Откраднат живот - ТЕМА 33 Критична точка

• 38 350
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Cценаристите видяха, че нашето момиче го бива в любовните сцени, Батко и него явно и от втори епизод ще ги набутат в такава Joy  Дали е сън или не, няма значение. Избързват сякаш, но ще видим какво са замислили.  Изобщо не ми допада посоката, в която се опитват да ни покажат, че е залитнала Зорница. Cтаменова и тя, къде пък замеси женения мъж Банков. Тя жена му от една година в кома  Crazy, пък и има ли значение за безразборните връзки дали си обвързан или не  Crazy Mного ме издразни.
Aз не разбрах, братята защо трябваше да пътуват за Израел. Първо си мислех, че ще е свързано нещо с лечение на Тони, но може би Mарио е имал предложение за работа там, нали споменаха, че е имал намерение да емигрира.

# 136
  • София
Хич не ми е грозен д-р Марио. Но аз не харесвам красавци. А малкият е много сладък - уж небрежен, но според мен ще се окаже, че е поза и умира от страх. Малко прекалено ми дойде това със затварянето на болницата, но явно си се търсеше драматизъм. Не разбрах защо всички нападнаха Зорница? Никой не знаеше за жената на Банков, а за предишния женения - съвсем. Освен в трите месеца, които не даваха, да се е отдала на безразборните връзки.

# 137
  • София
Да се включа и аз, нещо не съм очарована от първата серия. Това с любовния триъгълник между Зорница и двамата братя ми е нещо гнусно и извратено. Не харесвам сериали, чийто продължения започват на ново и все едно няма нищо общо с миналия сезон.. И братята не ги харесвам изобщо нито визуално нито как ги представиха.. Надявам се да ги харесам в последствие..не обичам да хейтя, ама останах много разочарована. Ах колко ми липсва Вергов! Disappointed

# 138

И аз си го мислех за алкохола, да не се пропие като за капак на всичко, както писах и преди приемам го като начин да притъпи чувствата си към Банков и да докаже на себе си, че е желана, защото досега и двамата и бивши я зарязаха. Горкият Марио с кой да се занимава първо Зорница или брат си, а и да пази брат си от нея Joy  Но все още не разбирам откъде знаят за жената на Банков, Зорница едва ли е била тъпана за това.

Майче, благодаря за линка Simple Smile. Никакъв сън не е, нашето момиче не си губи времето Joy Съдейки по промотата, тия двамата първо ще правят секс и после ще се целуват Joy Много се надявам, че ще видим как Батко се бори за нея.
А по едно време я даваха, че се киска с Малчо Grinning
То в миналия сезон целувки, целувки голямо чакане, сега наобратното  Joy

# 139
Злати, отиват в Израел да лекуват малкия и ако могат, да спрат отхвърлянето на черния дроб, защото тукашният лекар го представи като необратимо. Може би отиват за постоянно и Марио има и работа там, сигурно ще разберем довечера.

Опасението на Стаменова за риска заради безразборните връзки го разбирам и приемам. Намесването на Банков обаче, и мен ме остави с отворена уста.
В болницата само Евгения знаеше за жена му. В последния епизод видяхме, че и Кръстева знае. Достатъчно, та клюкарките да разкажат на всички останали.

Понеже сравнението между Банков и Марио е неизбежно, искам да споделя, че на фона на цялостно студеното и беземоционално поведение на първия и понякога грубото държане с околните, топлото, сърдечно и човечно отношение на Марио ми е като балсам за сърцето.

# 140
Да не би пък да имаше предвид предишната връзка на Зорница?? Все пак тя е продължила 7 години и тя много добре е знаела за наличието на съпруга. Докато с Банков не знаеше, че жена му е жива и мисля, че когато се караха в спешния кабинет и Евгения ги подслуша, чу точно това.  

# 141
Понеже сравнението между Банков и Марио е неизбежно, искам да споделя, че на фона на цялостно студеното и беземоционално поведение на първия и понякога грубото държане с околните, топлото, сърдечно и човечно отношение на Марио ми е като балсам за сърцето.

Много съм съгласна! Чак съм развила някаква неприязън към Банков заради отношението и поведението му.

# 142
  • София
Много измислици, както винаги. Но... Като на филм
Аз не разбрах откъде са тия ваши изказвания за връзки с жената на Фотев, пък снаха му...
Предположения или?

# 143
Да не би пък да имаше предвид предишната връзка на Зорница?? Все пак тя е продължила 7 години и тя много добре е знаела за наличието на съпруга. Докато с Банков не знаеше, че жена му е жива и мисля, че когато се караха в спешния кабинет и Евгения ги подслуша, чу точно това.  

Според мен в болницата са знаели за безразборните й връзки през тези три месеца и питането на Стаменова беше по-скоро - толкова бързо ли забрави Банков? Затова Стаменова я дръпна в болничната стая, за мен бешв опит да предпази самата Зорница

# 144
  • Разпиляна във въображението
Аз не разбрах откъде са тия ваши изказвания за връзки с жената на Фотев, пък снаха му...
Предположения или?

За кое по-точно питаш?

В промото Тасев прегръща съпругата на Фотев.

# 145
Добре, че болниците със задължения не фалират толкова лесно, че нямаше нито една действаща да остане.

Къде го видяхте тази заигравка между Огнянова и по-малкия брат?
На мен по ми се върти, че той ще се влюби в нея, но тя няма да отговори на чувствата му... Защото ще е заета да се къпе с батко му. Wink

И друго ми е любопитно - след като Ралица Паскалева е с потвърждение за бременност, къде ли ще пратят д-р Стилянова. Нали щяха уж да се женят с Петракис?

# 146
  • София
Нямало е столче, иначе щяха да го видят, затова и Зорница се досети по одеялото - много ми хареса и на мен тази идея.
Между другото, не знам дали знаете - стикерите “бебе в колата” целят точно това - при инцидент да се знае, че е възможно да се вози дете и да го търсят. Аз мислех, че е по-скоро предупреждение за останалите шофьори да шофират по-внимателно.

А относно необезопасяването в колата - все още за съжаление ни е много ниска културата по това отношение и масово хората си возят децата както решат или слагат столчетата за пред полицията, а не мислят за сигурността.
Всяка втора реплика по темата е - Нас едно време да не са ни возили в столчета....

Именно, ако имаше столче, дори изхвръкнало, Огнянова щеше него да види, а тя се досети по одеалцето (не отричам, интересно замислен беше момента). Факт е, че в България все още се подценява обезопасяването на децата в колата (на нас са ни се чудели защо и големите са със седалки). Но пък тук става въпрос за 5-6 месечно бебе (на вид дори по-малко), кой просто така го завива и оставя на задната седалка? Дори и тези, които не слагат кошница, някой го държи на ръце, това не е 2-3 годишно дете. Тук не беше доизмислено, или с цел повече екшън.

# 147
Според мен в болницата са знаели за безразборните й връзки през тези три месеца и питането на Стаменова беше по-скоро - толкова бързо ли забрави Банков? Затова Стаменова я дръпна в болничната стая, за мен бешв опит да предпази самата Зорница
Аз това за Банков го приех като упрек към Зорница, че се е забъркала с него знаейки, че е женен, а не питане как бързо го е забравила. А за безразборните връзки , никой от тях не й е светил, че да знае тя какви ги върши,  реално "безразборно" е разтегливо понятие за едни може да са 1-2  мъже, за други повече.

За бебето, искаха да е ранено за да може Марио и Зорница да го спасят, а и след това с животоспасяващата операцията Фотев да финансира болницата като благодарност. Ако бебето беше в кошче, обезопасено нямаше как да се получи. Simple Smile

# 148
Може би, защото таткото е возил детето, той е постъпил безразсъдно и не го е обезопасил.

Мира, няма заигравка за момента от страна на Зорница към Тони. Поприказваха си малко, очевидно и довечера ще си приказват, щото ги дадоха, засега искри не прехвърчат, ще видим по-нататък кой кого от тях двамата. Докато с Марио си имаше откровено искри и в двете посоки.

Стаменова не страдаше, че е забравила Банков. Директно си я обвини, че е била с него. Колкото и да го мислим, май няма да измислим логиката й Grinning

А за Стилянова - те вече са заснели половината сезон, на нея тепърва ще й проличава, докато свършат снимките, може да не се наложи да я мислят какво да я правят.

# 149
В колата бяха няколко човека, така че някой е държал бебето и при удара или изстрелите го е изпуснал, няма да го оставят просто така да си седи на седалката.

За Стаменова - съвсем директно си обвини Зорница за връзка с женен мъж и безразборни контакти и целеше да предпази себе си, а не нея. То е пределно ясно, че поведението на Зорница е продиктувано от факта, че не може да забрави Банков, а не от това, че веднага го е забравила.  

Общи условия

Активация на акаунт