тръбичките имаше специална четчица.
Като цяло от самото раждане до сега  ползвам всичко на Томи Типи именно защото съм доволна Simple Smile

# 103
Аз ползвам тези с тръбичката - има си четчица, лесно е почистването. Самата тръбичка не върши работата, за която е предназначена, но пък формата им е близка до тази на гърдата и действително нямам проблеми после със сукането от гърда. Друг недостатък е,че капачката малко смачква биберона отгоре,но съвсем леко. Не помня така ли си бяха или съм ги деформирала аз нещо при използването. Независимо от всичко само заради формата и безпроблемното сукане и лесното миене пак бих си взела такива, ако сега трябваше да избирам.

# 104
Мами възможно ли е кашлица и сополи от никнене на зъби? На 7 месеца сме още нямаме, но на горния венец имаме две бели топченца. От два дни плаче като яде , а е гладна , крива е , от тази сутрин има и кашлица. Бяхме при лекарката каза , че гърлото е чисто и кашлицата е заради секретите от носа .. нямаме температура.

Общи условия

Активация на акаунт