Откраднат живот - ТЕМА 33 Критична точка

• 38 904
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Пенев: Друго си е да пипне женска ръка.
Врабчев: Тя ръката на Огнянова където пипнеее... Joy Joy
Тия двамата пак подхванаха Зорница. Grinning

# 436
Ех, тоя Пенев значи, направила всичко да го задържи ще падна, нямат си и идея, че тя го накара да тръгне.

# 437
  • Тра-ла-ла
Тоя Пенев е голямо леке. Клюкар и интригант ми е в топ 3 на най-гнусните мъжки черти Sick

# 438
Ох, не мога да изтърпя тия двамата, новите.. грозни са ми!!!

# 439
Кръстева: А вие не сте с всичкия си Joy

Последна редакция: чт, 01 мар 2018, 20:40 от maichetoo0o

# 440
Тая, която обикаля от кабинет на кабинет и недоволства от лекарите, коя е? Някой случаен персонаж или ще излезе жената на Фотев? Не хванах началото на серията.

# 441
  • Wonderland
"Доктор Огнянова, пръчица?" Joy

П.П. Това червенокосо момиче, бременната съпруга на един от пострадалите, знае ли някой коя е? Много ми е позната Thinking

# 442
Ох, аман от гейски истории! Дъвчат я тая тема вече за н-ти път. Triumph

# 443
Всеки път е леко различно. Този път изглежда са бисексуални иначе няма как едната съпруга да не разбере толкова дълго.

# 444
Новата директорка ме изпълва с ентусиазъм Grinning И Пешко, и Бобчо ще берат ядове с нея Grinning

Пенев е егати долната клюкарка. Confounded

Хареса ми това, че Зорница постави лека граница с Тони. Момчето върви с бодри крачки към неин BFF Joy

Продължавам да не мога да хвана Марио - опитва се да предпази Тони или лекинко си пада по докторката...

# 445
  • София
Тая, която обикаля от кабинет на кабинет и недоволства от лекарите, коя е? Някой случаен персонаж или ще излезе жената на Фотев? Не хванах началото на серията.
Най вероятно е новият финанасов директор. А дали е жената на Фотев или снаха му това  не знам.

# 446

Тя ще е финансовия директор. Малко ми напомни на пристигането на Банков, който дойде без да се представи и докато разберат, че е директора беше голям зор. Grinning

# 447
  • тук, на мястото си
Прекаляват с тази гейска тема. Другата серия сигурно и агитация за Истанбулската конвенция ще ни предложат.

# 448
Жената на Фотев е това, Ина Фотева.

# 449
  • Разпиляна във въображението
Жената ще цеди болницата и пациентите. Това й е целта.

Общи условия

Активация на акаунт